hjertejubel

Nervevrak

  • Skrevet 30.04.2016 klokka 14:03
  • Kategori: Blogg

I dag er jeg et vrak, slik som jeg ofte er før jeg skal ha shooter. Og i dag et jeg ekstra nervevrak, fordi jeg snart skal kaste meg ut i nok en første gang. De sier at det er utenfor komfortsonen at magien skjer, og da bør VIR KE LIG noe helt amazing snart skje med meg, så mye tid jeg har brukt langt - langt - utenfor min introverte komfortsone den siste tiden. I dag skal jeg på min første bryllupsshoot, og ikke det altså, jeg mener det bare er sunt og fornuftig å være nervøs for slike ting, men alvorlig talt, magen min er i ferd med å vrenges og jeg våknet minst tusen ganger i natt for å sjekke været, og i mellom dét så har jeg drømt en sann der SYKT travel drøm hvor jeg aldri kommer meg frem dit jeg skal fordi jeg alltid glemmer noe, vet dere?

Jeg er på vei ut døren hvert øyeblikk, to timer før vi egentlig skal møtes fordi HERREGUD HEHE jeg må forberede meg både teknisk og psykisk.

Ønsk meg lykke til dere!

Og for spesielt interesserte, følg meg gjerne på Snapchat på flere nerver og nevrotisk oppførsel --> nadiabo, heter jeg der ü

Lykke til. Og er naturlig å være nærvøs før en sånn shoot. Det er jo en spesiell dag for brudeparet også og det vil man ikke ødelegge med dårlige bilder. Det går nok bra skal du se

Hjertejubel

30.04.2016 kl. 20:05
Robert's Photography and Digital Art: tusen takk for lykkeønskning :) det hele gikk veldig bra, og brudeparet var veldig laid back og virket fornøyde med shooten! Nå gleder jeg med til en søndagskveld med redigering ü god helg videre til deg!
Etter arbeid er også mye jobb. Hva slags software bruker du?

Hjertejubel

30.04.2016 kl. 23:45
Robert's Photography and Digital Art: til nå har jeg brukt softwaren som fulgte med kameraet mitt, camera raw. Jeg har derimot nettopp fått Photoshop, men har såvidt begynt med å sette med inn det??

Henriette Celin

30.04.2016 kl. 23:45
Kan skjønne du var spent! veldig kjedelig med slike drømmer altså. Håper alt gikk bra ^^

Milla

01.05.2016 kl. 13:37
Åh så spennanes. Håpe me får se litt av bildene :D

Hjertejubel

02.05.2016 kl. 00:50
Milla: såklart, såklart! :D
Photoshop er helt utrolig når man først lærer seg å bruke det. Du bør sjekke ut mitt siste innlegg om gratis plug-ins fra Nik Software som er perfekt til Photoshop.

God søndag

Hjertejubel

02.05.2016 kl. 00:50
Robert's Photography and Digit: Takk for tips! Jeg har virkelig lyst å lære meg å bruke det, men vet liksom ikke helt hvilken ende jeg skal begynne i. Vurderer å "leige" lightroom og PS cs6 til 93 kr mnd (adobe.com), har du erfaring med dette, eller har du kjøpt programvaren?
Det er den pakken jeg har. Men det er ikke CS6 bare så du er klar over det. Der er CC versjonen med Creative Cloud. Den er nyere enn CS6 så jeg vil anbefale deg å gjøre det 😉

Hjertejubel

02.05.2016 kl. 12:04
Robert's Photography and Digital Art: åh okei, jeg går for det! :D
Godt valg 😉
Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits