hjertejubel

Mi greie og smørblide Emilia Arwen

  • Skrevet 30.07.2016 klokka 22:46
  • Kategori: Hjertejubel

Jeg har vært så heldig (igjen) å få dele noen bilder fra en av de siste foto-oppdragene mine med dere ♥ Dette er smørblide Emilia Arwen - så årvåken, blåøyd og fornøyd - er hun ikke helskjønn? Jeg blir bare mer og mer glad i å ha stunder med minimennesker som baby Emilia Arwen her hjemme i mitt elskbare Hjertejubel-studio. For hver bebis som bæres inn over karmen lærer jeg så utrolig mye. Jeg blir tryggere og sikrere på meg selv for hver gang, jeg tilegner meg nyttige tips og triks og jeg DØR etter å lære meg mange mange flere! 

Det føles så ubeskrivelig godt å ha endelig funnet frem til min greie. Jeg har alltid følt at jeg kan litt av hvert om mye forskjellig, men ikke at jeg kan én spesiell ting spesiell godt. Men akkurat med det her, innen foto og det å være en øyeblikksfanger, føler jeg meg mye lenger på vei enn hva jeg har med noe annet. En greie jeg føler jeg mestrer mer og mer, og stadig utvikler meg innenfor, og som gir meg noe tilbake. En veldig etterlengtet vedvarende kreativ utfoldelse. Planene mine for å fortsette å utvikle studioet er allerede godt i gang, slik at jeg kan fortsette å fotografere utover høsten og vinteren, uten å måtte være så altfor bunden til dagslyset som minker faretruende raskt mot slutten av året. 

Jeg har sjelegransket Jubel´n, og lagt en plan for hvordan bloggen(e) mine skal være fremover! Ett innlegg om dette kommer snartsnart. VI skrives plutselig ♥

Julie Husvær Madsen

30.07.2016 kl. 23:17
Så fine bilder! Du er kjempeflink :)

Hjertejubel

30.07.2016 kl. 23:50
Julie Husvær Madsen: Tusen hjertlig takk :) Det betyr mye for meg!

Henriette Celin

30.07.2016 kl. 23:59
Nydelige bilder av en veldig skjønn jente ^^

Du er så flink!

Hjertejubel

31.07.2016 kl. 00:01
Henriette Celin: Tusen hjertlig takk for alltid like koslig kommentar, Henriette <3

Pernille

31.07.2016 kl. 10:10
For en skjønn jente, og så flotte bilder *smelt* ♥

Hjertejubel

31.07.2016 kl. 12:31
Pernille: Hun er helt nydelig! :D tusen takk for fin kommentar ^^
Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits