hjertejubel

Lenge leve munndiaréen!

  • Skrevet 01.05.2016 klokka 23:23
  • Kategori: BloggJeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Denne helgen har BLÅST forbi med all awesomenes´en den har inneholdt. Og den har vært hinsides jævlig bra.

Veldig kort fortalt: Foto. Bryllup. Overaskelse. Takknemlighet. Fest. Konfirmasjon. Foto. 

Mye mindre kort fortalt: Jeg startet helgen min med supernerver i borgundgavelen, hvor jeg og plutselig Arielle planla bryllupsshooten jeg skulle ha neste dag. Altså, jeg er en optimist, men akkurat der og da, med iskald vind fra alle himmelretninger, regn, våte og møkkete stier og et lite flatterende lys dødt landskap - så vokste klumpen i magen seg ekstra stor. Den påfølgende natten våknet jeg tusen ganger, minst, for å sjekke hvordan været hadde utviklet seg. Og pinadø våknet jeg til SUPERVÅR ute og sol og varme, THANK YOU KARMA. Og brudeparet var nydelig, skjelvingen og sprutbæsjen (neeeeeeiiid.....jo) gikk over og shooten gitt så bra, og jeg lurer så fælt på hvorfor jeg alltid nesten gruer meg i senk, når det til dags dato alltid har gått bra, men så slår det meg nå at all gruingen kanskje har litt å gjøre med det?

.................. videre!

Fra fotoshoot til bursdagsfest - min fine Trine feiret dagen sin i går, og etter shooten gikk nervene for dét over til sommerfugler på steroider fordi hun skulle få verdens kuleste gave, og jeg elsker å gi gaver mer enn jeg elsker å få de, SPESIELT siden Trine har en helt sinnsyk nydelig stemme og skriver låter selv (helt sant, bare hør her) og jeg og en hel FLOKK (♥) gikk sammen om å gi henne en dag på Ocean Sound Recordings for å spille inn hærligheten. Trine er forresten det mest takknemlige mennesket som spankulerer på jordens overflate, dét ble mildt sagt stadfestet i går. 

Vin vin vin, fire timer søvn. Våkner fordi HERREGUD TØRST to timer før alarmen ringer og jeg er uthvilt??!? Og jeg tenker - er det nå det skal skje?! Er det NÅ jeg blir det mennesket som står opp før alarmen ringer, TO TIMER før alarmen ringer...? ER DET VIRKELIG NÅ?!?! Det skjedde. A-mennesker er oppskrytte, én dag holder for meg, ass. 

SÅ, videre i konfirmasjon i dag tidlig. Og jeg elsker konfirmasjoner. Tjueseksten vil for alltid bli husket som året der bunaden hang i en tynn, tynn tråd. 

Ahh, lenge leve munndiaréen (/tastediaréen?). Så det var helgen min i fast forward, hvordan var deres?

 

Follow

Høres ut som en aktiv helg ja. Linken til sangen funker ikke btw. Tenkte bare å si fra så du kan fikse det 😉

Hjertejubel

02.05.2016 kl. 00:45
Robert's Photography and Digit: Oi, takk for heads up! Skal prøve å fikse :)

Hjertejubel

02.05.2016 kl. 00:48
Robert's Photography and Digit: Nå skal det være fikset ü enjoy!
Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits