hjertejubel

Juni recap

  • Skrevet 02.07.2016 klokka 19:05
  • Kategori: BloggOkeei, så har vi visst passert startstreken på juli også. Tidsperspektivet mitt er blown to smithereens for tiden, det vil si, mer enn vanlig, og at vi er over midtsommers er litt vanskelig for hodet mitt å gå med på. Uansett - dette skjedde i juni!

♥ Jeg gikk på sommerens første fjelltur, og fant ut at om man har superlite energi, så er ikke dét noe man bare kan late som man ikke har. D.r.i.t.t.u.n.g.t, og en tur som vanligvis tar meg førtifem minutter tok meg over dobbelt så lenge. Ting er heldigvis bedre nå!

♥ Jeg hadde mitt andre bryllupsoppdrag, men mitt første heildagsoppdrag, og det gikk himla bra og gav så mye mersmak at jeg dævver.

♥ Jeg satset litt mer på min lille hjertespire (Hjertejubel), og har jobbet med å utarbeide logo, kontrakter og andre ditter og datter som jeg gleder meg til å vise frem for dere når alt kommer litt mer på plass. Følg gjerne facebooksiden min her :)

♥ Jeg har vært på hyttetur, to ganger! Den ene med utedass og spindelvev og hvor vann måtte hentes i bekken, og den andre hvor dassen nærmest vasket og tørket brunøyet selv. 

♥ Jeg har gjort min re-entré på treningssenteret, og det føles BRA å være tilbake! Jeg løp til og med gerilja-intervaller, og jeg dødde ikke SÅ mye som jeg trodde jeg skulle. Win!

♥ Jeg har minnes mammas femårs-dag på en helt utrolig spesiell måte sammen med min besteste Arielle. Det kommer et innlegg om dette senere.

♥ Jeg har innsett at håret mitt plutselig har blitt veldig langt, og nå vurderer jeg om jeg må klippe meg kort igjen. STORY OF MY LIFE. 

Hejhej sålenge!
 

Milla

05.07.2016 kl. 09:45
Åh. Eg har så lyst te å gå ein fjelltur. Gjorde mye det når me va yngnre (på ferie i Helgeland) men då va innstillingå "off, nei, detta e kjedlig, vil ikje gå mær" osv ;) og for et fint bilde av deg <3

// Åh, ja !!! Ikje sant? Han e så flink :D

Henriette Celin

05.07.2016 kl. 14:28
Så mye kjekt du har gjort. Må få til fjelltur igjen snart, og mer trening x)
Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits