hjertejubel

Mine nye babyer

 • Skrevet 31.03.2016 klokka 19:23
 • Kategori: JubeltipsJeg har gått rundt i huset i en halvtimes tid nå, helt uten mål og mening. Armene mine holdt jeg tett opptil brystet, og i de låg mitt KJÆRE CanonLove (70D´en, elsker deg) og mine fire ELSKEDE objektiver (elsker dere, også) som om jeg forsiktig forsøkte å bysse dem i søvn. Jeg følte meg slik som Beyoncé sikkert gjorde med alle Grammyene sine - dere vet hvilket bilde jeg mener. Jeg har brukt opp pengene mine på glass, igjen, og JEG ELSKER Å BRUKE PENGENE MINE PÅ GLASS. De nye babyene mine heter Canon 100mm 2.8 Macro og...... sigmaen. Fæn meg SIG-MA-EN! Sigma 35mm 1.4 DG ART, og den er så DEILIG. CAPS LOCK FÅR IKKE GREM BEGEISTRINGEN MIN GODT NOK HYL. Den er tung, kompakt og matt svart som god damn batman. Materialistisk lykke ass, noen ganger kan faktisk penger kjøpe lykke. På den andre siden av skalaen har jeg også skaffet meg noe så boring som en ekstern harddisk. Kjedlig, jeg vet, men også høyst nødvendig for en stakkars mac som snart ikke vet sine arme råd om hvordan den skal håndtere de tusener på tusener på tusener av bildene med høy oppløsning som jeg har lagret på henne. Derfor blir det nå redigering, sortering og orden i sysakerne - og nok en kveld med prokastinering av en eksamensoppgave som sikkert kan vente "en dag til". Heh.


Follow

Anbefaling - My beautiful broken brain

 • Skrevet 29.03.2016 klokka 11:32
 • Kategori: Jubeltips

Denne er så inspirerende atte hjelp! My beautiful broken brain er et rørende og nådeløst innblikk inn i hjernen og sinnet til 34 år gamle Lotje Soddergard som plutselig utav det veldig blå får en kraftig hjerneblødning og med leve med følgene etter det. Det som for meg gjør denne Netflix-dokumentaren så veldig fin er hvordan de lykkes i å få frem essensen av gamle- og nyeLotje, med hjerneslaget som skillepunkt mellom de to. GamleLotje - karismatisk som søren, som lever og brenner for å formidle, som leser bibeltykke bøker og er besatt av filming og å ha hundre baller i luften samtidig, og som er det mest velartikulerte mennesket vennene hennes vet om. Og nyeLotje, som ikke lenger kan lese eller skrive, og som også må lære seg å snakke på nytt. Men fortsatt like karismatisk. Jeg ble sluppet inn i en skadet hjerne jeg ikke noen gang kan fult forstå, og det var vakkert, trist, skummelt og fasinerende på en og samme gang. Anbefales!
 

Follow

PÅSKEGIVEAWAY!

 • Skrevet 19.03.2016 klokka 11:39
 • Kategori: JubeltipsYay-giveaway! Noe av det morsomste jeg vet er å gi bort gaver, så jeg blir alltid litt overgira når jeg får ha giveaways på bloggen. Påskeeggene er stappet fulle med digge greier, som jeg er så happy over å få dele ut til en av mine lesere/følgere ♥ Eggene inneholder et gavekort på hårklipp og styling fra de DRITFLINKE pikene på Hair and There, (min faste frisørsalong i over seks år!), et superfresht søsterur fra fargeglade Color4care, og en goodiebag og hudpleieprodukter fra stylishe Fredrik & Louisa. Og GODIS - for den av dere som ikke har rukket å spise dere fordervet på perverst rabattert påskegodis, enda. HEH. 

Alt du trenger å gjøre er å LIKE og DELE facebooksiden min, og om du TAGGER to venner som du vil dele påskegodisen med om du vinner, så dobler du vinnerkjangsen din. Om du ikke har facebook kan du legge igjen en kommentar her på Jubeln, så er du likevel med i trekningen. VINNEREN TREKKES PÅSKEAFTEN! ü
 GIVEAWAY TIME! 

I LOVE giving gifts, so every time I get to have a giveaway on my blog I get a little overexcited. These easter eggs are PACKED with awesome stuff which I am happy to give to one of my readers/followers. You can win a haircut and styling with the wonderful girls at 
Hair and There (my go-to hairdresser for over six years), a fresh nurses watch from colorful Color4care, AND a goodiebag and skin care products from stylish Fredrik & Louisa. And easter candy, of course.

All you need to do to enter is LIKE and SHARE my facebook page, and if you TAG two friends who you would like to share your easter sweets with you double your chances of winning. If you don´t have facebook you can leave a comment on my blog and you can enter anyway.

THE WINNER GETS PICKED EASTER SATURDAY ü

Jubeltips: ett som kan redde liv

 • Skrevet 12.03.2016 klokka 10:15
 • Kategori: Jubeltips

Du er ute på søndagstur. Du har lagt igjen lommeboken din hjemme, satt på favorittspillelisten din på spotify og koblet helt ut i ettermiddagssolen. Nedover gaten ser du noen ukjente ansikter som også er ute for å få solstråler på huden. Plutselig begynner du å føle deg litt rar, ør i hodet, på en måte. Du tenker det sikkert er fyllesyke fra natten før, og fortsetter ned gaten. Om ikke lenge ser du prikker som flimrer i sidesynet ditt, og hjertet ditt begynner å galloppere. Du begynner å skjelve, og plutselig er du borte. Du er i den mest sårbare situasjonen et menneske kan være i. Ikke i stand til å ta vare på deg selv, ikke i stand til å snakke for deg selv. Ikke bevisst. Syk. Alene.

Menneskene rundt deg strømmer til, og om ikke for lang tid kommer også ambulansen. Hadde du kunnet snakke med din egen stemme hadde du kanskje skreket JEG HAR DIABETES, eller EPILEPSI, HJERTESYKDOM eller alvorlig ALLERGI - men du kan ikke det. Vi er generasjon telefon, men det er faktisk aldri så galt at ikke det er godt for noe. For når du ligger der og ikke kan ta vare på deg selv, så kan faktisk smarttelefonen assistere deg og dine hjelpere og bære en liten svak stemme for deg, selv når du ikke kan.
 

Let´s face it. De fleste av oss går ikke så langt sompå dass uten at Iphonen blir med, og om  jeg skulle komme utfor en ulykke endag, så har jeg etter all sansynlighet Iphonen min i nærheten. Men, jeg har kodelås på, og hjelperene mine får kanskje ikke låst opp telefonen. 


MEN, jeg har brukt helseappen jeg har på Iphonen, og gjort slik at i en nødsituasjon så kan hjelperene mine nå tak i kontaktinformasjon til kjæresten og familien min, og eventuelt livsviktig informasjon om helsen min, uten å måtte ha koden.


To enkle trykk...


Så får de vite nummerene til hvem de skal kontakte for meg, og at jeg er organdonor. Man kan også plotte inn andre relevante helseopplysninger som for eksempel om man har kroniske sykdommer, hvilken blodtype man har, hvilke medisiner man bruker eller ikke tåler og allergier. 


Helseappen ser slik ut..


.. og det tar bare et par minutter å fylle ut informasjonen sin. HUSK å huke av for "vist på låst skjerm" som vist på bildet under her. Gjør som enhjørningen befaler! 


Visste dere om denne funksjonen? SMART, IKKE SANT?! Alle jeg kjenner, gjør det. Og alle jeg ikke kjenner - gjør det dere óg. Som sykepleier VET jeg så inderlig godt hvor nyttig denne informasjonen kan være, og hos mennesker som blir akutt syk kan det hjelpe å hente inn noen få minutter som kan vise seg å være livreddende. 

Del gjerne dette innlegget :)

Wrong colored mug

 • Skrevet 10.03.2016 klokka 23:21
 • Kategori: Jubeltips

"Before I became a parent, I  never knew I could ruin someones day by giving them the wrong colored mug"Det her beveger seg raskt imot å ligne en fotoblogg, jeg vet. Jeg er en alt eller ingenting type person (det høres kanskje ut som en positiv ting, men det er det altså ikke), og nå for tiden har jeg fullstendig hang-up i fotoverdenen. I går fikk jeg en pakke fra amazon.com med fotografibøkene jeg bestilte sist uke. Jeg har aller mest lyst til å forsvinne i de, her og nå, men jeg må beherske meg. For i dagene fremover skal det ikke leses annet enn pensum, så jeg får spare de til over helgen når begge oppgavene mine er skrevet og fremført. Jeg er også på nippet til å bestille meg et ♥ NYTT OBJEKTIV ♥ og det er jo svært for det er dritdyrt og ikke akkkurat en greie jeg gjør veldig ofte, og jeg er såååå nær å kjøpe det, men så feiger jeg ut, avventer litt, "må bare undersøke litt mer". Jeg liker å være sikker i min sak før jeg bruker såpass mye penger. SUPERsiker. Alt eller ingenting, som jeg sa.

By the damn way, dette drømte jeg i natt.
I en annen (underbevisst) verden er min blodslinje og familietre så spesiell, at en annen del av verdenen annser det som HELT nødvendig at jeg blir parret med.... Hitler. Det, dere - DET er grunnen til at jeg i hele natt har forsøkt å unslippe et knippe menn som har vært på jakt etter meg og mine eggstokker, med en patron med Hitlers sperm. Jeg vet ikke hvorfor slike syke greier forpester hjernen min når den er i dvale, men jeg kunne drevet en hel blogg bare på å skrive om drømmene/marerittene, det er vertfall garantert. Da HEIAHEIA HITLERBABY mennene fikk tak i meg fikk jeg heldigvis en kortslutning og befant meg plutselig i en annen drøm hvor jeg var et dataprogram som måtte redde verdenen. 

Jeg VET ikke.  

Read this

 • Skrevet 26.02.2016 klokka 14:58
 • Kategori: JubeltipsI barcelona, etter en to timer lang kald tur i dobbeldecker´n, da både jeg og pappa frøys men begge nektet for det, så fant jeg tilfeldigvis denne boken på Urban Outfitters da jeg var innom der, på jakt etter et digert og varmt skjerf å tine meg med. Tittelen på boken var nok til at jeg utbrøt "......oOo....", klappet i hendene raskt tre ganger og  røsket den med meg, uten å i det hele tatt bla i den. READ THIS IF YOU WANT TO TAKE GREAT PHOTOGRAPHS OF PEOPLE av Henry Carrol er oppfølgeren eller videreføringen av READ THIS IF YOU WANT TO TAKE GREAT PHOTOGRAPHS - sistnevnte har jeg nettopp klikket hjem via Amazon og jeg k a n  i k k e  v e n t e. Bøkene er på engelsk, men er så veldig veldig lettleselige at DET spiller ingen rolle om noen skulle være skeptisk på det. Jeg slukte den på flyet fra Roma til Amsterdam, og gleder meg allerede til jeg skal lese den igjen, enda mer nøye neste gang. Samtidig som Henry Carrol beskriver ulike "regler" og prinsipp for komposisjon og innstillinger, så oppfordrer han samtidig til å drite i de. Han skriver om at fotografi ikke er å fange et objekt, men en følelse (så sant!), og at bildene man tar ikke egentlig viser han/hun/det som er fotografert men at det på mange måter viser fotografen selv - via objektet! 
Boken er smekkfull av inspirasjon, men også helt konkrete tips om hvilke instillinger som kan brukes for å oppnå et bestemt resultat. Og DET er jo himla greit, synes da jeg vertfall, som selv føler jeg har begynt å såvidt pirke borti overflaten på noe veldig stort og komplekst noe, men likevel veldig enkelt. Følelser, lys og komposisjon - er ikke det litt av nerven da, dere? Eller?

Men så var det innledningsspørsmålet i boken; Who am I and why do I wan´t to take photographs of people? Lemme get back to you with that. 

Follow

Søndagssurf

 • Skrevet 21.02.2016 klokka 18:28
 • Kategori: JubeltipsDet er søndag, siste dag av ferien min, og jeg innser nå at jeg ikke har vært ute av huset på tre døgn. Og jeg ELSKER det. Heh, life of an introvert. I morgen klokken 06.10 starter hverdagen igjen med et smertelig brak, men enn så lenge skal jeg kose meg maks nøyaktig her, sminkefri med håret i en tut, med klovn på skjermen og kanskje noe godt til kvelds etterhvert. Jeg har samlet dagens favoritter fra www til dere under her, håper dere liker noe av det! Personlig så elsker jeg både å lese og lage slike lister, for blandt alt crappet som finnes på nettet så kan der jammen være mye fint også. Om der skal lese bare én vil jeg anbeale den nest siste, femti instruksjoner for å være et bra menneske i et bra liv. Enjoy, og god søndags kveld!

 

Disse 31 bildene som perfeksjonister vil elske!

Dette innlegget på den svenske bloggen Nevnarien, som hun har kalt adjö, kroppskomplex.

Disse landskapsbildene av fine fine Norge. Det øverste bildet er av byen min!

Online skriftestoler som den her.

Femti instruksjoner for å være et bra menneske i et bra liv. 

Disse utsiktene fra innsiden av et telt. F a n t a s t i s k. 

 

Follow

Nyfødshoot

 • Skrevet 06.02.2016 klokka 11:26
 • Kategori: Jubeltips

I skrivende stund står jeg aller mest sannsynlig balanserende i høyden på en krakk med et Canon-kamera klistret fast i pannen og bittesmå svetteperler over nesen. Jeg skal på nyfødtfotografering i dag, og jeg har gledet meg slik til dette hele uken! I går kveld (ehe, i natt) la jeg frem alle props´ene mine, dillet og dallet, og forsøkte å visualiere dagens shoot. Jeg har kun gjort én nyfødtfotografering før, og det var av lille baby Nelia som dere ser bilder av over her ♥ Hva syns dere? Det er så veldig spesielt, disse nyfødte, og jeg vil så veldig veldig veldig gjerne få det skikkelig til og fange de fine ikke-konstruerte øyeblikkene. Derfor ble jeg oppe sent i natt for å lete etter inspirasjon, planlegge, skrive notater og idéer. Jeg var å hilste på den nyfødte i går, og jeg fikk holde han og det var så kjempefint for noe mykere enn små bebiser eksisterer ikke på denne jord og i tillegg så G R Å T  H A N  I K K E noe som gjør han til en ekstremt kul liten mann. I

DERE! Følg mer enn gjerne facebooksiden min HER om dere vil se flere bilder fra shoots jeg gjør, blant annet :) Da blir jeg superhæppi ♥

Follow

Jubeltips: Jenta alle trenger i livet sitt

 • Skrevet 04.02.2016 klokka 11:10
 • Kategori: Jubeltips
I innlegget jeg kan ikke stole på deg mer skreiv jeg om den lumske monceur www, og om hvordan jeg ikke lenger stoler på det han viser meg og leder meg til å tro er virkeligheten. Jeg skreiv også bittelitt om de få sidene ved han som jeg noen ganger tillater meg å like. For flere måneder siden ramlet jeg innom Bodyposipanda på instagram - hun er en av de sidene!

Hun beskriver seg selv som en body positive feminist ED (eating disorder) warrior, og hun er SÅ fæ**e bra og jeg elsker henne og hadde jeg bare vært bi goddamn. Hun er rett og slett et superfriskt pust i en verden full av kvelende plastposer over hodet, og det er bare så himla SYND at slike holdninger som hun har til seg selv og kroppen sin er en sjeldenhet. Tenk bare om vi alle kunne stå så rank i ryggen med langefingrene i lufta, ha en slik utstråling, selvtillit og glød. Jeg har laget en ny kategori som heter jubeltips hvor jeg tenker å dele fine, nyttige, morsomme, lønnsomme og inspirerende tips, og først ut kommer tipset om å tilsette litt ekte skjønnhet og godfølelse i deres daglige scroll ved å følge BODYPOSIPANDA♥ Bare navnet aleine er nok til å spy regnbuer liksom. 

Follow

Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits