hjertejubel

Ah mah zing

  • Skrevet 04.08.2016 klokka 11:20
  • Kategori: Blogg

ENDELIG!! Jeg har blitt bitt, igjen. Av fjellbasillen - that is. I fjor hadde jeg en drit dårlig opplevelse allerede forbi the point of no return på Gamlemsveten med et asthmaanfall, gjenglemt medisin, svartning og prikking for øynene og noe som kjentes ut som en total tosidig lungekollaps. Da var det mildt sagt gjort for min del ass. Hva faen, kroppen?! Jeg gikk fra å elske til å tolerere til å genuint hate fjelltopper på en og samme sesong, og jeg har knappest satt mine bein i ulendt terreng siden.

Men i går dere, og jeg er så latterlig lykkelig over det her - helt utav det blå og egentlig alt for sent på kvelden fikk jeg et kjempeakutt behov for å igjen bestige det hersens asthmafjellet mitt og vise kroppen min hvem som er sjef, og utstyrt med intet annet enn en fandenivoldsk vilje til å ta tilbake turgleden og en en-komma-tre kilos Chiuaua ved navn Petra (.....og en diskus asthmamedisin), så gjorde jeg nettopp det.

Og nå vil jeg på tur igjen. Helst i sta.

Henriette Celin

04.08.2016 kl. 11:32
For en vakker utsikt! wow ;o

Herlig med fjellturer altså ^^

Hjertejubel

04.08.2016 kl. 13:38
Henriette Celin: det er så utrolig deilig! Spesielt med en utrolig utsikt på slutten :D

victoria

05.08.2016 kl. 00:43
oh my! skulle ønske jeg bodde ved noen fjelltopper
Hjertejubel

Dagdrømmer. Superintrovert. Fotoentusiast. Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter. Besøk gjerne min foto-porteføljeblogg på www.hjertejubel.com!


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits