hjertejubel

Til elleve år gamle deg

 • Skrevet 30.03.2015 klokka 12:25
 • Kategori: Hjertejubel

Til Nadia, 11 år.

Stol på at den personen du allerede har rukket å blitt kommer å føre deg dit du vil i livet. Du trenger ikke å bli slik som alle andre, og det vil du egentlig ikke heller. Det at alle jentene i klassen din har Lee og Miss Sixty bukser gjør ingenting. De er bare bukser. Du trenger ikke ligge våken halve natten og bekymre deg om hvordan du skal unngå badetimene du og klassen din skal starte med til høsten. Ingen kommer noen gang til å mobbe deg for at du føler deg større enn de andre jentene, eller for noe i det hele tatt for den saks skyld. Og badedrakten din er fin. Og svømme, det kan du. Og ja, du var den første i klassen med pupper - AWESOME! Ta på deg den svarte kjolen som du har tenkt å ta på deg på det første juleballet dit. De er fin på, selv om du føler deg malplassert siden du ikke har hatt på deg en kjole siden du var minimini, og helst ikke da heller. Ikke føl deg utenfor når vennene dine snart begynner å drikke alkohol og feste, mens du hverken vil eller kan. Senere, så er du mest takknemlig for at det ble slik. Og vertfall ikke føl deg som en dust fordi du liker å male, lese og skrive. Det blir veldig viktig for deg senere, og får deg igjennom mye rare greier og følelser. Og forresten, SLUTT Å GJØR LEKSENE TIL HAN DU ER SÅ FORELSKET I. Det blir ikke dere to uansett, så kast bort tiden din på noe litt mer produktivt. Dessuten, så blir du fersket av læreren din. Flaut.


 

Lille Nadia, slutt å gruble så mye på fremtiden din. Den kommer, og det med et smell. Bruk tiden godt og bare la deg selv være en kid. Du kommer til å bli sykepleier, forresten - akkurat slik som bestemor sa! Prøv også å henge med når hun snakker om alle slektningene som du ikke har møtt og nesten ikke hørt om heller. De er så hinsides mange, og alt er veldig, veldig innviklet. Besøk bestemor og bestefar oftere, overnatt i den store dobbelsengen med tre dyner to pledd og førti puter, og husk den spesielle smaken H-melk og ristet brød med meierismør og marmelade hadde de gangene du spiste frokost der. Få bestefar til å synge "vi har ei tulle med øyne blå" en siste gang. P.S - gutten bestefar viser knyttneven sin ti i forbannelse - HAN blir kjæresten din! Slutt å kall storesøsteren din for mamma, hun virkelig hater det. Ikke stå ved fotenden på sengen å prøv å dra av henne dynen om morgenen heller, for da får du veldig snart et sett med tær i munnen. Ikke bli forbannet når lilleøsøter dilter etter deg over alt, for senere kommer du til å tenke at det var jo egentlig veldig søtt og savner det litt. HUSK at ting alltid ordner seg (det gjør faktisk alltid det!), og at begynnelsen på tenårene ikke er malen på hvordan resten av livet ditt kommer til å være. I det hele tatt. Håret ditt er halvt afrikansk, krusen ordner seg når du klipper opp håret ditt for første gang. IKKE barber babyhårene i luggen, du kommer til å streve med den i mange - mange- år. Ikke napp øyenbrynene for tynne og bare drøy mascarabruken et år eller to lenger - det ser ikke sann spesielt dritbra ut. Lille du, ikke gjør NOE annerledes enn de små tingene jeg nevnte over her. You did good. Du blir ganske alright!


Hva ville dere sagt til elleve år gamle dere selv?  
// Dette er en repost av et innlegg jeg skreiv på gamlebloggen♥ 

Nursenadia

Blissful days

 • Skrevet 28.03.2015 klokka 17:17
 • Kategori: Hjertejubel
De siste dagene har vært fylt til randen av lykksalighet. Jeg har blitt tante igjen♥ Og hun er så perfekt, dere - ti små fingre og ti små tær, og øyner store og dype som universet. Nelia Eddine, heter hun - og storesøster BabyT er så stolt og vil at alle skal kjenne på de myke varme kinnene til lillesøster. Jeg håper å få dele et bilde eller to, men må få lov av pappa- og mammabjørn først. 

Jeg har langhelg og det nytes til det fulle. Det føltes skikkelig godt å ha morgen- og ettermiddagstimene for meg selv, til bilderedigering av lillegull, ny musikk på øret og litt knipsing med favorittleketøyet mitt. Jeg kan ikke annet enn å smile her jeg sitter, livet GLISER virkelig tilbake til meg for tiden, og det føles.. crazybra.
Ha en fiin lørdag dere! Vi skrives plutselig♥

hjertejubel

Til alle sommerkropper

 • Skrevet 18.03.2015 klokka 20:53
 • Kategori: Hjertejubel

Til alle sommerkroppene for 2015. Til alle sommerkroppene som har vært og alle sommerkroppene som kommer. Til alle sommerkroppene som ikke er helt der enda, men det kunne jo vært verre. Til alle sommerkropper som finpusses, slipes og formes til ære for de tre magiske månedene juni, juli og august, og til alle kropper som bare aldri er helt bra nok. 

Kan kroppen din bære deg opp en trapp, kanskje to trinn av gangen, kanskje til og med løpe?
Kan kroppen din slå kolbøtte, stå på hodet og kanskje til og med gå på hendene?
Kan kroppen din danse til takten av deilig musikk sammen med mannen som får hjertet ditt til å hoppe over et slag, stupe i sommerhavet og til og med bestige et fjell?
Kan kroppen din hoppe, hinke paradis på en fot og kanskje til og med klatre i høye trær?
Kan kroppen bære seg selv, kan armene dine løfte maten din opp til munnen og kan du drikke uten hjelp?
Kan du gå på do når du selv ønsker, ta på dine egne sokker og komme deg ut av sengen på egenhånd?
Kan kroppen din si ordene du tenker, kan den stille en kløe på ryggen, og kan den puste problemfritt?Sommer, høst, vinter eller vår - kropp er fremdeles kropp. Litt perspektiv gjør godt, for i følge alle mine fine gamle på sykehjemmet så kommer vi alle til å savne kroppene våre når vi også endag blir gamle. Ikke for hvor mange mageruter den hadde, hvor lav fettprosent den kom ned i, hvor lite midjemålet var eller hvor tunge squats den klarte å ta - men som for tingene ovenfor her. Å gå, klatre og danse. Å børste sitt eget hår, legge på mascara og smile. En smertefri hverdag i en kropp som klarer det den skal. Enkle ting, som de aller, aller fleste av oss klarer uten å måtte tenke oss om to ganger. Så sommerkroppen 2015? - Check! Hva med deres?

 

hjertejubel

Min første Aurora Borealis

 • Skrevet 18.03.2015 klokka 13:26
 • Kategori: Fotolove

SÅG dere regnbuen som danset over nattehimmelen i går? Det er utrolig nok første gang jeg har sett det jeg mener er ordentlig nordlys, selv om min kjære kunne fortelle om det lysspetakkelet han såg på natteshimmelen i nord da han var i forsvaret, og om hvorda det på langt nært kunne måle seg med nordlyset jeg såg i går natt. Han fortalte om hele himmelen som var opplyst i farger, og jeg kan bare tenke meg hvor uendelig vakkert det må ha vært når det jeg såg når jeg tittett opp i går var intet annet enn himmelens fiskestim og englesang. I nesten siste stund kom jeg på at jeg lenge har hatt lyst å oppfylle en fotodrøm - å fange nordlyset! Og det gjorde jeg. Bildene mine er ingenting i forhold til hva jeg seg andre har fått til - men dette er mine. Mine første. Og jeg er så fornøyd. 

Find me @

 • Skrevet 18.03.2015 klokka 02:54
 • Kategori: Blogg

mail: nbouhafs89@gmail.com

Instagram: nadiabouhafs_ 

Follow my blog with Bloglovin

Min nye bloggbaby // Om meg

 • Skrevet 18.03.2015 klokka 02:37
 • Kategori: BloggMin nye blogg. En veldig spontan idé, som egentlig kanskje ikke er så spontan i det hele tatt siden hele den kreative og introverte delen av meg har i ukesvis (og månedsvis!) forsøkt å lete seg frem til overflaten igjen -  og nå er altså bloggbabyen lagt, verpet og klekket til noe så nydelig og sårt som et hjertejubel. Jeg tenker foto, tekster fra sjelens avgrunn, hverdagsgleder og alt som rører ved meg. Jeg tenker det blir bra. Jeg tenker det blir jublende deilig♥  

Hjertejubel

Dagdrømmer. Superintrovert. Fotoentusiast. Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter. Besøk gjerne min foto-porteføljeblogg på www.hjertejubel.com!


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits