hjertejubel

Jobbepåske

  • Skrevet 28.03.2016 klokka 12:25
  • Kategori: Blogg

Plutselig mandag igjen, og snart slutten på en lang jobbhelg. Jeg og kollegene mine som jobber samme turnus som meg (og motsatt skift) har jobbet hele påsken bortsett fra skjærtorsdag, og sammen med pasientene våre vil jeg si at vi har hatt en knallfin påskefeiring sammen. På jobben min er vi så heldige at vi har en aktivitør som er helt uerstattelig for pasientene våre, og som holder aktiviteter både med dem og for dem så og si hver eneste dag. Hun har hatt ferie i påsken, men likevel har vi ordnet og styret for våre gamle. I julen fikk jeg først ordentlig julestemning på jobben, og slik ble det jammen for påskeaften også. Vi hadde en lang påskefrokost med blant annet kabaret, eggerøre, røykalaks og fargede egg, og deretter en morro stund med påskeegg-maling og pynting av påsketreet. Det er SÅ innmari givende å jobbe med det jeg gjør, og jeg tar megselv i å stadig måtte svelge noen kameler når jeg tenker på tidligere meg som aaaldri i verden skulle jobbe på en demensavdeling, haha! Jeg er så innmari stolt av arbeidsgjengen min og alt vi får til sammen, og jeg trer veldig snart av påske(arbeids)helgen min med en gullende ren samvittighet.

De kommende ukene blir hektiske, jeg har jo pinameg en EKSAMEN (helt selvpåført, så kan ikke syte) som sniker seg innpå, men en god introvert hviler når hun kan så etter jobb i dag blir det avslapning og å gjøre med ferdig med etterarbeidet fra de to, HELST tre siste shootene jeg har hatt før det blir full pupp på alle fronter fra i morgen av. 

Og god mandag, gjør den bra!

Follow

Henriette Celin

28.03.2016 kl. 15:29
Så koselig at dere lagde til en ordentlig fin påskeaften for dem, og pyntet fint til påske. Det satte de nok veldig pris på ^^

Du får ha lykke til med eksamenen og jobb fremover (:

Hjertejubel

28.03.2016 kl. 22:57
Henriette Celin: Det tror jeg nok at de gjorde :) Håper påsken din også har vært fin?

Henriette Celin

28.03.2016 kl. 22:58
SV: Takk, det har den (:

jesus4areason

29.03.2016 kl. 02:52
åååh så koselig og så snill du er, så fine bilder :-) ble så glad når jeg leste innlegget <3 tusen takk!

// Benedicte

Hjertejubel

29.03.2016 kl. 16:26
jesus4areason: Tusen takk for hyggelig kommentar :) Jeg blir glad for at du ble glad! :D

Milla

29.03.2016 kl. 09:08
Så fint å se. Tror folk glømme at det e mången fine mennesker innenfor eldreomsorgen, ikje bare det negative me hørre i nyheter osv. Detta betydde nok masse for dei du jobbe med og for. Nå sitte eg å smile fra øyra te øyra :)

// TUSEN takk Nadia. Eg blir så glad. Og te spørsmålet ditt om kor eg redigere bildene mine: Først redigere eg de i camera raw med lys og kontraster, så bruke eg curves ittepå. Og detta gjør eg i Photoshop :)

Hjertejubel

29.03.2016 kl. 16:26
Milla: Tusen takk for hyggelig kommentar, Milla :) Min profesjon er desverre veldig utsatt slik - det er liksom bare det negative som gir forsider i media, fordi når de negative sidene først oppstår så er de så forferdelig knusende. Mens alt det fine, hjertevarmende og mellommenneskelige som skjer HVER.ENESTE.DAG, det er liksom ikke så veldig interessant.

Takk for svar om redigering! Hvirker som photoshop har blitt noe for gud og hvermann disse dager, så spørs om jeg ikke må skrape i sammen penger (men herregud så dyrt!) og skaffe meg det selv etterhvert :)
Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits