hjertejubel

Kjære bloggNorge. Hva faen skjedde?

  • Skrevet 07.04.2016 klokka 15:18
  • Kategori: Blogg

Forbannet. Igjen.

Irritert, bekymret, motløs. Igjen.

Lei, oppgitt, sint. I g j e n.
 

Altså dere. Virkelig. Hva har skjedd? Jeg tror neppe jeg kan si noe som ikke allerede har blitt sagt, eller skrive noe som ikke allerede har blitt skrevet en million ganger før om dette - men så lenge bloggere fortsetter å spy ut skadelige og syke ord som nører oppunder det helvetes kroppsfikserte samfunnet VI HAR SKAPT, så kommer jeg og mange flere til å fortsette. Vi må jo det, for hvem skal ellers skape motvekten? Jeg skal skrive og mene og dundre løs på tastaturet hver gang noen skyter sine giftige ord og forsøker å treffe meg. Hvem faen tror dere egentlig at dere er?

Toppbloggere sitter på en enorm makt. Noen skjønner det og bruker det til alles fordel, men veldig synd for oss så er det desverre slik at de ALLER FLESTE ikke ser makten de har og ansvaret som følger med, ikke forstår det, eller regelrett driter i det. For blogging er en business som livnærer seg av reaksjoner, og hva får vel mer reaksjoner en provokasjon, right? Og hva provoserer bloggsfæren mer en kropp og utseende, SANT?! Og hva skjer med selvbildet vårt, og hvor mange i vårt lille land vet vi lider av spiseforstyrrelser nå igjen? En kvart million, og her er det store mørketall. Bra jobba, oss. Bra jobba. 


Foto: B. Waardenburg

Jeg beundrer de bloggerne som har klart å lage et navn for seg selv fra bak en skjerm. Jeg er imponert. Jeg synes det er så himla KULT at det går ann, og det står respekt av alt arbeidet som må legges inn i en vedvarende god blogg. Men det sekundet noen bruker kroppen vår og vår psykiske helse for å bumpe seg selv og sin egen statistikk, er det sekundet vi må klikke på krysset i hjørnet og deretter unfollow, brenne mac´en eller pc´en og begrave den på forskjellige steder i hagen, for den dritten der er ikke godt for NOE ANNET enn bloggeren selv og hennes/hans trafikk. Og ja, hun/han er også et offer av samfunnet vi selv har skapt, men igjen.. når man velger å nå ut til tusenvis av mennesker hver bidige dag, så har man et ansvar for å vende blikket litt forbi sin egen nesetipp og statistikk. Jeg er forbanna for min del. Jeg som har brukt lang tid på dette shitspofilteret mitt som nå fungerer som en gud, jeg har det fint med meg selv, selv om det daglig hagler inn med reklame, meninger og ord som tilsier at jeg ikke burde være det, langt i fra. Jeg er bekymret for tantebarna mine og mine fremtidige barn som skal vokse opp i denne dritten vi har skapt, hvordan skal DE skjermes fra påvirkningen om de ti kiloene som i dine øyner skiller deg fra å være babe, og "tjukk" og "feit", Anette Marie? Hvorfor skal DE måtte glane på ditt før-bilde på 66 kilo som du så tydelig hater, og deretter sammenligne seg selv oppimot ditt selvhat. Hvorfor skal du kunne få fortelle dem at de er "late, bedagelige og ufordragelige"? Hva med din egen datter som snart kommer til å ramle over ordene dine på nett, HVA.TENKER.DU.PÅ?!  Jeg er lei meg og oppgitt, fordi hvordan fikser man noe som allerede har gått så altfor,  a l t f o r  langt? Vi trenger flere motvekter.
Kan ikke vi alle bare være motvekter?

Sintebesta ut. 

Follow

Caroline

07.04.2016 kl. 16:26
Du vet jeg er enig <3

Hjertejubel

07.04.2016 kl. 16:47
Caroline: I know it :) <3

Sandra

07.04.2016 kl. 19:11
Veldig bra skrevet! Har aldri vært inne på den bloggen du linker til, men det du skriver her gjelder jo dessverre de fleste av toppbloggerne.

Trine Emilie

07.04.2016 kl. 21:51
A M E N !

Carina Behrens

08.04.2016 kl. 11:08
Åh, jaaaa. Ble så sint da jeg leste det selv. Og spesielt innlegget hun skrev etterpå, der hun fraskriver seg alt ansvar, bare fordi HUN ikke liker ansvaret som følger med å være rollemodell... Jeg klarer ikke si annet enn BAH (som er lyden av frustrasjon)!

-.-

Hjertejubel

08.04.2016 kl. 14:05
Carina Behrens: Blir så forbanna, det er så tydelig hva alt er. To tre dager med sjokkering og provosering, for å skikkelig øke statestikken, før hun i dag kommer med et DRØSS av adlinks (selvfølgelig når lesertallet er på topp etter all dritten hun har liret av seg i de to siste innleggene), som hun tjener på klikkene på. BLIR.SÅ.LEI.MEG over at nesten ingenting er ekte lenger :(
Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits