hjertejubel

Slik blir det

  • Skrevet 31.07.2016 klokka 12:17
  • Kategori: Blogg

Den attende gangen jeg logget på Jubel´n med et hode smekkfult i ord men med avbrutte nervebaner mellom hjerne og fingerspisser, konkluderte jeg med at det helt sikkert var nødvendig med nok en sjelegransking for bloggen(e) min(e). For slik er nå nemlig jeg - er det rotete og usystematisk èn plass så har alt annet en lei tendens til å slå følge med mayhem´et. Litt slik som når en kaffikopp i vasken blir til tomme kjøkkenskap og ingenting å drikke av. Bare.... BAM-POFF hvafaenskjeddenå. Men nå dere... har a sortert både tanker, ord og kontoer på sosiale medier - og har dermed sluppet Jubel´n ut av en hemmende bås som sakte men sikkert har gitt meg skrivesperre fra en annen verden.

Jeg har enkelt og greit skilt olje fra vann, og har nå TO blogger; denne (hjertejubel.BLOGG.NO) og den andre hjertejubel.COM. Personlig og u-bås´ete versus ... profesjonell. På dottcom Hjertejubelen poster jeg fotografiene fra oppdragene jeg har. Ikke mer - ikke mindre. Oppdragene/blogginnleggene blir delt inn i kategorier (barne-/familiefotografering, nyfødtfotografering, bryllupsfotogragering m.m) som dere enkelt kan navigere til på sidemenyen til høyre, og jeg får stå-titts av å tenke på systemet og oversiktligheten ♥

Mens dottbloggdottno Hjertejubelen og jeg tar på oss sjumilsstøvlene og hopper noen supervoksne skritt tilbake og tillater både mobilbilder, skitne kaffikopper og glossy bebiser i skjønn forening - og hva det enn måtte være som fyller et Bouhafshode på en helt sykt vanlig dag. YAY. 

Og ellers.....Instagram: Hjertejubel_foto
Snap: Nadiabo

Henriette Celin

31.07.2016 kl. 12:53
Må sjekke ut den andre jeg da ;-)
Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits