hjertejubel

I see what you did there

  • Skrevet 08.04.2016 klokka 15:15
  • Kategori: Blogg

I dag tror jeg at jeg ble forsøkt svindlet. Enten dét, eller så har jeg gitt slipp på en ganske så fin mulighet med tanke på mine eventuelle fremtidige fotooppdrag. Men magefølelsen min sier STEP. THE FUCK. AWAY med store blinkende røde varsellamper rundt, så da gjør jeg vel det, da. Sukk, så slu alle har blitt. 

Og apropo slu. Gårsdagen hjertesukk ble til et hjerteHVÆS i dag, når stragegien hennes ble så pinlig tydelig. To tre dager med provosering av høyeste grad, masse kommentarer, linking og høye lesertall - før en adlink-party i dagens innlegg. Som hun tjener penger på, såklart. Drit i de hundrevis av leserne som sitter på andre siden og svelger dette rått, eller de jentene som setter i gang med et skadelig regime hva det gjelder matinntak og trening, FUCK DEM.... så lenge hun får klikkene sine og ekstra penger i kassa. Kvalmt. Så jævlig disgusting og kvalmt. Så for å svare på spørsmålet ditt Er dette greit? Nei, du er faen ikke grei.Beklager sinnet i de par siste innleggene. Men slik er da altså jeg. Rolig og avbalansert helt til jeg plutselig ikke er det lenger. Jeg er så veldig engasjert i temaet, og ikke minst frustrert over å se alle innleggene som postes der ute men som aldri når helt frem med det de skriver fordi.. nettaviser og andre nettsteder ser ikke klikkverdien? Hva med disse ordene? Eller de her. Hva med de her da, eller... disse? De her da? Ikke? Alvorlig talt. DISSE DA? ......... de her?  Nei? Fordi, de provoserer ikke nok? Og det provoserer meg så  i n n m a r i  når fine og fornuftige stemmer ikke blir hørt. For det her er en linkeparty det faktisk er verdt å bli med på.

Det er helg og jeg har lovet meg selv å jobbe som en helt med eksamensoppgaven min. Bare ikke helt enda. Først skal jeg lande, kose meg med familien min og så bruke kvelds- og nattetimene på å være flink student. God helg alle! Ta vare på hverandre og vær kritisk. Om det så er drømmetilbudet som ringer på telefonen, eller bloggere som vil stappe ordene sine inn i hodene deres. Bare, vær skeptisk. 

Milla

08.04.2016 kl. 16:59
Eg sko ønska eg klarte å formulera meg lika bra som du, Caroline, Carina og alle dei andre som har sagt sitt om denna fadesen. Heldigvis så har dåkkår gjort det for meg. Eg seie som eg sa te Carina: AMEN to that!

Og vet du? Eg har og fått noen sånne røde varsellamper angående foto-oppdrag. Og som regel når ein får sånne varsler så har ein rett, så ikje tenk på det søta ;)

Hjertejubel

09.04.2016 kl. 16:56
Milla: Man formulerer seg på forskjellige måter, jeg er egnetlig veldig dårlig på å formulere meg, synes jeg, helt til jeg blir virkelig forbannet, sint, glad eller veldig engasjert på en eller annen måte, da kommer det litt enklere :)

Åhh, satser veldig på at jeg tar rett ang magefølelsen. Men jeg våknet til en mail i dag også som på en måte bare forsterket hele greia, så jeg tror nok jeg har gjort noe lurt :p

Caroline

08.04.2016 kl. 17:23
Jeg synes du er så tøff!

Hjertejubel

09.04.2016 kl. 16:53
Caroline: Takk Caroline! <3

Røverdatter

09.04.2016 kl. 00:11
Som Milla sier; Amen to that! Nå må vi snart gi oss med dette kroppsbråket. JA TIL HVERDAGSKROPPEN !!

Hjertejubel

09.04.2016 kl. 16:53
Røverdatter: Ja, vi MÅ det. Hvor hvor ender dette om ikke?....GRØSS
Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits