hjertejubel

Den beste starten

Tunge regndråper lagde lydløse og snirklete vannspor på soveromsvinduet mitt i morges. Det var gulvkaldt siden høsten kom brått over natten i år. På noe som virker som et øyeblikk har naturen skiftet drakt, og jeg elsker det for det er noe ved høsten som gjør meg så enormt lun innvendig. Diana Gebaldons fantastiske skildringer av livet på det skotske høylandet på 1700-tallet i holdt meg våken langt langt lengre enn jeg burde i natt. Vel, hun - og lyden av våte rosa tåbønner gnikkende rytmisk mot vått glass, tilhørende en ubestemt huspus ved navn Wilma som er like forvirret over været som det matmor er. Jeg startet likevel dagen min i dag på den mest fantastiske måten, med en sjelevarm følelse av å være kjempeelsket og å kjempeelske noen tilbake. Så mye - på grunn av litt kajal på et speil.

Også en sjelevenn, da.

Henriette Celin

30.08.2016 kl. 13:19
Så koselig gjort! er noe herlig over høsten, mørket, fargene, og inne kosen (:

victoria

31.08.2016 kl. 13:59
Men det er jævlig kos å høre på regn, og egentlig være ute i regnet og, hvis man har hund, som jeg har, jeg elsker å gå tur i regnet, men jeg hater våt hund haha

men gulvkaldt, er jaggu meg verst, brrrr

Hjertejubel

01.09.2016 kl. 15:37
victoria: haha jeg vet! Ikke noe som kan ødelegge en pørfektly oppegående dag som gulvkulde :p
Hjertejubel

Dagdrømmer. Superintrovert. Fotoentusiast. Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter. Besøk gjerne min foto-porteføljeblogg på www.hjertejubel.com!


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits