hjertejubel

10 wierd pasientsituasjoner

  • Skrevet 13.04.2016 klokka 19:54
  • Kategori: Blogg


Foto//privat - vår i pappas hage, april 2016

Hei dere! Jeg er tom i dag. V i r k e l i g tom, klein og utilpass i mitt eget skinn. Dere kjenner følelsen. Det eneste som hjelper er en powernap eller et bad, og for å heilgardere meg så skal jeg kombinere de to, NÅ. Så her kommer det en repost av mine (daværende) topp ti merkeligste situasjoner med pasientene mine.


♦ Hadde du levd på 1800 tallet så hadde du måtte brukt negerinngangen bakerst i bussen.

♦ Jesus er det du?! ÅH JESUS KRISTUS JEG HAR VENTET PÅ DEG!

♦ Hei du. Ja du, kom. Kom og vask meg i baken også kan vi snakke om noe hyggeligere etterpå.

♦ (Uttales su-per-artiku-lert) SÅ FANTASTISK GODT NORSK DU SNAKKER DA. VELKOMMEN TIL NORGE.

♦ Kom her du, jeg vil fortelle deg noe. Ta å kyss meg i rævhullet. Så nært inn til rævhårene mine som du i det hele tatt kommer. Denne ble fortalt av en pasient som vanligvis sliter med å sette ordene i riktig rekkefølge, men som akkurat denne dagen greide det ganske klart og tydelig, vil jeg si. Dette ble sagt til en kollega av meg, men den var for god til å ikke ta med. 

♦ Kom å bli med meg på rommet så tar vi en cognac sammen. Jeg kan desverre ikke drikke alkohol på jo... DET ER DIN SISTE DAG HER HOS OSS OG DU HAR MED Å BLI MED MEG NÅ! 

♦ Kan ikke du ta å smøre føttene mine...? HAHA kødda jeg har ikke føtter. (Hilsen en pasient med to ambuterte bein og en selvironi sendt fra gudene).

♦ En mannlig og dement pasient har heftig diaré og trenger hjelp til å stelle seg på badet når han titter ned i doskålen og sier opprørt; kom all den dritten ut av meg?!

♦ SYKEPLEIERTIPS! Når en eldre mannlig pasient, gjerne dement, spør deg med glimt i øyet om du har kjæreste - svar ja. Svar alltid ja. Smør gjerne tykt på, si du er gift, at dere fornyet ekteskapsløftene deres i går og at dere har ni barn og en chiuaua sammen. Gjør deg så utilgjengelig som overhode mulig, så slipper du kanskje halvkleine situasjoner som; er du gift? Nei er nok ikke det, men jeg har en kjæreste. Ah en kjæreste.. Han trenger du ikke å fortelle alt til, du gjør vel? Kanskje du heller vil hoppe oppi her *klasker på madrassen* sammen med meg? Det han ikke vet tar han ikke skade av. Eller hva, snuppa?

♦ Jeg gir deg 100.000 kroner, her og nå, om du bare kjører meg hjem. Du kan bo hos meg om du vil. Ingen trenger å vite noe. 

HAHA. Så MORRO å lese disse gamle sykepleiepostene mine igjen. Humøret ble brått bittelitt bedre, glis.

Marielle

13.04.2016 kl. 21:37
Jeg hadde en fin en for litt siden på jobb! Skulle fortelle en pasient (litt dement) at jeg hadde god nyheter for han skulle få reise hjem igjen. og så svarer han: Å så bra! Det gleder jeg meg til, for da jeg skal pule kona mi til hun sprekker! :P jeg bare.. :O:O eehh... så koselig da! haha det er kjekt å være sykepleier!:P

Hjertejubel

13.04.2016 kl. 22:02
Marielle: jaa, hva skal man si.. Annet enn MAHAWAHAWwaMOHAHA!! Elsker yrket vårt, helt unikt !

Milla

13.04.2016 kl. 23:07
Eg kjenne følelsen. E akkurat sånn sjøl for tiå. Synes det e veldig interessant å lesa litt om koss det e på jobben din. Veldig rare og morsomme historier du komme med. Koss syns du sjøl det e å oppleva? Syns du det e ekkelt eller klare du å shrug it off? Det lure eg på ;)

Hjertejubel

13.04.2016 kl. 23:20
Milla: Jeg tar det med en klype salt, og forteller meg selv daglig at de er demente og ikke alltid vet hva eller hvorfor de sier ting :) vi har det veldig morro med ting som blir sagt og gjort på jobb, selv om det for utenforstående kan høres veldig... rart ut ü
Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits