hjertejubel

Er det lov å si man er stolt?

  • Skrevet 09.06.2016 klokka 10:07
  • Kategori: BloggKjære lille venn. Jeg vil bare si unnskyld. 

Jeg har holdt på å kvele deg, knuse deg, slå knyttneven i deg og kaste deg i veggen i vilt raseri så mange ganger nå - for som jeg skreiv i denne listen så eksploderer jeg nesten av teknologi som ikke virker som det skal, og treige datamaskiner troner virkelig listen over ting som tærer på sjela mi. Men nå har jeg endelig fått fingeren ut av rævva og kjøpt deg den eksterne harddisken du uten så mye som et pip har SKREKET etter i så lang tid nå, min lille Mac, og foruten å slette perverst mange forstoppende drittprogrammer fra deg, så har jeg også avlastet deg for over 14.000 bildefiler. FJORTEN. TUSEN. BILDEFILER. Hvor kom de alle fra? Hvorfor SA du ingenting?!
 I går brukte jeg mye tid på å dulle med min lille spire. Ikke Macen, Jubeln! Ikke jubelbloggen, men firmaet! Haha, F I R M A E T - ett ord jeg aldri trodde jeg skulle eige. Jeg vil vise dere alt i sin tid, men nå må jeg først vente til jeg får alle tingene på plass først. Jeg satser jo litt med alle de smågreierne jeg foretar meg for å virke litt mer seriøs, litt mer gira og litt mer dedikert - for det er jeg jo! Og selv om alt bare er bittesmå babysteps i en firmaverden (....der var det ordet igjen), så er jeg faktisk stolt og så innmari gira. Er det lov å si? Visst fæn er´e det!

Følg gjerne siden min på facebook HER

Foto // Unsplash.com - fordi TOM FOR BILDER HEHEH.

 

kineli

09.06.2016 kl. 10:08
kjempefint bilde:-)

Milla

10.06.2016 kl. 11:51
For et vakkert bilde, og ja, det e lov å sei at ein e stolt ;)

Hjertejubel

10.06.2016 kl. 13:46
Milla: Det er ikke mitt bilde, står link til det nederst i innlegget. Som jeg skreiv, så har jeg virkelig tømt maskinen min for bilder, så nå MÅ jeg ta nye, haha! :)
Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits