hjertejubel

Kjære fornærmede

  • Skrevet 04.07.2016 klokka 18:41
  • Kategori: Blogg

Vi er hensynsløse rasister. Hele jævla gjengen. 

Det var første april i år at det virkelig rant over for meg. Jeg kjørte på en humpete og svingete vei langt uti gokk, i relativt stabilt og fint sinnelag, men på en sånn der dag hvor enhver form for ekstremhumør, på veldig godt og veldig vondt, alltid bare er ett ord, blikk eller en tanke unna. Jeg har lenge irritert meg over hvor sinnsykt nærtagende "vi" alle har blitt, men da radioen plutselig preiket om at i media var det en stor gruppe mennesker som hadde tråkket frem og ropt ut med sine store rungende internettstemmer, og tilføyd den nyeste uskrevne regelen for HVORDAN IKKE FORNÆRME NOEN, NOEN GANG, PÅ NOEN SLAGS MÅTE.

"Tenk dere om hardt og lenge før dere bruker graviditet som en aprilsnarr i dag. TENK bare på alle som ikke kan få, eller som noen gang har mistet et barn"

Jeg er resignert, alt er stilt bortsett fra trærne som passerer forbi vinduet. Blikket mitt sløvet og apatisk. Et nanosekund vurderer jeg å bare ikke svinge rattet i den kommende svingen fordi MENNESKER, men så kommer jeg straks frem til at jeg sikkert fornærmer sikkert noen med det og. I følge alle de fornærmede, kan jeg ikke legge ut et bilde eller en video av hårfrisyren min uten å henvise til den historiske opprinnelsen av den. Og GUD forby om jeg skulle være så dristig å forme håret mitt i noe som obviously blir kalt "cornrows", eller som jeg liker å kalle de - FLETTER!! Excuse me if I´m wrong (men det er jeg altså ikke), men om en gruppe mennesker blir fornærmet over at en annen gruppe bruker """deres""" frisyre og blir kalt rasister for dét..... gjør ikke det DEM til rasistene? Eier en gruppe mennesker en  f r i s y r e ? FORT KJÆRE NORDMENN, vi må patentere vår trofaste Grorudpalme, før det er for seint!! 

Har vi virkelig blitt noen så bortskjemte, bløthudede små snørrete drittunger som bare venter på å få "ta" noen på deres såkalte hensynsløshet? Om jeg vil skrive på sosiale medier at "slik såg huden mitt ut på det verste #kvisetryne", så vet dere jo alle at om nok mennesker ser det, så ville det haglet på med lyn forbanna kommentarer fra andre som har MER #kvisetryne enn meg. Ta litt hensyn a, tenk på alle med mer kviser enn deg #skånmegtildøde. Og, "ikke skriv at du klarte 10KM på mølla i dag da, for jeg klarte bare 6 og nå føler jeg meg som verdens største taper". W h a t. En ting er jo alle som lar seg fornærme av alt. mellom. himmel. og. jord. - men tristere er det med de av oss som faktisk bukker under for det her presset. H v o r f o r  er det snakk om å droppe julegudstjenesten i skolen? Det har da aldri vært tvang å dra dit, men et tilbud for de som ønsker det, noe de aller aller fleste har gjort, og nå leker vi med tanken om å fjerne en av tradisjonene våre - fordi..... en del av skolen ikke tror på den samme guden? Hvorfor er det flere plasser gått fra "juleavslutning" til "vintermarkering med nisseluenekt"?  Hvorfor skal religiøse merker og symboler fjernes fra kirker og andre religiøse bygg? Hvorfor er det forbudt med bursdagskakefeiring i en barnehage, fordi ett barn har melkeallergi? Som om vi ikke har nok egosentriske douchebags som vandrer denne kloden allerede, så får nok i alle fall vedkommende en eller annen form for messias-kompleks når det blir voksent når h*n lærer at universet kretser rundt han/henne, istedenfor at (i dette tilfellet) barnehagen ordner med et annet alternativ til akkurat dette barnet.

Jeg vet ikke engang hvor jeg ville med dette innlegget. Men det er vertfall sikkert at en HEL del frustrasjon måtte ut. Men kjære fornærmede, dere ser jo det at dette ikke går. ALLE kan ikke ikke poste en aprilspøk fordi dere sliter med å få barn. Da blir vel det neste at ingen kan legge ut bilder av de faktiske barna sine heller, fordi DERE sliter jo fortsatt like mye? Kan ikke vi alle bare hvile de moralske pekefingrene våre litt nå og da, og innse at de fleste av oss ikke er ute etter å blodfornærme en hel rase, gruppe, gjeng eller klase eller hva det måtte være. Vi er alle bare noen hverdagsidioter, gitt de riktige omstendighetene, hvor ALLE er litt småuomtenksom med tendenser som grenser mot det semirasistiske, uten å hverken mene det eller vite det selv. Så calm yo titts.

Bortsett fra dere som ikke har titts. Dere kan calm yo chests. 

ida

04.07.2016 kl. 19:26
er ganske enig her. det er blitt nesten en folkesykdom å være grinete. Jeg er ikke enig med alt som skrives og sies over alt, men holder det for meg selv og tar ting med en god dose humor :D

Hjertejubel

04.07.2016 kl. 19:29
ida: Nettopp! Nesten trendy å være nærtagende!! Grr

E

04.07.2016 kl. 19:31
De der har jeg sagt lenge! Ja til puter under armene til folk! Pakk ungene i bobleplast! Og glem ikke å gi de hørselsværn,munnkurv og hjelm før du sender de i barnehagen! Gleder meg til jeg når alderen til min bestemor, hun er i den perfekte alderen der du bare gir f i hva du sier til hvem! ;)

tanketromling

04.07.2016 kl. 20:07
Haha fantastisk innlegg. Tor Åge Bringsværd sa det slik: Noen går gjennom livet og leter etter en grunn til å bli fornærmet. Og jeg er helt enig med deg. Hvorfor skal vi alltid ta hensyn til den svakeste?

Nietzsche sa: I kristendommen blir spedalskhet en dyd.

Hvorfor kan vi ikke brenne bråtebrann fordi en har astma? Vi skal alltid ta hensyn til den svakeste. Den sureste. Den som blir lettest støtt. Hvorfor?

Har de svake/sure/lettfornærmede større verdi?

Hjertejubel

05.07.2016 kl. 01:38
tanketromling: Jeg er enig i tankegangen din og gode spørsmål på slutten der! Samtidig mener jeg såklart ikke at vi skal slutte å ta hensyn til andre i det hele tatt. Vi er jo siviliserte mennesker. Men det er det med de som leter etter en grunn til å bli fornærmet, de som alltid VIL bli tatt hensyn til på alt og alles bekostning.. De som ikke ser lenger enn sin egen nesetipp, DER ligger problemet!

Tusen takk for kommentar!

Anette

04.07.2016 kl. 20:07
E så enig i det!🙌🏻🙏🏻

Røverdatter

05.07.2016 kl. 20:10
Enig i det meste. Vi skal sy så himla store puter under armene på hverandre at snart klarer vi ikke sy en gang fordi vår egen pute er for tjukk.

Spill Cards Against Humanity og hør Tusvik & Tønne podcast til krampa tar deg, der får jeg utløp for alle mine (for tiden) politiske ukorrektheter.

Men når det er sagt kan jeg jo bare skyte inn at jo- på lille Karmøy var det faktisk obligatorisk oppmøte på skolegudstjenestene i den offentlige skolen. Ikke at det nødvendigvis skadet (nåvel, til og med dét kan diskuteres akkurat på Karmøy), men det fremmet på ingen måte en nøytralt religiøs skole der barna selv får velge hva de tror. Her handler det ikke- tenker jeg i alle fall - om å skåne de som ikke hører til kristendommen, men å - som en offentlig distans - stå for nøytralitet og valgfrihet, og ikke påvirke verken den ene eller andre veien. Heller lære dem å tenke og sette seg opp en mening på egenhånd.

victoria

07.07.2016 kl. 03:18
Ah, mennesker. I hate them, so much.
Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits