hjertejubel

Bits and pieces

  • Skrevet 02.08.2016 klokka 16:23
  • Kategori: Blogg

Huset mitt er fult av menn som ikke er mine. De fikser og trikser både her og der, og det gleder meg å se at ting går fremover her hjemme etter at jeg rota det til på majestetisk vis sist uke. Jeg var SÅ uheldig (men med ufattelig mye flaks oppi alt uhellet også!), og det å være forsikret er en god forsikring å ha til de dagene man har hodet oppi rævva. 

Så her står jeg inntil kjøkkenbenken hjemme og spiser på en fiskeburger, mens min bittelille sommergjest, chiuauaen Petra, sitter og nistirrer på meg med skjevt hode, og det er helt tydelig av hun vil noe -  enten pisse, drite, gå tur eller en kombinasjon av dem alle. Og det skal vi - på med podcast, regnjakke og sydvest og ut på tur på min første sommerferiedag med et bånd som leder rett it i grøften og ingenting annet, og det kunne like greitt vært et marsvin jeg luftet (uten overdrivelse, hun er.så.liten). Jeg må bare.... bli kvitt litt menn først. 

Henriette Celin

02.08.2016 kl. 16:38
Du får kose deg på tur, selv om det regner (:

victoria

03.08.2016 kl. 20:08
"pisse, drite, gå tur eller en kombinasjon av dem alle." hahahah, love it! MARSVIN, hahaha, omg, dette var morro!

Hjertejubel

04.08.2016 kl. 13:39
victoria: hahah glad u like ;D
Hjertejubel

Dagdrømmer. Superintrovert. Fotoentusiast. Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter. Besøk gjerne min foto-porteføljeblogg på www.hjertejubel.com!


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits