hjertejubel

Vinnerene av giveawayen

  • Skrevet 24.04.2016 klokka 19:29
  • Kategori: Blogg

Ti vinnere av giveawayen min med premier fra color4care er trukket (med hjelp av en random number generator) og la meg introdusere TEAM WIN!Cecilie Storelv, Marte Drageset, Marielle Van Heerdt, Birte Vik, Catharina Eide, June Juliussen, Laura (laurasaktiviteter), Trenemamsen, Azultericopelo og SVIGERMOR. Hehe. Og Birte, du ble den som vinner søsteruret i tillegg. Gratulerer! 

Men dette er greia, jeg regelrett GLEMTE jo å be dere om å legge igjen adressen deres når dere deltok (....slem blogger), så nå trenger jeg noen bokstaver og tall som leder strømper, poser (og i Birtes tilfelle) et søsterur hjem til postkassene deres. Flere av dere ser jeg jo trynene på nesten hver dag (elsk, sleik ♥) men dere andre - plis legg igjen adressen deres eller skriv den til meg privat på facebookgruppen min HER.

Takk til alle som deltok, jeg blir jo alltid dritnervøs for at dere ikke gidder å delta - litt samme følelsen som å bli valgt sist i gymmen, men dere trår jo til hver gang jeg har noe å gi bort her på Jubeln. Forhåpentligvis blir det ikke lenge til neste gang! Ha en fin kveld dere, NYT siste krampetrekket av smondayen deres ü

Henriette Celin

25.04.2016 kl. 00:45
Gratulerer så mye til alle vinnerne! håper premiene kommer frem da ^^

marielle

25.04.2016 kl. 06:10
Waaaaaaaaaahhh!! Jeg har aldri vunnet noenting!! (bortsett fra oppvasktabletter, men det var mest mamma som ble glad da:P) sender deg en pm!

laurasaktiviteter

29.04.2016 kl. 22:30
Wooow. Nå ble jeg så glad. :D

Har sendt deg både mail og pm:)
Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits