hjertejubel

Et hus fult i lopper

  • Skrevet 17.09.2016 klokka 18:05
  • Kategori: BloggDet er frilørdag, jeg har hatt et fotooppdrag med tidenes blidfisbebis her hjemme, det er skjørt og bare føtter vær (som minner meg på at jeg må re-lakkere tærne fra... jeg husker ikke!?), Martinus og jeg har vært på loppemarked og selv om det var langt mindre lopper der enn jeg hadde trodd det skulle være så er det veldig, veldig, sjeldent at jeg kommer hjem fra slike greier tomhendt. Det begynner å bli litt av en samling med nye gamle ting liggende rundt i huset vårt nå, og så snart malere, tømrere, peismontører og hvem det måtte være har gått over dørkarmen vår for aller siste gang etter uhellet jeg hadde her hjemme for snart TO MÅNEDER SIDEN så skal jeg vise dere alt. Alt! Men over ser dere dagens småskatter, og jeg fikk lyst til å bake havrekjeks kun for å bruke kakeboksen med en eneste gang.

Ellers dere, så skreiv jeg bittelitt på Snapchat her en dag om den gnagende samvittigheten jeg har fått over mengden mat vi kaster her hjemme. Vi prøver å handle stort en gang i uken, og da ender det ofte med at jeg må tømme kjøleskapet for mye "gammelt" før det nye skal inn, og jeg blir så dårlig av alt som har blitt kastet bare fordi. SÅ, jeg har tatt et lite oppgjør med meg selv og skal prøve å bli flinkere til å IKKE SLØSE for miljøet, kloden, lommeboka og samvittigheta sin skyld. Den siste uka har jeg laget Key Lime pai av lime som vanligvis ville balansert på bossbøttekanten, deilige eplechips av norske epler med rynker på, og nå i dag - banankaffi og smoothiebowl av veldig modne bananer og vaniljekesam som farlig fort nærmet seg utløpsdato. Det er litt morro óg, for det utfordrer liksom kreativiteten bittelitt og blir som en konkurranse - meg mot bossbøtten - og jeg HATER å kaste mat så jeg vil veldig gjerne vinne. Følg meg gjerne på Snapchat - Nadiabo heter jeg der ♥

Vi skrives plutselig! Ha en deilig lørdag alle i hop ü

Hjertejubel

Dagdrømmer. Superintrovert. Fotoentusiast. Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter. Besøk gjerne min foto-porteføljeblogg på www.hjertejubel.com!


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits