hjertejubel

Nervevrak

 • Skrevet 30.04.2016 klokka 14:03
 • Kategori: Blogg

I dag er jeg et vrak, slik som jeg ofte er før jeg skal ha shooter. Og i dag et jeg ekstra nervevrak, fordi jeg snart skal kaste meg ut i nok en første gang. De sier at det er utenfor komfortsonen at magien skjer, og da bør VIR KE LIG noe helt amazing snart skje med meg, så mye tid jeg har brukt langt - langt - utenfor min introverte komfortsone den siste tiden. I dag skal jeg på min første bryllupsshoot, og ikke det altså, jeg mener det bare er sunt og fornuftig å være nervøs for slike ting, men alvorlig talt, magen min er i ferd med å vrenges og jeg våknet minst tusen ganger i natt for å sjekke været, og i mellom dét så har jeg drømt en sann der SYKT travel drøm hvor jeg aldri kommer meg frem dit jeg skal fordi jeg alltid glemmer noe, vet dere?

Jeg er på vei ut døren hvert øyeblikk, to timer før vi egentlig skal møtes fordi HERREGUD HEHE jeg må forberede meg både teknisk og psykisk.

Ønsk meg lykke til dere!

Og for spesielt interesserte, følg meg gjerne på Snapchat på flere nerver og nevrotisk oppførsel --> nadiabo, heter jeg der ü

April på telefonen

 • Skrevet 29.04.2016 klokka 09:14
 • Kategori: Blogg 

April gjennom kameraet på telefonen!

Litt tilfeldig, og mange hull i aprilen min, men som man sier så er det beste kameraet det man har med seg, og jeg skal prøve å bli flinkere til å bruke det bittelille kameraet jeg tross alt har med meg HVER dag til nesten enhver tid. Livet skal dokumenteres i pixler! Og selvfølgelig leves og alt det der, men det er så greit med pixler å se tilbake på, vertfall for ei med gullfiskhukommelse som meg selv.

I dag skal jeg på locationjakt til bryllupsshooten jeg skal ha i morgen og jeg er SÅ SPENT. Vi skrives plutselig, og dere..

 

SNART HELG!

Konfirmasjon

 • Skrevet 27.04.2016 klokka 12:01
 • Kategori: FotoloveNgahh, jeg vet ikke om dere ser det, men jeg gjør. Og det er en sånn greie som når den først er sett så kan det ikke bli usett. Og det er SÅ himla irriterende å se at blogg.no ødelegger kvaliteten på bildene når de lastes opp. Surfjæs!

Jeg må bare humre litt når jeg tenker på hvor morro hele konfirmasjonsshooten var. Vi våknet jo til snø (SNØ!) på selve dagen, og alt av landskap rundt festlokalet var... mindre vakkert. Vi trengte derfor på gutten tre nummer for små gummistøvler, og sendte han ut på en gjørmete mark, bare for å gjøre vondt verre, og det hjalp! Det hele ble jo faktisk veldig bra! Kanskje må jeg poste et innlegg med akkurat de bildene, men langt har jeg ikke komt i redigeringen. Neste helg får jeg være nesen bak kamerahuset i enda en konfirmasjon, også skal jeg ha min første bryllupsfotografering, ever. Y(alp)AY!! 

Skatter fra Amsterdam

 • Skrevet 26.04.2016 klokka 18:24
 • Kategori: Reiser

Jeg har vært på skattejakt i Amsterdam!

Jeg absolutt elsker loppemarkeder. Det er noe med å finne rare ting og fine skatter som ingen andre har, eller som veldig få har, i alle fall, som jeg finner så veldig spennende. Det er ikke alltid jeg kjøper meg noe på loppis, men bare det å saumfare bordene med blikket - lete, løfte, lukte og se - det er så gøy! Tusenvis av små biter fra andre menneskers liv, som har blitt resirkulerte i loppenes navn, for et nytt liv hos noen andre. 

Det aller første som møtte oss i Amsterdam, ikke langt i fra leiligheten hvor vi bodde på Prins Fredrikkade, rett ved siden av vitenskapssenteret NEMO, var såklart et big ass loppemarked. Gullsykkelen kjøpte jeg der, og den er laget av deler fra de 25.000 syklene som blir fisket ut av kanalene i Amster HVERT ENESTE ÅR. Jeg bruker vanligvis å kjøpe meg en ny ring fra hvert nye land jeg besøker, men nå har jeg så mange juvelerier at jeg får jo ikke brukt halvparten engang (det at jeg er sykepleier hjelper ikke akkurat på dét), så jeg valgte sykkelen laget av sykler istedenfor. Mer nederlandsk blir det vel ikke? Blomsterskjørtet (elsk) og vesken (elskelsk) er kjøpt på en av byens mange brukt-/vintagebutikker - fornøyd pike! Og posterene skal bli en del av collageveggen vi (jeg) har bestemt oss (meg) for at vi (jeg) vil ha på den store tomme stueveggen vår hjemme. Den får dere se mer av etterhvert som den utformer seg ü
 

Hva synes dere om mine skatter fra Amsterdam? 

Follow

Dagen etter

 • Skrevet 25.04.2016 klokka 16:02
 • Kategori: Blogg

I går ble nevøen min konfirmert. Nicolai heter han, og det er så merkelig at han er konfirmert for jeg husker fremdeles så uendelig godt første gang jeg møtte han, til og med før mammaen hans gjorde, i en liten og varm kuvøse på Ålesund sykehus. Han var bitteliten, og ledningene og slangene gjorde at han såg så syk og skrøpelig ut, så skjørt som et eggeskall, og jeg husker at jeg kjempet mot tårene, slik som jeg så ofte gjør. Også slik som i går, da jeg sto på badet på festlokalet og hvisket meg igjennom diktet jeg hadde skrevet for han - en siste gang. Jeg klarte å lese det til han, helt uten tårer, men herlighet kroppen, HVA SKJER men ukontrollert risting og skjelvende stemme? Fremfor min egen familie, hvorfor så nervøs?

Dagen var nydelig, snø til tross (!) og i kirken fikk jeg sitte rett ved siden av den kvite konfirmanten. Jeg tok bilder, hadde stirrekonk og plaget han litt, han gliste og jeg var kanskje litt forstyrrende, men det er jo slik pantertanter skal være. Vi avsluttet dagen med en fotoshoot, og jeg gleder meg virkelig til å se og redigere dem i kveld. Jeg viser dere bildene etterhvert, om jeg får for mammabjørn.

Om noen av dere brenner inne med et innleggsønske fra meg, please tast ut i kommentarfeltet! :)

Vinnerene av giveawayen

 • Skrevet 24.04.2016 klokka 19:29
 • Kategori: Blogg

Ti vinnere av giveawayen min med premier fra color4care er trukket (med hjelp av en random number generator) og la meg introdusere TEAM WIN!Cecilie Storelv, Marte Drageset, Marielle Van Heerdt, Birte Vik, Catharina Eide, June Juliussen, Laura (laurasaktiviteter), Trenemamsen, Azultericopelo og SVIGERMOR. Hehe. Og Birte, du ble den som vinner søsteruret i tillegg. Gratulerer! 

Men dette er greia, jeg regelrett GLEMTE jo å be dere om å legge igjen adressen deres når dere deltok (....slem blogger), så nå trenger jeg noen bokstaver og tall som leder strømper, poser (og i Birtes tilfelle) et søsterur hjem til postkassene deres. Flere av dere ser jeg jo trynene på nesten hver dag (elsk, sleik ♥) men dere andre - plis legg igjen adressen deres eller skriv den til meg privat på facebookgruppen min HER.

Takk til alle som deltok, jeg blir jo alltid dritnervøs for at dere ikke gidder å delta - litt samme følelsen som å bli valgt sist i gymmen, men dere trår jo til hver gang jeg har noe å gi bort her på Jubeln. Forhåpentligvis blir det ikke lenge til neste gang! Ha en fin kveld dere, NYT siste krampetrekket av smondayen deres ü

Plutselig hjemme

 • Skrevet 24.04.2016 klokka 00:31
 • Kategori: BloggLike plutselig som jeg dro - HJEMME.

Herlighet dette med tiden ass. Jeg sverger, det var jo bare i sta at vi reiste, jeg husker jo det så godt at jeg fremdeles kjenner reisekriblingen i kroppen. Jeg kan lukte kaffikoppen jeg drakk før klokken var 06 på flyplassen. Men her sitter jeg altså, og lørdag har bikket til søndag og jeg er nettopp, nett-opp ferdig med å lage mat og dessert til konfirmasjonen til tantegull i morgen. Og apropo det med tid - var det ikke bare typ 2-3 år siden du var syv-åtte år gammel og ble med på tusenfrydtur til Oslo da, Nikko? Og i dag prøver du å fortelle meg at du skal konfirmeres?! Jeg er superstolt pantertante i dag. Og apropo apropo det med tid, en psykolog som underviste oss på sist skolesamling, som hadde skrevet doktorgraden sin om nettopp tid konkluderte med at;

Tid har man aldri. Men de få gangene man faktisk har den så er den for dårlig, eller så prøver vi å slå den i hjel. 


så.jævlig.sant. 


P.s jeg har ikke glemt at trekningen av giveawayen var i går! Jeg har bare rett og slett ikke hatt TID (hehe) til å trekke vinnerene, men det blir gjort i morgen, søndag, etter jeg har kloret meg ut av bunaden og tatt en full bodyscratch. Lover! Også har jeg jo greier å fortelle dere om turen vår i Amsterdam. Åh, det kommer, det kommer! 
 

Follow

Elskbare Amster

 • Skrevet 21.04.2016 klokka 11:00
 • Kategori: Reiser

Heii fra Amsterdam!

Til nå har jeg fått kjeft to ganger - en gang av en prostituert på red light (CRAZYskummelt, de damene der ass) og en gang i en lampebutikk. I tillegg har vi sendt et burgerbud på sykkel helt til motsatt side av byen. AMSTERDAM ER ELSKBART! Det er akkurat slik jeg hadde innbilt meg, hjernen min har vært dritflink og malet et bilde som stemmer helt supert overens med byen. Det er tresko, tulipaner og ost. Det er stilige og skeive bygninger og gromsete kanaler. Det er coffeshops og grønne skyer. Det er vafler og SYKLER. Sykler, overalt. Og tivoli! Jeg ELSKER jo tivoli!! Vi har havnet innom noen så infernalsk awesome bruktsjapper, vintagebutikker og loppemarkeder, så handlegatene med kjedebutikkene er fullstendig uinteressante. Jeg vil vise dere skattene mine etterhvert, men amsterdamklokken min den tikker og jeg har så mye å se og smake og få kjeft av enda, så akkurat dét får komme når det kommer. Vi går rundt og trakker på oss såre tær og slitne føtter, egentlig uten hverken plan, mål eller mening - og det er fantastisk digg. 

Vi skrives plutselig, nå må vi trakke!

(Husk forresten å delta på min giveaway HER!)
 

Wanderlust bound

 • Skrevet 19.04.2016 klokka 06:06
 • Kategori: Reiser

(Bilder fra unsplash.com)

Vi er på vei! Jeg har iskald luft under vingene mine, et tomt minnekort og mange blanke sider i skribleboken min. Endelig skal vi møtes, deilige Amsterdam.

Tips til what to do when in Amsterdam mottas fortsatt med et stort glis!

Plutselig Amsterdam

 • Skrevet 18.04.2016 klokka 12:36
 • Kategori: Reiser

Jeg elsker katter som er ute av sekker. Jeg er nemlig bare ikke noe god på spennende og kjekke hemmeligheter. De som er så mye glede i når de ikke er hemmelige lenger, som en reise eller forlovelse eller en overraskelses date eller hva det måtte være. Jeg røper den såklart ikke, men angsten jeg har for å bæsje på leggen er så overhengende og tilstede, at jeg blir rett frynsete av å måtte holde på de. Alvorlige hemmeligheter er jeg i motsetning DRITgod på. I helgen var jeg i trettiårs-festen til svogeren min, og han fikk finally vite at han, lillesøs og babyNelis skal til Amsterdam - og jeg blir med! For i tillegg til å elske sekkeløse katter så elsker jeg også å være tredje hjulet på vogna, haha! Og vi reiser nå på tirsdag og akkurat dét har ikke gått helt opp for meg enda.

Under her er en repost av et innlegg jeg skreiv litt over to år siden. 


Bilder fra unsplash.com

I november 2014 skreiv jeg dette innlegget om min verkende wanderlust, og om de stedene jeg hadde aller mest lyst å reise til så straks jeg fikk muligheten til å få luft under vingene igjen. I sommer fikk jeg endelig skrapet fine Danmark av både listen og kartet mitt, og jeg fant ut at jeg egentlig liker byferier mye mer enn hva jeg liker charterferiene jeg vanligvis har reist på tidligere. Wanderlusthjertet mitt flimrer ekstra mye når vi går mot høsten og den mørke lange vinteren, og derfor håper jeg å få bruke den siste ferieuken min på å reise til en ny destinasjon mot slutten av året. Neste stop Amsterdam?

Amsterdam har fristet meg en god stund nå. Jeg vil så gjerne besøke store loppemarkeder hvor lopper fremdeles er lopper og ikke liksom-antikviteter eller "vintage". Jeg vil på sykkeltur langs kanalene (neste gang jeg er i en by som er så tilrettelagt for syklister som Amsterdam og Danmark så SKAL jeg leie meg en sykkel!) og jeg vil se Kitty - den kjente dagboken til Anne Frank som hun skrev i Amsterdam under andre verdenskrig. Jeg vil trippe småblyg og veldig fasinert gjennom redlight district og jeg vil kjøpe det beryktet gode hvetebrødet som er laget med en hundre år gammel oppskrift på Hartog's Volkoren Bakerij før jeg svinger innom Bakker Baard for å smake Clafoutis - en pai laget av pannekakedeig og fylt med søte kirsebær. Det er minst like viktig å smake og lukte, som det er å se og røre, vet dere.

Har noen av dere vært i Amsterdam? Hva er verdt å få med seg, og hva er ikke? 

Giveaway!

Inneholder reklamelenker

Jeg ELSKER å kunne ha giveaways her på jubel´n, og denne gang er det color4care som har stilt med premier til hele TI av dere ♥ Hver vinner får hver sin tøy-bag med sitat av damen med lampa sjæl på, og to par med stilige (og superbehaglige) EKG-strømper! I tillegg får én av dere ti dette søsteruret på bildet over. 

Det er kjempeenkelt å delta! Dere trenger bare å legge igjen en kommentar her på jubeln, eller på facebooksiden mi HER og dere er med i trekningen. Om dere vil ha dobbel kjangse for å vinne kan dere like facebooksiden min eller/og dele giveaway-innlegget. Easy peasy! Vinnerene trekkes på lørdag.

Jeg håper at mange av dere hiver dere på, for da får jeg større kjangse til å kunne ha flere giveaways til dere fremover. Jeg har fått SÅ mange komplimenter for skoene jeg fikk sponset fra color4care, så kanskje jeg skal prøve å få fingrene mine fatt på noen til dere til en eventuell neste gang? Lykke til :)

Glede, farge og omtanke

Inneholder reklamelenker/sponsede produkter

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic


Nursing is an art: and if it is to be made an art, it requires an exclusive devotion as hard a preparation as any painter?s or sculptor?s work; for what is the having to do with dead canvas or dead marble, compared with having to do with the living body, the temple of God?s spirit? It is one of the Fine Arts: I had almost said, the finest of Fine Arts.


 

 Alle hjerter jubler, for det er FREDDAN IGJEN ♥ Arbeidshelg eller ikke, fredager er magiske. Hva skal dere i helgen?

Også så GØY at flere av dere kan tenke dere å lese litt mer om sykepleierhverdagen min og alt det fine og rare som følger med! Allerede i går fikk jeg et nytt påfyll til neste gullkornpost, og jeg regner med det ikke går så altfor lenge før jeg har samlet ti nye, foråsidetsånn, #fordelermedåjobbemeddemente. Jeg har allerede opprettet en ny kategori, sykepleierhjertet, hvor jeg kommer til å samle all galskapen og hærligheten. Sann, for ordens skyld. I går brukte jeg de
nye fine vårskoene mine (som jeg fikk mange komplimenter for, yay!) som jeg er så heldig og få sponset av color4care. De har også pimpet meg og sykepleierhjertet med nytt og FRESHT utstyr, og vi kunne ikke vært gladere! Om dere klikker på bildene over her, så kommer dere direkte til produktene på nettsiden deres ♥ 

Vi som jobber innenfor helse har retningslinjer som anngår arbeidsuniformen vår. De gjør oss veldig united og samlet, men med veldig lite særegenhet. 
Det er som om hvert punkt i retningslinjene våre skreller av lag etter lag med vår ytre personlighet, helt til vi tilslutt står der - veldig profesjonelle men også veldig som plukkede høns. Hvite bukser, og tre farger kitler å velge i - hvit, blå eller, hva skal man kalle det, blodrød? Ingen smykker, ringer eller armeband. Håret samlet i et strikk. Ikke overdreven bruk av sminke. Korte negler og ingen neglelakk, også veldig langt videre. Faktisk, så skal også tatoveringer ikke være for godt synlige heller, men HAHAHHAH fat chance. Derfor synes jeg det er så himla fint å kunne bruke fargerikt utstyr som er laget spesielt for oss, helt trygt innafor retningslinjene våre, så kan vi sprute på med deilige farger og personlighet slik at vårt ytre matcher vårt indre - og den omsorgen og kunnskapen vi gir av oss selv, hver eneste dag vi er på jobb. Jeg er for alltid stolt sykepleier, fordi vi regelrett er AWESOME og det med yrkesstolthet er SÅ VIKTIG, spesielt når vi dealer med andre sårbare mennesker. Jeg er sykepleier, men jeg vil også være Nadia oppi den deilige miksen, og farger hjelper meg så veldig langt på vei. Lydorden deres er glede, farge og omtankeog det skinner virkelig igjennom med produktene de fører. Jeg vil anbefale color4care på det varmeste - spons eller ikke - og jeg kommer til å fortsette å pimpe sykepleierhjertet mitt med produktene deres!

Og dere, i helgen kommer det en NY GIVEAWAY her på jubeln med produkter sponset av color4care, med hele 10 vinnere! JEG ELSKER GIVEAWAYS! 

Forever B.

 • Skrevet 14.04.2016 klokka 23:07
 • Kategori: BloggJeg stirrer dødt på dataskjermen på jobb. Jeg skal dokumentere, men finner ikke navnet til pasienten min på den tyve navn lange listen. Jeg vet navnet er der, men jeg finner henne ikke. Jeg tar meg selv i å nesten stirre hull i skjermen, hva GJØR jeg egentlig nå? Hva skal jeg? Hvem er jeg og hva er meningen med livet (haha, ikke fult såå galt, men dere skjønner tegninga). "Dette er 14.00 smellen" tenker jeg, den kommer hver eneste gang jeg er på tidligvakt. Energi borte, fokuseringsevne omtrent ikke-eksisterende. Jeg drar hjem etter jobb og må ringe SuperM og snakke med han på telefonen for å ikke dubbe bort i trafikken. Vi lager middag sammen, potetball i dag, og spiser oss ballmette slik man ofte gjør på torsdager som denne. Jeg hviler hodet på bordet, bare bittelitt, fordi 14.00 smellen har blitt til 17.00 eksplosjonen, og jeg bare må sove, bare litt. BAM, klokken er 21.30 og Martinus vekker meg. Jeg har en ny giv, og er klar for all eksamensskrivingen jeg har fremfor meg, men ikke helt enda. Det er jo fortsatt tidlig. Det er bekmørkt ute og den deilige natteroen og freden som jeg simpelten elsker har lagt seg. Jeg føler meg frisk og opplagt, jeg har fått en ny giv. Klokken er straks 23.30 og jeg er klar og motivert for tre, kanskje fire timer jobbing med pensum. Hadde ikke jeg et nyttårsforesett en gang om å forsøke å bli A-menneske? Det må bli når helvete fryser over, det da. 

God natt til dere! Hilsen Forever B. 

 

Pornobloggen

Inneholder reklamelenkeEn ny arbeidsuke er over, men etter en super duper bitte bitte liten fridag i morgen så er sykepleierhjertet og jeg ladet og klare for nok en arbeidshelg. Jeg gleder meg faktisk, blant annet fordi jeg har fått meg nytt sykepleiestæsj som jeg gleder meg til å bruke, pluss nye og freshe arbeidssko for våren og sommeren (wii) som lyser opp sykepleieruniformen min med minst hundre hakk. Søte, yes?

Hadde ikke jeg arbeidshelg nå nettopp forresten? Det var jo bare i sta at vi malte påskeegg! Tiden går så fort det er bare så vidt jeg greier å henge med, men her er det bare å holde tunga beint i munnen og fortsette fremover. I tillegg så henger den eksamenen over skuldrene mine og veier minst ett tonn, og jeg hadde bare NESTEN glemt hvor deilig det er å eie sin egen tid helt og fult. I dag og i morgen skal jeg lese lese lese om etikk, prøve å forstå og huske det, og skrive ferdig første utkast av oppgaven min som skal leveres i helgen. Jeg har et elsk-hat forhold til det å studere, men vekten tipper bittebitte litt i kjærlighetens favør. Det må det jo, for jeg har søkt på skole i høst også, og jeg VIL SLIK KOMME INN på demensomsorg at ngaaahh. Kryss fingrene for meg!

I går postet jeg innlegget 10 merkelige pasientsituasjoner og fikk plutselig skikkelig hjemlengsel til gamlebloggen min hvor jeg skrev mye om hvordan livet var som holder av et sykepleierhjerte. Jeg droppet den though, fordi tittelen nursenadia bandt meg liksom litt for sterkt til temaet, følte jeg. DET, men også litt fordi jeg hele tiden fikk beskjed fra dere om at bloggen min var sperret av brannmurer på grunn av "pornografisk innhold"....


S k i t n e   l i l l e   p i k e.
 

Slutt å tenkt så jævla koffert da, www! Men seriøst, hva tror dere om jeg begynner å poste noen bank fra sykepleierhjertet igjen? Gullkorn fra gamlismunn. Månedens awesome & awkward og kleine/merkelige pasientsituasjoner? Yay or nay, (I don´t care cause imma do it anyway, HEH).

10 wierd pasientsituasjoner

 • Skrevet 13.04.2016 klokka 19:54
 • Kategori: Blogg


Foto//privat - vår i pappas hage, april 2016

Hei dere! Jeg er tom i dag. V i r k e l i g tom, klein og utilpass i mitt eget skinn. Dere kjenner følelsen. Det eneste som hjelper er en powernap eller et bad, og for å heilgardere meg så skal jeg kombinere de to, NÅ. Så her kommer det en repost av mine (daværende) topp ti merkeligste situasjoner med pasientene mine.


♦ Hadde du levd på 1800 tallet så hadde du måtte brukt negerinngangen bakerst i bussen.

♦ Jesus er det du?! ÅH JESUS KRISTUS JEG HAR VENTET PÅ DEG!

♦ Hei du. Ja du, kom. Kom og vask meg i baken også kan vi snakke om noe hyggeligere etterpå.

♦ (Uttales su-per-artiku-lert) SÅ FANTASTISK GODT NORSK DU SNAKKER DA. VELKOMMEN TIL NORGE.

♦ Kom her du, jeg vil fortelle deg noe. Ta å kyss meg i rævhullet. Så nært inn til rævhårene mine som du i det hele tatt kommer. Denne ble fortalt av en pasient som vanligvis sliter med å sette ordene i riktig rekkefølge, men som akkurat denne dagen greide det ganske klart og tydelig, vil jeg si. Dette ble sagt til en kollega av meg, men den var for god til å ikke ta med. 

♦ Kom å bli med meg på rommet så tar vi en cognac sammen. Jeg kan desverre ikke drikke alkohol på jo... DET ER DIN SISTE DAG HER HOS OSS OG DU HAR MED Å BLI MED MEG NÅ! 

♦ Kan ikke du ta å smøre føttene mine...? HAHA kødda jeg har ikke føtter. (Hilsen en pasient med to ambuterte bein og en selvironi sendt fra gudene).

♦ En mannlig og dement pasient har heftig diaré og trenger hjelp til å stelle seg på badet når han titter ned i doskålen og sier opprørt; kom all den dritten ut av meg?!

♦ SYKEPLEIERTIPS! Når en eldre mannlig pasient, gjerne dement, spør deg med glimt i øyet om du har kjæreste - svar ja. Svar alltid ja. Smør gjerne tykt på, si du er gift, at dere fornyet ekteskapsløftene deres i går og at dere har ni barn og en chiuaua sammen. Gjør deg så utilgjengelig som overhode mulig, så slipper du kanskje halvkleine situasjoner som; er du gift? Nei er nok ikke det, men jeg har en kjæreste. Ah en kjæreste.. Han trenger du ikke å fortelle alt til, du gjør vel? Kanskje du heller vil hoppe oppi her *klasker på madrassen* sammen med meg? Det han ikke vet tar han ikke skade av. Eller hva, snuppa?

♦ Jeg gir deg 100.000 kroner, her og nå, om du bare kjører meg hjem. Du kan bo hos meg om du vil. Ingen trenger å vite noe. 

HAHA. Så MORRO å lese disse gamle sykepleiepostene mine igjen. Humøret ble brått bittelitt bedre, glis.

Studentlivet be like

 • Skrevet 11.04.2016 klokka 13:03
 • Kategori: Blogg

Leser. Skriver. Leser leser leser. Skriver.
Shit. Hvordan skal jeg avgrense denne problemstillingen til eksamensoppgaven min. Hvordan gjorde jeg dette til bacheloroppgaven min nå igjen? Jeg sjekker herr google om han har noen forslag.

Åpner nettleseren

Taster automatisk .......f.......a.......CEBOOK!!!

Fæn, var jo ikke hit jeg skulle men PENT BILDE av himmelen da du whatsyourname. Okeida, surfer 10 minutter. Har jo fortjent en liten pause.

.
..
...
....

Hmm gruppe for fotoentusiaster sier du. Best å like. Oii jeg får poste ett bilde daglig? Det må jeg bare forte meg å gjøre. Dette? nei. Dette da? Ok. Meeeen må redigere det litt først. Skal jeg prøve det nye redigeringsprogrammet og sette meg litt inn i det? GOD IDE. 

....
...
..
.

Oiii, han der ligner sinnsykt på han derre jeg var så dødsforelska i engang. Skal tro om han er på insta enda. Jeg sjekker. Jupp, STALK-TIME.


BaDINNG, notification på facebook. BAHAHHAAH morsom video. 


Relaterte videoer..

Flere relaterte videoer...

"Funny cats and dogs" videoer....


... et øyeblikk av selvbevissthet ... Herregud jeg har et attention span of a goldfish!!!


....... hva heter igrunn attention span på norsk? Best jeg googler og finner ut...

 

Havner i et diskusjonsforum med en opphett diskusjon om attention og konsentrasjon er det samme. Leser såklart hele damn tråden.


Kanskje det er morro å blogge om dette?


Men hvilket bilde skal jeg bruke? Dette? NEI. Dette, okåda.


Meeeen må redigere det først. 


Foto//Dady cool, moi japan 2010.
 

Palma

 • Skrevet 10.04.2016 klokka 18:46
 • Kategori: Reiser
Foto//Privat - Palma de Mallorca 2016.

For en eller annen grunn, så har Mallorca alltid ikke vært på bucket-listen min over steder jeg vil besøke. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har altså hatt en eller annen forutinntatt mening om at Mallorca ikke er noe jeg er villig til å bruke hverken penger eller tid på, selv om det eneste jeg faktisk har å relatere med er en spiselig stein en tidligere venninde av meg tok med hjem da hun var på ferie der for typ femten år siden. I februar havnet vi plutselig der da, på Palma i Mallorca, litt sann tilfeldig om man får si det fordi den var liksom bare på en smørbrødliste sammen med andre deilige steder som cruiset vårt skulle seile til, så vi tenkte LA GÅ. Men der var jo så fint! I get it Mallorcafarere, I get it!  Hittil i turen hadde vi funnet vår greie med tanke på hva vi prioriterte som viktig å gjøre når man bare har en dag på et sted, og det er sightseeing over de største og mest kjente monumentene og bygninger, rusling i gamle gater og med gateselgere, smaking av lokal mat og drikke og people-watching. På Palma kjøpte jeg mine eneste souvernirer som var to malerier av kunstnerens hus og katt. Selvfølgelig en katt. Jeg brukte forresten det ene bildet i dette in camera dobbeleksponerte portrettet jeg gjorde av pappa. Jeg sier om Mallorca som jeg har sagt om både Roma, La spesia, Savona og Marseilles - kanskje vi sees igjen! 

Dette er AMAZING

 • Skrevet 09.04.2016 klokka 17:08
 • Kategori: Hjertejubel

via GIPHY

Altså. HJERTEHJERTE♥

I see what you did there

 • Skrevet 08.04.2016 klokka 15:15
 • Kategori: Blogg

I dag tror jeg at jeg ble forsøkt svindlet. Enten dét, eller så har jeg gitt slipp på en ganske så fin mulighet med tanke på mine eventuelle fremtidige fotooppdrag. Men magefølelsen min sier STEP. THE FUCK. AWAY med store blinkende røde varsellamper rundt, så da gjør jeg vel det, da. Sukk, så slu alle har blitt. 

Og apropo slu. Gårsdagen hjertesukk ble til et hjerteHVÆS i dag, når stragegien hennes ble så pinlig tydelig. To tre dager med provosering av høyeste grad, masse kommentarer, linking og høye lesertall - før en adlink-party i dagens innlegg. Som hun tjener penger på, såklart. Drit i de hundrevis av leserne som sitter på andre siden og svelger dette rått, eller de jentene som setter i gang med et skadelig regime hva det gjelder matinntak og trening, FUCK DEM.... så lenge hun får klikkene sine og ekstra penger i kassa. Kvalmt. Så jævlig disgusting og kvalmt. Så for å svare på spørsmålet ditt Er dette greit? Nei, du er faen ikke grei.Beklager sinnet i de par siste innleggene. Men slik er da altså jeg. Rolig og avbalansert helt til jeg plutselig ikke er det lenger. Jeg er så veldig engasjert i temaet, og ikke minst frustrert over å se alle innleggene som postes der ute men som aldri når helt frem med det de skriver fordi.. nettaviser og andre nettsteder ser ikke klikkverdien? Hva med disse ordene? Eller de her. Hva med de her da, eller... disse? De her da? Ikke? Alvorlig talt. DISSE DA? ......... de her?  Nei? Fordi, de provoserer ikke nok? Og det provoserer meg så  i n n m a r i  når fine og fornuftige stemmer ikke blir hørt. For det her er en linkeparty det faktisk er verdt å bli med på.

Det er helg og jeg har lovet meg selv å jobbe som en helt med eksamensoppgaven min. Bare ikke helt enda. Først skal jeg lande, kose meg med familien min og så bruke kvelds- og nattetimene på å være flink student. God helg alle! Ta vare på hverandre og vær kritisk. Om det så er drømmetilbudet som ringer på telefonen, eller bloggere som vil stappe ordene sine inn i hodene deres. Bare, vær skeptisk. 

Kjære bloggNorge. Hva faen skjedde?

 • Skrevet 07.04.2016 klokka 15:18
 • Kategori: Blogg

Forbannet. Igjen.

Irritert, bekymret, motløs. Igjen.

Lei, oppgitt, sint. I g j e n.
 

Altså dere. Virkelig. Hva har skjedd? Jeg tror neppe jeg kan si noe som ikke allerede har blitt sagt, eller skrive noe som ikke allerede har blitt skrevet en million ganger før om dette - men så lenge bloggere fortsetter å spy ut skadelige og syke ord som nører oppunder det helvetes kroppsfikserte samfunnet VI HAR SKAPT, så kommer jeg og mange flere til å fortsette. Vi må jo det, for hvem skal ellers skape motvekten? Jeg skal skrive og mene og dundre løs på tastaturet hver gang noen skyter sine giftige ord og forsøker å treffe meg. Hvem faen tror dere egentlig at dere er?

Toppbloggere sitter på en enorm makt. Noen skjønner det og bruker det til alles fordel, men veldig synd for oss så er det desverre slik at de ALLER FLESTE ikke ser makten de har og ansvaret som følger med, ikke forstår det, eller regelrett driter i det. For blogging er en business som livnærer seg av reaksjoner, og hva får vel mer reaksjoner en provokasjon, right? Og hva provoserer bloggsfæren mer en kropp og utseende, SANT?! Og hva skjer med selvbildet vårt, og hvor mange i vårt lille land vet vi lider av spiseforstyrrelser nå igjen? En kvart million, og her er det store mørketall. Bra jobba, oss. Bra jobba. 


Foto: B. Waardenburg

Jeg beundrer de bloggerne som har klart å lage et navn for seg selv fra bak en skjerm. Jeg er imponert. Jeg synes det er så himla KULT at det går ann, og det står respekt av alt arbeidet som må legges inn i en vedvarende god blogg. Men det sekundet noen bruker kroppen vår og vår psykiske helse for å bumpe seg selv og sin egen statistikk, er det sekundet vi må klikke på krysset i hjørnet og deretter unfollow, brenne mac´en eller pc´en og begrave den på forskjellige steder i hagen, for den dritten der er ikke godt for NOE ANNET enn bloggeren selv og hennes/hans trafikk. Og ja, hun/han er også et offer av samfunnet vi selv har skapt, men igjen.. når man velger å nå ut til tusenvis av mennesker hver bidige dag, så har man et ansvar for å vende blikket litt forbi sin egen nesetipp og statistikk. Jeg er forbanna for min del. Jeg som har brukt lang tid på dette shitspofilteret mitt som nå fungerer som en gud, jeg har det fint med meg selv, selv om det daglig hagler inn med reklame, meninger og ord som tilsier at jeg ikke burde være det, langt i fra. Jeg er bekymret for tantebarna mine og mine fremtidige barn som skal vokse opp i denne dritten vi har skapt, hvordan skal DE skjermes fra påvirkningen om de ti kiloene som i dine øyner skiller deg fra å være babe, og "tjukk" og "feit", Anette Marie? Hvorfor skal DE måtte glane på ditt før-bilde på 66 kilo som du så tydelig hater, og deretter sammenligne seg selv oppimot ditt selvhat. Hvorfor skal du kunne få fortelle dem at de er "late, bedagelige og ufordragelige"? Hva med din egen datter som snart kommer til å ramle over ordene dine på nett, HVA.TENKER.DU.PÅ?!  Jeg er lei meg og oppgitt, fordi hvordan fikser man noe som allerede har gått så altfor,  a l t f o r  langt? Vi trenger flere motvekter.
Kan ikke vi alle bare være motvekter?

Sintebesta ut. 

Follow

Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits