hjertejubel

My wierd story

  • Skrevet 05.05.2016 klokka 17:27
  • Kategori: Hjertejubel

I prokastineringens ånd presenterer jeg for dere - dagens mystory.

Men ikke sant? SANT DE LUKTER LITT BÆSJ?! Helsearbeidere, dere vet vel hva jeg mener? 

Oppgaveskrivingen min går som det suser, som dere sikkert ser. Nei, men altså, det gjør faktisk det! Endelig er noen flere tråder samlet, og planen videre er lagt, så nå er det bare å dykke dypt ned i pensum og finne stoffet jeg kan i hodet men ikke helt vet hvor kommer fra. Men en ting som irriterer meg bittelitt, er det med henvisning av fagkunnskapen. Altså FINNES det noen orginale tanker i oppgaver og bøker der ute, egentlig? Det virker jo som at alt, ALT, bare er henvist til Knut som henviser til Bob Kåre som videre henviser til Mubutu Mukeke som henviser til Fru (frøken?) Nightingale?! 

Jeg skjønner forresten på dere at jeg syter over studenttilværelsen. På snap har jeg fått beskjed om å holde kjæft og bruke tiden min på å lese og skrive istedenfor å lage merkelige MyStorier. Dere har tydeligvis ikke hørt om kreative pauser, så deres uvitenhet er tilgitt. Det som stikker LITT dypere er Vilde i kommentarfeltet mitt som vurderer å IKKE gå på skole fordi jeg syter og bæljer og minner henne på hvor pyton det kan være. Haha, UNNSKYLD!! 

Nadiabo på snapchat, for de som måtte ønske ♥

Milla

06.05.2016 kl. 10:31
Hahahahah. Herre. This made my day.

Røverdatter

06.05.2016 kl. 13:13
HAHAH!! Nei, nei, nei!! Det var ikke sånn ment daaa! :'D Men jeg bare husket plutselig hvor forferdelig jeg syntes det var i perioder! Studentlivet er gøy og herk på en og samme tid! Det var absolutt ikke meningen å legge skylda på deg! Hoho!! Egentlig digger jeg studentliv-sytingen, det får meg til å føle meg litt friere nå som jeg ikke har sånne forpliktelser 8-)

Og, ja! Liljer lukter bæsj!!

Jeg grøsser på ryggen bare ved navnet Nightingale. Så mye pjatt i ett menneske! :P
Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits