hjertejubel

Jeg suger

  • Skrevet 04.05.2016 klokka 14:54
  • Kategori: Blogg

Det er den tiden på året hvor det dufter av deilig bakst i de tusen hjem. Vinduene er skinnende rene, og klesvasken tatt hardt. Gulvene skinner og det vurderes ny tapet på veggene. Skuffer og skap er ryddet og systematisert etter farger og alfabetet, og DIY-prosjekter startes i hytt og gever. Gamle dagbøker leses nøye, tepper bankes og rekkverk males. Det er eksamenstid. 

Jeg sitter her ved stuebordet med skrive- og lesebøker pent dandert rundt meg, og kommer ikke på EN eneste ting mer jeg kan gjøre i dag, før jeg må ta et dypdykk ned i pensumet. Jeg har rett og slett rundet kunsten å prokastinere, jeg har made it, og kan herved krones som prokastineringsdronning på rett. Jeg hadde nesten glemt hvor mye jeg hater å ha noe deadlinebetinget hengende over hodet og samvittigheten min, og jeg hadde vertfall glemt hvor innmari kreativ en blir i eksamenstiden. I dag har jeg funnet igjen greier jeg ikke engang visste jeg lette etter, jeg har lest gamle jule- og bursdagskort med overdreven innlevelse og jeg har ryddet og sortert i smykkeskrin, skuffer og skap. Jeg har nesten spontankjøpt en turkis tre-giret sykkel, designet av strikkedudene Arne & Carlos, og jeg har marinert meg selv litt ekstra i min egen selvmedlidenhet og menssmerter. Og nå er jeg her, på Jubel´n og hos dere, ved siste ledd før jeg faktisk åpner dokumentet og bøkene mine, for å dokumentere hvor utrolig ikke-flink jeg er. Som en slags dobbelprokastinering. Prokastiception.

Jeg kjøpte jo faktisk Lightroom og Photoshop i går. Det er jo MYE nytt å sette meg inn i...

Jeg suger. 

Processed with VSCO with c1 preset

Har dere eksamen? Hva LESER dere om?!
 

Follow

Røverdatter

05.05.2016 kl. 17:21
Ojoj, dette gav meg en liten puff i rumpa. Jeg vurderer nemlig å studere til høsten, men når jeg leser dette husker jeg også hvor utrolig kjipt det var i perioder. Herregud, prokastinering er en av mine tydligste egenskaper.

Nok et punkt på "mot" siden av for og mot-lista :-P

Lykke til med eksamen! Jeg har trua!

Milla

06.05.2016 kl. 10:36
Masse lykke te med eksamen søte du, eg heie på deg :D
Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits