hjertejubel

Self under construction

  • Skrevet 07.07.2016 klokka 23:00
  • Kategori: BloggJeg er tilbake på jobb nå etter å ha vært borte i syv uker, og det føles så utrolig godt å være tilbake! Natten før fikk jeg ikke til å sove, og når jeg først driftet bort i sauetellingens navn sov jeg sov skikkelig dårlig og urolig hele natten - det føltes nesten som første arbeidsdag all over again! Jeg har savnet pasientene mine, kollegaene mine og... jobben! Ah, det var et lykketreff med den der sykepleien ass.. og jeg som i utgangspunktet bare søkte fordi det var det studietilbudet på skolen som jeg hadde minst IKKE lyst til å gå, haha! Friår, was ist das? 

Jeg jobber en del med meg selv for tiden, uten at det er hverken tungt eller alvorlig slik som det kanskje kan høres ut. Bare med.... de små tingene! Som at jeg prøver å legge meg på den samme dagen som jeg står opp på når jeg skal på tidligvakt neste morgen. Eller at jeg skal prøve å jobbe litt mer målrettet og systematisk med lille Jubelen min. Eller at jeg prøver å klikke meg inn på de gørr kjedelige politikk- og økonomioverskriftene på VG og DB og faktisk prøve å LÆRE meg noe av den greia der. Eller at jeg prøver å bli flinkere til å by litt mer på meg selv. Vrenge bare BITTELITT av den introverte meg utover - MEN BARE LITT, ellers klikker jeg. Slike greier. Jeg er nemlig sprengfull av inspirasjon og driv for tiden, jeg må bare finne noen teknikker for å samle mitt flyktige fokus litt. Akkurat nå siver og pipler inspoen min litt utover alt. Det jeg trenger er en hard stråle, DA tror jeg kule greier fort kan skje, haha! 

Åh, jegvetikkehva. SMIL. 

Cecc

08.07.2016 kl. 00:27
Kjære Nadia; har du prøvd brainstorming på ett kjempe digert ark? Bare for å rette fokus! Det funker - I promise! :-)

Hjertejubel

08.07.2016 kl. 00:46
Cecc: Tankekart! Ikke siden ungdomskolen :p Men, fikk virkelig lyst å prøve! Tomorrow.. ;)

victoria

08.07.2016 kl. 02:28
Du kom i hvertfall inn! Jeg kom ikke inn, på noen av de fire stedene jeg søkte, haha! Så da ble det helsefagarbeider og nå angrer jeg, jeg vil ikke bli det, jeg vil grave meg ned i jorden og bare spille xbox til jeg dauer.

Hjertejubel

09.07.2016 kl. 16:53
victoria: nei off så kjedelig at du angrer, hvor langt har du kommet da? Er det verdt å fortsette på et studie du angrer på, synes du?

Anette

08.07.2016 kl. 10:15
Er sjølv tilbake i jobb etter 1 mnd ferie, og eg følte eg las om meg sjølv i det siste avsnittet. Prøver å lese mye VIKTIG stoff og prøver å bli den beste versjonen av meg sjølv.

Hjertejubel

09.07.2016 kl. 16:52
Anette: så bra det ikke bare er jeg som føler jeg ikke følger godt nok med :p det er vanskelig though, å gå fra overskriftsrytter til å faktisk lese og FORSTÅ alt ^^,

Røverdatter

08.07.2016 kl. 16:22
Så flaks for humanity at du trivdes i sykepleien, du er nok en dyktig en!

Hjertejubel

09.07.2016 kl. 16:50
Røverdatter: åh, takk snille! :)
Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits