hjertejubel

Intervjuet av høsten

  • Skrevet 02.09.2016 klokka 10:34
  • Kategori: Hjertejubel

Hva skal du gjøre i høst?
I høst har jeg mange blader i luften! Jeg studerer endelig demensomsorg, jeg jobber enmillionmilliard prosent på sykehjemmet mitt og jeg jobber fortsatt hardt med min lille spire Hjertejubel. Jeg skal også skape i høst, i form av DIY-prosjekter og jeg skal sette av tid til å lese bøker som ikke er pensum. Og pensum også - obviously. Jeg kribler etter å bruke en høstdag eller fem på fjellet med knasende løv under fjellsko med varme tjukkeragger i, og mest av alt vil jeg på epleslang og av tjuvgodset vil jeg lage en lun eplekake med mørk og sprø skorpe på, med vaniljekrem og brede høstsmil til.


Skal du reise noen steder?
Martinus og jeg flørter lett med tanken på å avlive den eviglange rekken av vinterdager i år med en reise til lysere og varmere strøk, men akkurat for i år er jeg absolutt utreist. Ferdig. Done. Mettet og fornøyd. Jeg har vært i Frankrike, Spania, Italia, Litauen og Amsterdam - alle innen halvåret var gått. Noe som må være en ny personlig rekord hva det angår besøkte land i løpet av et lite halvår.
 

Hva gleder du deg mest til?
Jeg gleder meg til krabbefesten hjemme i svigers´garasje, og til at jeg kanskje skal på min første rypejakt sammen med Martinus. Jeg ser også vilt frem til at jeg får pensumbøkene mine i posten, for jeg ER SÅ INTERESSERT i demensomsorg og sulten etter å bli bedre og bedre føles nesten umettelig. 


 

Hva kan gå feil?
Jeg vil egentlig ikke tenke på det som kan gå feil, for jeg tenker at om jeg tenker på det og mater det energien min, så er det større kjangs for at noe faktisk går galt. Men jeg skriver det bare helt kjemperaskt at slutten på høsten kan markere starten på en tung tid for meg, siden jeg de senere årene har strevd med mørketidsdepresjon og en vinterlang kamp mot å havne i fysisk, kreativ og mental dvale. MEN med det sagt, så har jeg aldri gått inn høsten med så lave skuldre som det jeg har nå. Jeg er optimistisk!


Hvem kommer du til å være mest sammen med?
Jamie Fraiser, sassenachen Claire Beauchamp, Black Jack Randall, Dougal og Colum McKenzie, Frank, Feite Rupert og alle de andre DEILIGE skotske og engelske karakterene i Outlander bokserien ♥


Hva kommer du til å bruke mest penger på?
Antakeligvis belysning på mitt lille jubelstudio, kanskje?  

 

Hva kommer du til å kjøpe for høsten?
Jeg kommer til å starte jakten etter den perfekt almanakken for neste år. Det tas ikke lett på, og det er mange kriterier som skal oppfylles før jeg klikker hjem en ny. Det er faktisk større kjangs for at jeg snubler over en enhjørning i skogen før jeg finner en som er nøyaktig slik jeg drømmer om.
 Må. Være. Perfekt.


Kommer du til å bruke det?
All day every day. Fungerer ikke uten. Hilsen teflonhjerne.
Hva vil du si til ditt høst-jeg?
Til henne vil  jeg si  n y t  favorittårstiden din, og fortreng alle stressende tanker om det som kommer etterpå. Kanskje går det helt superbra! Ta masse bilder, og kom deg ut! Tenn lys som lukter eple og kanel, men ikke de som lukter vanilje siden du ikke vil gi Martinus hodepine. Husk å kom deg ut i naturen som du egentlig elsker så godt, selv om dørstokkmila vokser seg en halv mil lenger rundt disse tider. Lag pappas chorba så mange ganger at du ikke trenger å bruke oppskriften lenger, og fór kreativiteten din jevnt over hele høsten og vinteren. Husk at du vil presse blader og blomster til å henge på den veggen som har vært tom i snart to år nå (...), men vent litt lenger - fargeeksplosjonen du elsker så kommer snart. 


Hva kommer du til å spise?
Laks i mengder! Fryseren er  s t a p p f u l l  av Martinus sin elvefangst fra i sommer.  Høsten er jo også suppe- og grytetid, og jeg kommer definitivt til å spise altformye brie og olivener.


Hva kommer du til å drikke?
Perverse - PERVERSE- mengder kaffi.


Hva kommer til å gjøre denne høsten ekstra bra?
Denne høsten blir ekstra bra, fordi jeg er på en ekstra fin plass i livet mitt, nå. Og med mindre jeg har jinxet alt med å skrive dette, så kommer det hele til å bli veldig, veldig awesome. 


Hva kommer du til å ha på deg?
Alt som er varmt og loddent og jord- eller burgunderfarget og som heter poncho. Og store skjerf, eller tepper som Martinus mener de er, og plutselig fikk jeg lyst til å kjøpe meg en ny lue. 


Hvordan kan du skade deg?
Ved å ikke gå til innkjøp av refleks til kveldsjoggeturene mine. 


 

Hva er du urolig for?
At jeg i skrivende stund har 666 følgere på Instagram, og jeg er ikke sann nevneverdig overtroisk sann bortsett fra at jeg ALDRI tråkker på kumlokk og kan gjøre syke ting med kroppen min for å unngå nettopp dét - men akkurat den tallrekken der trenger jeg liksom bare ikke i livet mitt lenger enn strengt tatt nødvendig så følg meg someone? Anyone. Plis. 
 

Hvilke sanger eller artister tar du med deg inn i høsten?
Musikksmaken min er like distinkt og foranderlig som årstidene, og når sommeren forsvinner forsvinner også de tropiske kokkosnøttmelodiene, sammen med hakuna matata Bob Marley og den festlige EDM-musikken, også. Jeg går inn i høsten med en ny forkjærlighet for sekkepiper og The Real McKenzies, danske Nephew og The Glitch Mob, blant andre.


Hvordan kommer du til å huske denne høsten?
Det kan jeg jo ikke vite, før høsten har levd og blitt opplevd ♥

Deres tur! 

Follow

Henriette Celin

02.09.2016 kl. 10:42
Fine svar ^^

Kommer til å pakke meg inn i varme skjerf og tepper jeg også. Og MÅ til innkjøp av en ny planlegger selv. Denne gangen en som er flere hakk bedre og mer "avansert" enn den lille jeg har (:

Måtte du kose deg med jobb studier, og alt du ønsker å gjøre denne måneden!

Caroline

02.09.2016 kl. 13:06
Du er så fin :D

Hjertejubel

04.09.2016 kl. 00:29
Caroline: Du er bra snill du, Caroline <3
Hjertejubel

Dagdrømmer. Superintrovert. Fotoentusiast. Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter. Besøk gjerne min foto-porteføljeblogg på www.hjertejubel.com!


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits