hjertejubel

Nesten euforisk

  • Skrevet 06.08.2016 klokka 13:37
  • Kategori: BloggDet er lørdag, ferie, en skikkelig fotokjærleiksdag og jeg er kvalmt lykkelig♥

Tohundreogatten bilder av BabyBrede (....FOR en søting, dævver ♥) er nå overført og sikkerhetskopiert på Mac´en og en ekstern harddisk, og jeg kan med det senke skuldrene mine. Jeg har superangst for at jeg en dag skal oppleve et minnekort som klikker mayhem og sletter alle bildene mine bare fordi FU, og jeg får ikke sjelefred før bildene mine er sikret og lagret på minst tre forskjellige plasser. Har dere hørt om han stakkars bryllupsfotografen som måtte BETALE FOR ET NYTT BRYLLUP (!!) når bæsjen traff vifta og bildene hans fra h e l e  b r y l l u p s d a g e n  bare dunstet bort fra minnekortet hans som svart magi, og han ikke hadde forsikret seg mot slikt i kontrakten sin? Angst. Fullstendig angst. 

Nå skal jeg gjøre noen få ærender til, og så må jeg være litt sosial, men SÅ dere -  så skal jeg dyrke introverten i meg og gjøre noe jeg har hatt lyst til lenge nå, og jeg håper bare at været vil samarbeide bittelitt med meg. Awesome blir det uansett, og en post om å ta seg tid til å være alene med seg selv kommer neste gang.  

Vi skrives plutselig dere! GOD LØRDAG og smil og vær glad og kliss klass. 
(Ehm, bare en bitteliten disclaimer; fotoapparatet på bildet er ikke det jeg bruker på oppdragene mine, just sayin´)
 

Henriette Celin

06.08.2016 kl. 13:46
For et stilig kamera! huff, nei det hadde jeg ikke hørt om før nå. Utrolig kjipt :-/
Hjertejubel

Dagdrømmer. Superintrovert. Fotoentusiast. Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter. Besøk gjerne min foto-porteføljeblogg på www.hjertejubel.com!


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits