hjertejubel

Real (ré:al): ekte, ujålete, ærlig.

  • Skrevet 11.08.2016 klokka 10:15
  • Kategori: DIYJeg og pappa skal være kreative sammen i dag, og om ikke det utgjør kvalitet i kvalitets-tid så gjør ingenting det. For bare noen få små dager siden lagde vi sukulent-terrariumer sammen, og jeg fikk endelig brukt den fine (i dobbel betydning) sanden som jeg tok med hjem fra besøket i Saharaørkenen da jeg var i Tunisia, steinene fra stranden i Obzor i Bulgaria og skjellene fra mine endeløse snorkleturer på Lamai stranden på Koh Samui i Thailand. Jeg er en minnesamler på absolutt alle måter - ikke bare de som fanges i pixler. Er det fordi jeg er så jævla glemsk? Tankekors. 

Tidligere denne uken dro vi til en s t o r  brukthandel i relativ nærhet av hvor jeg bor, og vi fant flere ah-mah-zing gems hver. En av dem var en liten retro lampeskjerm som der og da ble superprioritert til å være mitt neste DIY-prosjekt, som vi da altså skal prøve å få gjort sammen i dag ♥ Jeg har allerede vist frem litt av både skattene mine og lampeskjermsprosjektet vårt på Snapchat, så følg meg gjerne der om dere vil for alt i fra Hjertejubel-bakom-draperiet til DIY-prosjekter til nåerjegrastløsogtardetutoversstakkarssnap - snaps. Nadiabo, heter jeg der! Nå skal vi først på noen ærender, der i blant en aldri så liten "snarvisitt" (....kødda) innom Fretex.. bare for å være på den sikre siden. De får inn nye greier hver dag, vet dere.

Just sayin´. 
 

Henriette Celin

11.08.2016 kl. 11:45
Så kjekt da! dere må ha lykke til med lampe prosjektet :-D

Vilde

11.08.2016 kl. 12:42
Ååh, bruktbutikker er det beste! Og Fretex er så himla undervurdert. Finner alltid noe gøy! :D Gikk nettopp bananas i ørten bruktbutikker nedover i Europa. Herregud så mye fint! ♡

Kos dere med kvalitetstid sammen!

Steike stilig den plante-kommoden forresten!

11.08.2016 kl. 20:26
Er du til låns for folk som ikke kan sammensetting ??? Er total blank !!
Hjertejubel

Dagdrømmer. Superintrovert. Fotoentusiast. Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter. Besøk gjerne min foto-porteføljeblogg på www.hjertejubel.com!


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits