hjertejubel

Hva-listen

  • Skrevet 08.06.2016 klokka 19:00
  • Kategori: Blogg


Jeg easer tilbake i bloggsporet mitt med en liten uskyldig liste, for lister er jo tross alt aldri feil!Hva stresser deg?
Treige datamaskiner og elektronikk som ikke fungerer slik som det skal. Jeg blir også stresset av å ha for mange greier i avtaleboken min, og den følelsen av at tiden min blir eid av andre og der bare blir ikke nok igjen til bare meg. Dét stresser meg veldig. Jeg kan merkelig nok ikke huske å ha vært stresset på jobb, men GAWD jeg er stressa når det gjelder skolearbeid og deadlines. 


Hva skal du gjøre i kveld?
I kveld skal jeg jobbe litt med mitt bittelille babyfirma. Tenk det, Jubel´n tok for noen måneder tilbake sine første svære babyskritt og ble til et lite firma! Og jeg er hylkry og stolt over det lille jeg har oppnådd hittil, og i kveld skal jeg jobbe videre med å utvikle henne - Hjertejubel foto, MIHI ♥ 


Hva er lett?
Det er veldig lett å bruke for lang tid på morgener en har fri. Når noe så enkelt som en kattevask, tannpuss og sminking blir avbrutt av telefonsamtaler, henging i sofaen i undertøyet når man skal bare sjekke insta og face, og kanskje er i dag dagen det blir laget noe nytt og spennende til frokost? 


Hva blir det til middag i dag?
I kveld blir det Currykylling i en crock-pot lastet med squash, gulrøtter, MYE løk, hvitløk, paprika, chillipepper, kokosmelk, fløte, crême fraîche, og en hau med deilige urter og krydder. Hva spiser dere?


Hva vil du gjøre mer?
Gå uten BH. 


Hva blir du gira av?
Tivoli! Jeg er hun som hyler fra start til slutt, og som kommer av turen i full latterkrampe og SUPEReuforisk med maskarastriper til bakhodet. Og som stiller seg rett tilbake i samme køen. Og å være spontan! Festivaler, og morsomme vorspiel. 


Hva gråter du av?
Hva gråter jeg ikke av? Haha, nei nå lyver jeg kanskje litt, jeg har ikke grått på så lenge jeg kan huske! Men, jeg gråter ofte når andre gråter. Jeg suger til meg andres emotions som en knusktørr svamp, og plutselig står jeg der og febrilsk prøver å forhindre at tåredammen min skal sprute over øyeranden og jeg vet ikke hvorfor engang. Jeg gråter ofte litt på morsdager, mammas bursdag og 3- og 16 juni, men mest fordi det gjør godt, egentlig. 


Hva gjorde deg sint sist?
DENNE facebookposten som jeg kom over i går, skrevet av en dansk jente som helt tilfeldigvis overhørte to gutter/menn som snakket om henne, om hvordan hun fikk seg til å ligge i bikini med en kropp som hennes. Jeg blir så FORBANNJA. Altså, se på henne... ♥ Så innmari sint. 


Hva er godt?
Alt som har gjeller. Altså jeg C R A V E R slik sjømat for tiden, det er helt tullete. Mon tro om jeg er lav på omega3, kanskje? 


Hva er tåpelig?
Donald Trump. 

2015: Trump is running for candidate, HAHA

2016: Trump won´t win

2017: President Trump can´t do that, right?

2018: You watching the hunger games to night? I hope my district wins.    Juuust sayin´. 

Caroline

08.06.2016 kl. 21:35
Fin liste!

Hjertejubel

09.06.2016 kl. 00:24
Caroline: Lister er sjeldent feil :)
Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits