hjertejubel

Mine nye babyer

 • Skrevet 31.03.2016 klokka 19:23
 • Kategori: JubeltipsJeg har gått rundt i huset i en halvtimes tid nå, helt uten mål og mening. Armene mine holdt jeg tett opptil brystet, og i de låg mitt KJÆRE CanonLove (70D´en, elsker deg) og mine fire ELSKEDE objektiver (elsker dere, også) som om jeg forsiktig forsøkte å bysse dem i søvn. Jeg følte meg slik som Beyoncé sikkert gjorde med alle Grammyene sine - dere vet hvilket bilde jeg mener. Jeg har brukt opp pengene mine på glass, igjen, og JEG ELSKER Å BRUKE PENGENE MINE PÅ GLASS. De nye babyene mine heter Canon 100mm 2.8 Macro og...... sigmaen. Fæn meg SIG-MA-EN! Sigma 35mm 1.4 DG ART, og den er så DEILIG. CAPS LOCK FÅR IKKE GREM BEGEISTRINGEN MIN GODT NOK HYL. Den er tung, kompakt og matt svart som god damn batman. Materialistisk lykke ass, noen ganger kan faktisk penger kjøpe lykke. På den andre siden av skalaen har jeg også skaffet meg noe så boring som en ekstern harddisk. Kjedlig, jeg vet, men også høyst nødvendig for en stakkars mac som snart ikke vet sine arme råd om hvordan den skal håndtere de tusener på tusener på tusener av bildene med høy oppløsning som jeg har lagret på henne. Derfor blir det nå redigering, sortering og orden i sysakerne - og nok en kveld med prokastinering av en eksamensoppgave som sikkert kan vente "en dag til". Heh.


Follow

En vårdag i Marseille

 • Skrevet 30.03.2016 klokka 10:28
 • Kategori: Reiser

Dette er en recap fra cruiset jeg var på i februar. Tidligere har jeg skrevet om mektige Roma, styggsøte La spezia og de giftige og bitre appelsinene i Savona, og nå - Marseille!
 

Marseille gliser til oss. Etter en fortvilet værrapport hjemmefra som kunne melde om SNØ så gliser vi ekstra hardt tilbake. Langs promenaden eksisterer folk som i en slags limbo mellom vinter og vår. Det er tydelig at folk er forvirret. Noen kledd for en vinternatt, andre i bar overkropp med solbrun hud inntil en solvegg. Byen er i ferd med å livne til, virker det som, og ved havnen står der franskmenn og selger velduftende Savon de Marselle såpe, brente mandler og fersk fisk. Vi trekker åpenbart alltid til de gamle delene av byene vi besøker, for også her havner vi i gamlebyen og på et lite gatemarked hvor vi kjøpte skikkelige, franske makroner. En check av min cruisebucketliste, yum! 

Tre runder i pariserhjulet og tusen runder i old school-karusellen senere, spiste vi lunsj under solsteiken med svetteperler i pannen og utepils/utevin i hånden. På tross av surlang ventetid og to stakkars overbelastede servitører, så var livet utrolig fint der vi satt. Pappa spiste grillet snapper, og jeg moules et frittes mens jeg studerte jenten på nabobordet som spiste biff tartar, selvfølgelig med rått egg på toppen, og jeg kunne ikke annet enn å fantasere om den Mister Bean episoden. Apropo sær mat - på cruiset den dagen klarte jeg på ett eller annet vis å bestille INVOLLER til meg selv og tarmtottene bare freste til meg idet jeg rørte rundt i suppen de skvulpet rundt i. Men, man kan ikke si man ikke liker noe før man har smakt det sier pappa, så jeg SMAKTE TARMEN og det er jo nesten kanibalisme. Grusomt. Nå kan jeg føre "tarm" på listen over ting jeg ikke liker sammen med blodpølse og får-i-kål. Men Marseille - HUN liker jeg ♥

Follow

Anbefaling - My beautiful broken brain

 • Skrevet 29.03.2016 klokka 11:32
 • Kategori: Jubeltips

Denne er så inspirerende atte hjelp! My beautiful broken brain er et rørende og nådeløst innblikk inn i hjernen og sinnet til 34 år gamle Lotje Soddergard som plutselig utav det veldig blå får en kraftig hjerneblødning og med leve med følgene etter det. Det som for meg gjør denne Netflix-dokumentaren så veldig fin er hvordan de lykkes i å få frem essensen av gamle- og nyeLotje, med hjerneslaget som skillepunkt mellom de to. GamleLotje - karismatisk som søren, som lever og brenner for å formidle, som leser bibeltykke bøker og er besatt av filming og å ha hundre baller i luften samtidig, og som er det mest velartikulerte mennesket vennene hennes vet om. Og nyeLotje, som ikke lenger kan lese eller skrive, og som også må lære seg å snakke på nytt. Men fortsatt like karismatisk. Jeg ble sluppet inn i en skadet hjerne jeg ikke noen gang kan fult forstå, og det var vakkert, trist, skummelt og fasinerende på en og samme gang. Anbefales!
 

Follow

Jobbepåske

 • Skrevet 28.03.2016 klokka 12:25
 • Kategori: Blogg

Plutselig mandag igjen, og snart slutten på en lang jobbhelg. Jeg og kollegene mine som jobber samme turnus som meg (og motsatt skift) har jobbet hele påsken bortsett fra skjærtorsdag, og sammen med pasientene våre vil jeg si at vi har hatt en knallfin påskefeiring sammen. På jobben min er vi så heldige at vi har en aktivitør som er helt uerstattelig for pasientene våre, og som holder aktiviteter både med dem og for dem så og si hver eneste dag. Hun har hatt ferie i påsken, men likevel har vi ordnet og styret for våre gamle. I julen fikk jeg først ordentlig julestemning på jobben, og slik ble det jammen for påskeaften også. Vi hadde en lang påskefrokost med blant annet kabaret, eggerøre, røykalaks og fargede egg, og deretter en morro stund med påskeegg-maling og pynting av påsketreet. Det er SÅ innmari givende å jobbe med det jeg gjør, og jeg tar megselv i å stadig måtte svelge noen kameler når jeg tenker på tidligere meg som aaaldri i verden skulle jobbe på en demensavdeling, haha! Jeg er så innmari stolt av arbeidsgjengen min og alt vi får til sammen, og jeg trer veldig snart av påske(arbeids)helgen min med en gullende ren samvittighet.

De kommende ukene blir hektiske, jeg har jo pinameg en EKSAMEN (helt selvpåført, så kan ikke syte) som sniker seg innpå, men en god introvert hviler når hun kan så etter jobb i dag blir det avslapning og å gjøre med ferdig med etterarbeidet fra de to, HELST tre siste shootene jeg har hatt før det blir full pupp på alle fronter fra i morgen av. 

Og god mandag, gjør den bra!

Follow

Jubeleum

 • Skrevet 27.03.2016 klokka 19:14
 • Kategori: Blogg

//Min nye blogg. En veldig spontan idé, som egentlig kanskje ikke er så spontan i det hele tatt siden hele den kreative og introverte delen av meg har i ukesvis (og månedsvis!) forsøkt å lete seg frem til overflaten igjen - og nå er altså bloggbabyen lagt, verpet og klekket til noe så nydelig og sårt som et hjertejubel. Jeg tenker foto, tekster fra sjelens avgrunn, hverdagsgleder og alt som rører ved meg. Jeg tenker det blir bra. Jeg tenker det blir jublende deilig

Min første post for over ett år siden right there, og nå har a altså Jubeleum, hehe! Og det ER så godt å skrive og ta bilder igjen, regelmessig, og at shitspo filteret mitt har holdt seg helt tett så lenge uten så mye som en eneste trussel om å rakne. Det må bety at jeg har luket bort det verste og meste ugresset i internetthagen min, og at nå kan jeg lene meg tilbake og la alle rosene, liljene og solsikkene få inspirere meg. Jeg skal lage et innlegg om de, alle blomstrene i buketten av blogger jeg følger, som et HELT shitspovennlige, jeg lover. Takk til dere som følger meg og legger igjen fine ord som jeg tar til meg - hvert eneste ett - dere er liksom tuttifruttien på softisen min, smask og sleik og jeg liker dere.

and the winner is

 • Skrevet 26.03.2016 klokka 19:56
 • Kategori: Blogg

Ah, så morro å gi bort litt stuff. Jeg har allerede fått fingrene mine på nye premier, og kommer til å ha en ny giveaway her på Jubel'n eller facebooksiden min om ikke så altfor lenge, og JEG gleder meg, haha! Vinneren av påskeeggene er Alvilde Hjelbakk Pettersen, grattis! Og takk til alle andre som deltok og likte facebooksiden til jubel'n, bedre lykke neste gang!

I skrivende stund ligger jeg i matkoma i pappas sofa og googler meg selv. Eller rettere sagt så googler jeg bilder jeg har lagt ut på de forskjellige bloggene jeg har hatt gjennom årene og søren sprette meg fikk jeg plutselig lyst til å drite i sll sparingen jeg har gjort i to år og fore måneder nå og klippe meg pinnkort, igjen. NOE må jeg vertfall gjøre, for etter flere år med noe som i mine øyner er en superfresh frisyre med mye personlighet, så blir skulderlangt en-nyansebrunt hår litt for intetsigende for min smak. Monica, jeg kommer straks innom salongen for sommerrensken!

Ilu

 • Skrevet 26.03.2016 klokka 12:57
 • Kategori: Blogg

Ååh nydelige lille du..!

dag fyller tantes uerstattelige skatt sitt første lille år, og nesten hver dag får hun nye knagger å henge den sterke personligheten sin på. Hun er vill, bestemt, en skikkelig blidfis og en varm solstråle. Bildet er en liten smakebit fra cakesmashen hennes i forgårs, og i går måtte jeg forte meg å finne ett bilde som mammabjørn kunne poste på dagen hennes, og DER ER SÅ MANGE FINE BILDER jeg dævver... Gleder meg slik til å vise - herregud!

God påskeaften alle! Jeg er på jobb (forhåndsskrevet innlegg, just sayin') og spiser påskefrokost og maler påskeegg med de gamle. Senere blir det familiehygge og lammelår, også på meg!

Giveaway - siste kjangs!

 • Skrevet 25.03.2016 klokka 17:49
 • Kategori: BloggJeg ville bare gi dere en siste anledning/påminnelse til å melde dere på påskegiveawayen min med gaver fra blant annet Hair & There, Color4Care og Fredrik & Louisa. Vinneren trekkes i morgen på påskeaften og alle påmeldinger helt frem til trekning regnes som gyldige. Gå på facebooksiden min HER for å melde deg på, eller legg igjen en kommentar i dette innlegget om du ikke har facebook. Easypeasy!

Jeg håper ellers at dere alle har fri og nyter påsken til det fulle? Selv har jeg arbeidshelg og skal feire delvis med familien min og delvis med mine venner og kollegaer, og de gamle på sykehjemmet, noe som også er veldig, veldig koslig. Nelias ettårs-shoot i går gikk over all forventning, forresten! Hun var i så godt humør, og cake-smashen falt virkelig i smak. Jeg klør veldig i hele kroppen etter å se bildene og gjøre etterarbeid på dem, men - alt i sin tid, og nå må først jobb og sammenkomster prioriteres. Vi skrives plutselig i morgen når jeg annonserer vinneren av påskeeggene over her. Lykke til til alle som har deltatt, og en riktig god påske til dere ü
 

Klarferdigshoot

 • Skrevet 24.03.2016 klokka 11:54
 • Kategori: FotoloveKomme da Nelis og mams. Tante er KLAR!

Siste finish

 • Skrevet 23.03.2016 klokka 19:54
 • Kategori: HjertejubelSykepleiersemihelg, yay! I morgen er det endelig tid for Nelias ettårs-fotoshoot med cakesmash og ballong- og pompomsfest. K a n  i k k e  v e n t e. Det gjenstår bare noen smådetaljer, som å lage en fluffy kake verdig en ett år gammel rampejente og klargjøring av studiobébé. Jeg gleder meg slik, og ikke minst til å få vise dere bildene av lille skatten som begynner å bli veldig stor veldig raskt. Sist uke gikk hun for første gang ♥ 

I dag fikk jeg flere nye fotoprops, og de er AWESOME. Jeg synes det har vært vanskelig å finne greier til de aller aller minste bebisene - spesielt gutter - og nå har jeg vært så heldig at Marit har villet lage litt props til meg som jeg skal bruke på fremtidige baby- og nyfødtfotograferinger. Marit er en venn av familien, og hun er helt sinnsykt RÅ med heklepinnen. Det var faktisk bigsis som lærte henne hvordan man hekler for noe som i mitt hode bare er noen år siden, og nå har Maritparit som hun heter på instagram, utviklet det villeste talentet og har bikket 80-tusen følgere på instagram. Sjekk feeden hennes, den er helt amazing! Tusen hjertlig takk, Marit ♥

Follow

Je suis sick of this shit

 • Skrevet 22.03.2016 klokka 23:37
 • Kategori: Blogg

For knappe fire måneder siden skreiv jeg disse ordene. "Det er varmt og fint å se solidariteten mellom oss på sosiale medier. Instagram er full av bilder av Eiffeltårnet og hashtagger. Facebook er kledd i en drakt av blått, hvitt og rødt, men jeg kan ikke annet enn å tenke - hvilke farger blir de neste til å duse ut profilbildet mitt? Hvilket kjent monument blir det neste til å fylle instafeeden min. Hvordan kan emneknagger og flagg hamle opp mot maskingevær og bomber. Hvordan kan ord treffe hardere enn kuler. Når blir jeg eller mine direkte rammet av dette vanvittige hatet. Jeg er redd for mitt lille land og menneskene som tråkker i det. Jeg er redd for familien min som er spredt for alle vinder til alle verdens hjørner. Jeg er redd for vennene mine som er på reisefot og for mennesker jeg ikke kjenner som en dag kommer til å våkne på feil sted. Hjertet mitt blør over hvordan verden vår har blitt. Men verst av alt, jeg ser ikke hvordan vi kan snu på dette. Hadde bare trær fått lov til å være trær, og ikke blitt dømt til et evig liv som giftig papir i form av penger og hellige skrifter som forpester og eier sjelene til de aller fleste av oss her på den blå (røde) planeten, så hadde vi kanskje hatt en kjangs. Men trær de hugges ved røttene og det blir menneskeheten óg. Og det skremmer meg".B R U S S E L

En dag, da jeg var mye mye yngre, skulle jeg tøffe meg for storesøsteren min. Jeg latet som jeg skulle slå henne i ansiktet og av rein refleks knørvet hun trynet sitt som om hun gjorde seg klar for å bli slått. Jeg lo, og syntes det var forferdelig morro. Hun latet som hun skulle slå tilbake, og jeg gjorde ikke en eneste grimase fordi jeg visste da at hun ikke kom til å gjøre det. Dessuten hadde pappa klikket vinkel og det var jo målet i livet å unngå akkurat det. Men hun sa til meg, det er jo bare idioter som ikke reagerer med å bli redde når en knyttneve kommer flygende mot ansiktet. Og av en eller annen grunn tenker jeg veldig mye på det hun sa, akkurat i disse dager. "Vi må ikke vise frykt, da vinner terroristene". "Fortsett å lev livene våres som normalt". Jeg kan da ikke leve normalt når IS, klodens kreftsvulst, er i ferd med å spre sykdommen sin til alle verdenshjørnene våre. Jeg kan ikke la være å vise frykt når de sprenger seg gjennom døren til mine kjære naboer, vel vitende om at det en dag kommer til å være min dør de sprenger løs på. Bokstavene I og S ut av verdensalfabetet. De bare må. De er en knyttneve på vei mot alle våres tryner, og vi er naive idioter om vi tror noe annet. 

Follow

Ela Marie og Ada Céline, del II

 • Skrevet 22.03.2016 klokka 17:18
 • Kategori: FotoloveDER! Det var de siste bildene av tvillingene som jeg ville dele her på Jubeln. Jeg nevnte i et tidligere innlegg at jeg fikk helt frie tøyler av mor og far til å dele bildene fra shooten med dere, og det er så veldig veldig v.e.l.d.i.g kjekt! Det var veldig lærerikt å fotografere tvillinger, og jeg lærte massemasse underveis. Vi brukte rett under fire timer på shooten, inkludert bilder av resten av søskenene, men de timene bare fløy forbi for min del. På forhånd hadde jeg researchet en hel del og skrevet ned notater og idéer på flere poseringen jeg ville prøve - helt til jeg fant ut at jentene ikke likte å ligge nær hverandre. Sann typ, I DET HELE TATT. Og jeg bare er ikke DET obligatorisk for twins, da? Ligge sammen. Sove sammen. Spise, puste, bæsje sammen? Tydeligvis ikke! Hvilket bilde likte dere best?
 

Husk å delta på påskegiveawayen min HER. Vinneren trekkes på lørdag!


 

Ballongfest og sjokobarter

 • Skrevet 21.03.2016 klokka 12:03
 • Kategori: HjertejubelHej alla måndagsbarn! 

Jeg starter uken omringet av tantebarn, kakaobarterer og en ballongfest. Jeg begynner å få tilbake håpet om at også JEG en dag kan bli A-menneske, siden det nå er over en uke siden jeg sov til lenger enn halv ni. Kanskje skal jeg bare fortsette, selv de dagene jeg har fri? Jeg føler meg så sykt produktiv for våkendøgnet mitt har plutselig fått fire-fem timer ekstra, og ja... det merkes jo. Jeg føler meg som en supertante etter at jeg bysset lille Nelis til søvn i gangen med amazing akustikk og trollmors vuggevise, uten så mye som en eneste tåre, og nå drikker jeg kaffi og spiser påskemarsipan og bare DRIT FIN MANDAG!!

På torsdag skal Nelia ha 1-års shooten sin, så nå gjelder det å virkelig få på plass de siste detaljene og utstyret som trengs for at det skal bli slik som jeg har sette for meg i hodet mitt. Så om noen i nærheten TILFELDIGVIS har en hvitemaljert zinkbalje som jeg kan få låne eller kjøpe - holla at me. I started my week surrounded by by niece and and nephew, cocoa mustaches and a balloon party.  I´m starting to wonder if I should just keep ut this thing with getting up early in the mornings, even on my days off. I feel so productive, which probably has something to to with me getting up 4-5 hours earlier than I normally would, haha. Today I feel like an auntie with superpowers because I rocked baby to sleep without her sheding a single tear while singing an norwegian lullaby about mummy-troll and her eleven troll-babies (of course). Now I´m sipping on a hot cup of joe and eating some easter chocolate, while enjoying this blissful monday morning. 

 

Delta på påskegiveawayen min HER. Vinneren trekkes på lørdag!

Jeg listen

 • Skrevet 20.03.2016 klokka 09:59
 • Kategori: Hjertejubel

English translation coming soon!

Hva bruker jeg helst pengene mine på?
Reiser/turer og glass (les: fotoglass, lesles: objektiver)!


Hvilken twist ligger alltid igjen til slutt?
Den med aprikos. Ikke fordi æsj men fordi minst yummay. 
 

Hvordan ser min perfekte fridag ut?
En fridag hos meg er inneholder svært lite, men er veldig innholdsrik! Jeg elsker de gangene når jeg kan legge meg i sengen, og vite at i morgen skal jeg ingenting!  De dagene er ikke bare deilige, men helt nødvendige for en superintrovert som meg selv, og de går som regel altfor fort. Jeg forlater som regel ikke husets fire vegger på slike dager, og jeg starter meg å sove helt til jeg ikke klarer mer, men bare litt til. Sminke og jeans er selvsagt bannlyst, akkurat som å betale regninger, brette klær og andre kjipe ting. Som jeg har nevnt tusen ganger, så liker jeg veldig godt å være alene, og om jeg er det - ALENE alene - så er sannsynligheten overveldende stor for at jeg bruker fire timer av fridagen på å synge karaoke og danse i stuen med lamellene trukket for. Jeg kan også bruke timesvis på internettet, da helst på bildefeeden til TBOT (The best of tumblr), stumbleupon eller pinterest. På kvelden tar jeg gjerne en powernap, bare at det er i badekaret, og jeg våkner først av at vannet blir kaldt eller at jeg puster inn vann med nesen. Hva var det siste som gjorde meg forbanna?
Yrket mitt! Eller rettere sagt noen av rammene rundt det som noen ganger kan skvise et sykepleierhjerte til det nesten sprekker. Men, det ordnet seg, og forbannelsen gikk over til et YESFORFAENHIGHFIVETILMEGSELV rett før helgen. #Stoltsykepleier

Hva var det siste jeg lo so hardt av at latteren gikk over til stille hikst?
Jeg tror det fortsatt må være meme´en Tyvanofauvuv vex. Se og le! 

Om jeg kunne gjøre DET JEG VIL med livet mitt, hva ville jeg gjort?
Jeg ville gjort nøyaktig alt det jeg gjør nå - bare litt mer fordelt. Noen ting ville jeg gjort litt mer av, som å reise, dra på lange fjellturer, fotografere og å ha planløse dager. Andre ting ville jeg gjort litt mindre av, som jobbing, stressing og å følge hverdagens klokke som tikk-takk slaven jeg er.  Om jeg fikk kvitte meg med én uvane helt gratis - hvilken hadde det vært?
Den som gjør at jeg alltid gaper over bare litt for mye, også sitter jeg der med for mye mat i munnen så jeg klarer ikke svelge og smulene skyter ut i hytt og gever. Metaforisk sett, anyway. For det er en hårfin balanse det der, nok og for mye greier i livet, der nok er perfekt og gir meg en fin følelse av mestring og produktivitet, mens for mye suger livskraften utav meg og gir mye negativt stress. DEN uvanen klarer jeg meg spesielt foruten. 

Hva er mine aller beste egenskap?
Jeg tror det må være at jeg over de siste mange årene har vært veldig bevisst på at ikke fæn om jeg skal forhåndsdømme folk. Jeg er snill og åpen, dritsnill faktisk, og jeg H A T E R drama som nok må være min aller aller største atributt i disse dramalama tider. 

Hvilke hverdagsgreier gjør meg lykkelig?
Friske blomster. Kyss på pannen. En mann som sniker armene sine rundt midjen min når jeg lager mat. Katten Wilma som tror jeg er mamsen hennes og masserer meg når jeg sover. Gode hårdager. Vår i luften. Klump i magen og nerver, men på en god måte. En fridag. En dag på jobb. Tagger på hysteriskt morsomme ting på internett fra mine gode venner. Mine gode venner. Min gale familie. Deres tur! Velg en og skriv i kommentarfeltet ü

Husk å delta på påskegiveawayen min, vinneren trekkes påskeaften! Du melder deg på HER eller ved å legge igjen en kommentar på bloggen HER dersom du ikke har facebook :)


The I list

What do I spend my money on?

Traveling and the goly grail of glass. Camera lenses, that is. 

Which Twist (the norwegian answer to quality street chocolates) is the last one to go?
The one with apricot filling. Not because it´s nasty, but it´s the least yummay. 

What does a perfect day off look like?
A perfect day off to me is when I have no plans at all. I love going to sleep knowing that the next day is MINE and mine only. Those days are not only lovely, but also very necessary for a super introverted gal like myself, and they always tend to pass by way too fast. I usually never leave my house on a day off, and I kick it off my sleeping as long as i possibly can, and then some more. Jeans and makeup are obviously banned, just like paying bills and folding laundry and other booring stuff. As I´ve mentioned a thousand times, I really really really like my alone time. And if I am - ALONE alone - them I will most likely spend four hours singing karaoke and dancing with the curtains drawn. I can also spend hours on the internet looking at funny cats and stuf, mostly on The Best of Tumblr, Stumbleupon og Pinterest. On the evening i like to take a powernap only in the bath tub and the only thing to wake me up is the water going cold og me breathing it in with my nose. 


What was the last thing to piss me off?
My job! Or, more like some circumstantial stuff that sometimes makes nursing into one huge ethical dilemma. But I sorted it our and my pissed-off-ness went to HGHFIVEMYSELF-ness just before the weekens. #proudnurse

 

What was the last thing that made me laugh?
This meme of Tivanofauvuv Vex. I just can´t. 
 

If I could do WHATEVER I´d like wth my life, what would it be?
I would do all the stuff I´m already doing, just a little more balanced. Some stuff I would like to do more of, like traveling, long hikes, photography and days off. Other stuff I could preferably cut a little bit back on, like work, stress and following the mundane clock of everydays like the tick-tock slave that I am. 


If I would get rid of one bad habit right here on the spot - which one would it be?
The one that makes me bite more than I can chew, and there I am, not able to swallow and crumbs blasting out of my mouth - metaforically speaking. There is a fine line between enough and too much, where enough makes me feel energized and productive, and too much with gives me stress that eats me up from the inside. THAT I could manage without. 

 

What are my best personal qualities?
That I´m not judgemental, and that I´m probably one of the kindest people I know, haha! Well, at least I try to be. And I also hate drama, which is quite nice if I may say so myself in these dramalama times. 

 

Which everyday-stuff makes me happy?
Fresh flowers. Kisses on the forhead. A man who cuddles me around my waist while I´m cooking dinner. Wilma the cat who thinks I´m her momma and massages me on my tummy. Good hairdays. Spring in the air. Nerves, but in a good way. Days off. Days at work. Tags on posts with funny animals from my good friends. My good friends. My crazy family. 

Follow

PÅSKEGIVEAWAY!

 • Skrevet 19.03.2016 klokka 11:39
 • Kategori: JubeltipsYay-giveaway! Noe av det morsomste jeg vet er å gi bort gaver, så jeg blir alltid litt overgira når jeg får ha giveaways på bloggen. Påskeeggene er stappet fulle med digge greier, som jeg er så happy over å få dele ut til en av mine lesere/følgere ♥ Eggene inneholder et gavekort på hårklipp og styling fra de DRITFLINKE pikene på Hair and There, (min faste frisørsalong i over seks år!), et superfresht søsterur fra fargeglade Color4care, og en goodiebag og hudpleieprodukter fra stylishe Fredrik & Louisa. Og GODIS - for den av dere som ikke har rukket å spise dere fordervet på perverst rabattert påskegodis, enda. HEH. 

Alt du trenger å gjøre er å LIKE og DELE facebooksiden min, og om du TAGGER to venner som du vil dele påskegodisen med om du vinner, så dobler du vinnerkjangsen din. Om du ikke har facebook kan du legge igjen en kommentar her på Jubeln, så er du likevel med i trekningen. VINNEREN TREKKES PÅSKEAFTEN! ü
 GIVEAWAY TIME! 

I LOVE giving gifts, so every time I get to have a giveaway on my blog I get a little overexcited. These easter eggs are PACKED with awesome stuff which I am happy to give to one of my readers/followers. You can win a haircut and styling with the wonderful girls at 
Hair and There (my go-to hairdresser for over six years), a fresh nurses watch from colorful Color4care, AND a goodiebag and skin care products from stylish Fredrik & Louisa. And easter candy, of course.

All you need to do to enter is LIKE and SHARE my facebook page, and if you TAG two friends who you would like to share your easter sweets with you double your chances of winning. If you don´t have facebook you can leave a comment on my blog and you can enter anyway.

THE WINNER GETS PICKED EASTER SATURDAY ü

Ela Marie og Ada Céline, del 1

 • Skrevet 18.03.2016 klokka 12:18
 • Kategori: Fotolove

Translation down below!


Jeg er i himmelen. Mammabjørn og pappabjørn fra sist helg har latt meg dele DE BILDENE JEG VIL med leserne mine, og jeg måtte nesten klype meg i armen for YAY! Jeg har allerede delt mine favoritter av mellomstemann, Ishak, og nå er det lillesøstrene Ela Marie og Ada Céline sin tur. Jeg har rett og slett måttet dele bloggposten i to deler så ikke dere kreperer av søthet. Min elsk ligger i sort/hvitt fotografering for tiden, og dette er noen av mine favoritter.

Hvilket likte dere best?
PS! Følg med her på Jubeln i helgen, det kommer en giveaway med finfine greier ♥ Og hey, jeg er langt i fra toppblogger = store vinnerkjangser. HEHE. 


_______________________________________________________________________________________________________________


I´m in heaven right now. Mamabear and papabear from last weekends seshion have let me share which ever pics I want with my readers, which is so awesome! I have already shared my favourites of Ishak in THIS post, and now it´s his baby sisters Ela Marie and Ada Célines turn. I´ve made this into two blogposts, so I don´t, you know - kill you with all the cutenes going on. I LOVE black and white photography these days, and here are some of my favourites.

And oh! Remember to stop by either my blog og facebookpage  tomorrow to get in on my really nice easter giveaway! 

Follow

Studiobébé

 • Skrevet 17.03.2016 klokka 13:48
 • Kategori: FotoloveVelkommen til min lille studiobébé ♥  Så merkelige greier, jeg er faktisk hylkry av dette "studioet" mitt! Så deilig å ha en base, på en måte, som er beregnet på å skape mange fine pixelminner og øyeblikk. Jeg har backdrops, stativ og diverse annet utstyr på vei i posten, så det er jo fremdeles langt i fra ferdig her. Men likevel, HYLKRY! I dag ble studiobaby innviet med en lys våken men samtidig dødsrøtt baby L, og jeg merker jeg har SÅ mye mer å lære når det kommer til planlegging og det å skape en flow for positurendringer og propsbruk. Men, åhh... so ufattelig morro og koselig og kjekt og givende. Og jeg lærer og lærer og DET er jo en fantastisk følelse i seg selv. Haha, litt gira, som dere ser. OG HYLKRY, i tilfelle dere ikke merket det. 
_________________________________________________________________________________________________________________

Welcome to my little studiobébé ♥ It´s a wierd feeling, but I´m actually SO PROUD of my little "studio". It feels so good to have a base, where I have great plans for making tons of momets to capture in pixels. Backdrops, backdropstands, blankets and other props are already on their way in the mail, so this is far from complete, but stilll... SO PROUD! I popped the studios cherry to day with a seshion with baby L, who was so alert and awake but in the same time way super tired. I keep learning every time i hold my camera in my hands, and today it was evident that I have alot to learn when it comes to creating a flow throughout the seshion, and from prop to prop, keeping baby happy and content. I really love this almost euforical feeling after a shoot, haha. Oh, and did I mention. SO PROUD. 

Follow

Ishak

 • Skrevet 16.03.2016 klokka 14:57
 • Kategori: Fotolove

Welcome to my new english followers! Seeing as how there are a few of you now, and also since I have an english speaking family who may og may not be stalking my blog, I promise to get better at translating my blogposts for you. Translation down below! 

Under helgens shoot fikk jeg helt utav det blå lov til å låne smokken til Ishak, som han er -veldig- glad i, og plutselig fikk vi en veldig morrro stund. Han er en skikkelig kul og selvstendig liten herremann, og jeg bare elsker bildene jeg fikk etterhvert, og spesielt det første her, for det gjenspeiler så inderlig godt mitt førsteinntrykk av han. En vilter og bestemt liten fantegutt. Jeg har vært SÅ DRITHELDIG å få helt frie tøyler av mammabjørn og pappabjørn når det kommer til å dele resultatet fra shooten med dere og www, så det kommer flere bilder av Ishaks eldre bror og baby-tvillingsøstre og! YAY.
__________________________________________________________________________________________________________________

This weekend I got super lucky, and was concidered as worthy to borrow little Ishaks dummy, which he really - really- loves btw. We then had the best time together, and I am so happy about the shots I got. He´s a really cool and independent little dude and I adore the first photo of him on this post, because it so accurately depicts the first impression I made of him. A happy and determined little cheeky-boy. More pics to come of his older brother and two baby sisters!

Satsing og snikende jantelov

 • Skrevet 15.03.2016 klokka 19:17
 • Kategori: FotoloveNihundre nye bilder lastet opp på mac´en min den siste uken, men ikke ett eneste til stakkars bloggen, heh.

I går leverte jeg fra meg resultatet fra sist fotoseshion til nok en fornøyd kunde og jeg kjenner det jubler langt inni hjertet for hver en tilbakemelding jeg får (see what I did there). Jeg har fått så mye ros fra min lille personlige heiagjeng og andre at jeg begynner til og med å TRO på det jeg hører. Men den hersens janteloven er jo aldri så altfor langt unna, og bare det å skifte navnet på facebooksiden min fra Hjertejubel til Hjertejubel foto og blogg var nesten en halvtraumatisk greie. Tusen takk til alle dere som følger meg og gir meg oppmuntrende ord, forresten! *Hjertesmilefjæs*

Sannheten er jo at jeg tenker veldig på å satse litt på denne greia jeg har gående. Greia hvor jeg blir bedt om å ta bilder, jeg tar bildene, jeg elsker det, de elsker det og bare la det balle på seg videre på den måten. Det har sakte men sikkert blitt en drøm over de siste årene, og en oppriktig interesse som til og med har gjort slik at jeg nesten ikke har powernappet i vinter og vår, og DET sier sitt om hvor mye jeg liker det. Ikke som med matlaging for å ha kalorikontroll. Ikke som med strenge treningsregimer for å gå ned i vekt (les: tidligere interesser/besettelser). Ikke som med gitarspillingen fordi jeg eiger jo en råfin gitar og jeg BURDE. Bare, fotografering - fordi. 

Jeg kan jo ikke annet enn prøve, som jeg liker å fortelle meg selv. Og jobbe for å få litt tyngde. Kanskje ta noen kurs. Forbedre meg. Utvikle meg. Og satse. 

Follow

Ett år siden

 • Skrevet 14.03.2016 klokka 09:46
 • Kategori: FotoloveAltså HVOR blir tiden av? Denne shooten var nå nettopp, det føles vertfall slik, og BabyN var bare på størrelse på et lite nøste og nå kravler hun rundt i rakettfart og gjør mams og paps svimmel i hodet. Hun fyller sitt første år om få dager, og i hvert et stille sekund tar jeg megselv i å planlegge den kommende bursdagsshooten hennes. Det blir ellevilt, det må rett og slett til, for å matche hennes personlighet. At det kan være så mye krutt og bestemthet i et så lite minimenneske er for meg helt mindblowing. Jeg gleder meg virkelig! 

Jeg er på skolen i dag, og som en skikkelig karakterbrist fra min side, har jeg møtt opp over en time tidlig. Ikke med vilje, vel og merke, men det er jo litt digg å finne seg en krok å våkne skikkelig på før forelesning. Senere i dag tenker jeg å dra til byen for å lete etter props, jeg har bestemt meg for å ordne et lite hjemmesnekret fotostudio hjemme. STOKED!

Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits