hjertejubel

Sist shoot

 • Skrevet 31.05.2016 klokka 15:52
 • Kategori: Hjertejubel









Haha, jeg som trodde jeg nå hadde good tid til å skrive et skikkelig innlegg da, men så kom Martinus nettopp inn døren og bare... vi skal i selskap om 45 minutter og jeg drar fingrene gjennom mitt halvskitne hår og ser ned på nattrusa med dødningshoder på (ja i dag en bukseforbud type dag) og bare HALP. Så, noen bilder fra min siste babyfotografering da dere, inntil videre. HEH. 

ER HUN IKKE SØT?! For hver babyshoot som går merker jeg at jeg lærer flere og flere småtriks for å få bebis til å holde seg rolig og sove tungt. Bebisen her sov så himla bra at jeg fikk flytte på henne hit og dit, skifte klær og props, ALT og hun bare zZzZzZz - noe som resulterte i mange fine bilder, som jeg er så heldig å få dele ♥

Det er ikke som det ser ut

 • Skrevet 27.05.2016 klokka 11:37
 • Kategori: Blogg



Hei dere!

Jeg er ikke borte. Eller det vil jo si, jeg HAR jo vært borte, men jeg er ikke det - sann, stort sett mye lenger. Jeg har vært SÅ stressa i kroppen og hodet mitt med eksamener og nerver og andre type nerver, men nå for en stund siden landet jeg trygt og godt som jeg som oftest gjør, og nå er jeg er klar for å begynne å tenke på dere og min kjære Jubel igjen ü jeg har tatt en liten helseferie, kan man si, og fra over helgen anser jeg pausen min som lang nok og jeg kommer tilbake til å legge igjen små avtrykk på www igjen ♥ Jeg har litt av hvert som jeg gleder meg til å dele med dere, som bilder fra noen shoots, noen småprosjekter jeg holder på med her hjemme både inne og ute i hagen (DE ordene trodde jeg vell aldri jeg skulle skrive). Men først skal jeg til Valldalen i helgen og forhåpentligvis nyte både sol og varme med bare tær og lette sommerkjoler. 

Over her ser dere forresten mitt ferskeste forsøk på in-camera dobbeleksponering! Kult, ikke sant? Jeg skal bli dritflink til å ta slike bilder en dag. Bildene er av min kjære Eirik (SINGLE AND READY TO MINGLE) og ravnen hans, Ragnvald. 

Vi skrives plutselig på den andre siden. GOD HELG!

Den internasjonale sykepleierdagen



Gratulerer med sykepleierdagen til alle mine medsøstre !! ♥

Som jeg skreiv på facebook;


I dag er dagen hvor vi kan marineres litt ekstra i vår yrkesstolthet, og ta et lite skritt tilbake og tenke på hvor viktige vi og vår kunnskap er - hvor viktig DU er, for så uendelig mange mennesker. 


Jeg oversetter fritt etter dama med lampen sjæl;

Sykepleie er en kunst;
og for at det skal være en kunst
kreves det en like eksklusiv hengivenhet, 
og en like grundig forberedelse, som enhver maler eller skulptørs arbeid. 

For hva er vell å håndtere et dødt lerret eller kald marmor, sammenlignet med å ha med den levende kroppen å gjøre - tempelet til Guds ånd?

Det er en kunstform;
Jeg hadde nærmest sagt,
den vakreste av de alle.


 

Husk å high-five en søster eller halvsøster i dag :)

 

WORD(S)

 • Skrevet 11.05.2016 klokka 09:25
 • Kategori: Blogg

Dere. må. høre. på. dette.

My wierd story

 • Skrevet 05.05.2016 klokka 17:27
 • Kategori: Hjertejubel

I prokastineringens ånd presenterer jeg for dere - dagens mystory.













Men ikke sant? SANT DE LUKTER LITT BÆSJ?! Helsearbeidere, dere vet vel hva jeg mener? 

Oppgaveskrivingen min går som det suser, som dere sikkert ser. Nei, men altså, det gjør faktisk det! Endelig er noen flere tråder samlet, og planen videre er lagt, så nå er det bare å dykke dypt ned i pensum og finne stoffet jeg kan i hodet men ikke helt vet hvor kommer fra. Men en ting som irriterer meg bittelitt, er det med henvisning av fagkunnskapen. Altså FINNES det noen orginale tanker i oppgaver og bøker der ute, egentlig? Det virker jo som at alt, ALT, bare er henvist til Knut som henviser til Bob Kåre som videre henviser til Mubutu Mukeke som henviser til Fru (frøken?) Nightingale?! 

Jeg skjønner forresten på dere at jeg syter over studenttilværelsen. På snap har jeg fått beskjed om å holde kjæft og bruke tiden min på å lese og skrive istedenfor å lage merkelige MyStorier. Dere har tydeligvis ikke hørt om kreative pauser, så deres uvitenhet er tilgitt. Det som stikker LITT dypere er Vilde i kommentarfeltet mitt som vurderer å IKKE gå på skole fordi jeg syter og bæljer og minner henne på hvor pyton det kan være. Haha, UNNSKYLD!! 

Nadiabo på snapchat, for de som måtte ønske ♥

Jeg suger

 • Skrevet 04.05.2016 klokka 14:54
 • Kategori: Blogg

Det er den tiden på året hvor det dufter av deilig bakst i de tusen hjem. Vinduene er skinnende rene, og klesvasken tatt hardt. Gulvene skinner og det vurderes ny tapet på veggene. Skuffer og skap er ryddet og systematisert etter farger og alfabetet, og DIY-prosjekter startes i hytt og gever. Gamle dagbøker leses nøye, tepper bankes og rekkverk males. Det er eksamenstid. 

Jeg sitter her ved stuebordet med skrive- og lesebøker pent dandert rundt meg, og kommer ikke på EN eneste ting mer jeg kan gjøre i dag, før jeg må ta et dypdykk ned i pensumet. Jeg har rett og slett rundet kunsten å prokastinere, jeg har made it, og kan herved krones som prokastineringsdronning på rett. Jeg hadde nesten glemt hvor mye jeg hater å ha noe deadlinebetinget hengende over hodet og samvittigheten min, og jeg hadde vertfall glemt hvor innmari kreativ en blir i eksamenstiden. I dag har jeg funnet igjen greier jeg ikke engang visste jeg lette etter, jeg har lest gamle jule- og bursdagskort med overdreven innlevelse og jeg har ryddet og sortert i smykkeskrin, skuffer og skap. Jeg har nesten spontankjøpt en turkis tre-giret sykkel, designet av strikkedudene Arne & Carlos, og jeg har marinert meg selv litt ekstra i min egen selvmedlidenhet og menssmerter. Og nå er jeg her, på Jubel´n og hos dere, ved siste ledd før jeg faktisk åpner dokumentet og bøkene mine, for å dokumentere hvor utrolig ikke-flink jeg er. Som en slags dobbelprokastinering. Prokastiception.

Jeg kjøpte jo faktisk Lightroom og Photoshop i går. Det er jo MYE nytt å sette meg inn i...

Jeg suger. 

Processed with VSCO with c1 preset

Har dere eksamen? Hva LESER dere om?!
 

Follow

Konfirmasjon og kunsten kritikk

 • Skrevet 02.05.2016 klokka 23:15
 • Kategori: Fotolove









Konfirmasjonen i går var så bra, og lokalet så annerledes. Det hele skjedde på fløteløa, en gammel oppusset låve med så mye personlighet og varme at jeg ble gående store deler av feiringen for å bare SE på alle klenodiumene som hang på veggene, taket, gulvet - det var så kult! 

Lokalet var mørkt, på en veldig hjemmekoslig og lun måte, og jeg fikk en spennende utfordring med tanke på konfirmasjonsbildene. Jeg er ikke så stor fan av å bruke for høy ISO på kamerainnstillingene, siden jeg kreperer av kornete bilder. Jeg fant en krok hvor jeg syntes dagslyset skinte så nydelig inn over det mørke treverket og de gamle skolestolene, og tenkte at det måtte bli her. Konfirmanten Casper er som meg, tror jeg, for da jeg spurte han om han var klar for å ta noen bilder, bare knips knips fort gjort, så var nettopp ultimatumet dèt - at det var FORT GJORT. Er det en ting jeg respekterer så er det kameraangst, for jeg er slik sjæl, og det ER SÅ FÆLT å ha et kamera rettet mot seg og folk rundt som bare SMIL DA, KOMMIGJEN, SMIIIIIL! Tre knips, et alene og to med mamma Eva. Ferdig.

Jeg likte så godt bildet av Casper og mamma Eva. Lyset er nok litt skarpt og skyggen i ene delen av ansiktet for fremtredende, men det er bare kult, synes jeg. Et litt annerledes konfirmasjonsbilde? Jeg la ut bildet på en fotogruppe på facebook, hvor det da ble fritt vilt for kommentarer og kritikk, forhåpentligvis konstruktive - noe alle heldigvis var. Men så er det noe med den kritikken da, og jeg ble litt motløs ett lite øyeblikk der, for jeg gikk fra å elske bildet til å irritere meg over de feilene jeg tydeligvis hadde gjort. «Faen, jeg hadde jo med meg reflektoren min, jeg kunne bare brukt den til å reflektere litt dagslys på ansiktet». «Er det for dystert for et konfirmasjonsbilde å være?» «Ansiktene er kanskje ikke skikkelig i fokus?» «Jeg melder meg ut av gruppen, jeg ble skikkelig deppa og mistet tilliten på bildene jeg tok».

Jeg las igjennom alle kommentarene, og lot det hele ligge litt. Jeg sier jo hele tiden, at konstruktiv kritikk - det vokser jeg på, så jeg kan nesten ikke sutre når jeg først får det heller! Og etter å ha fordøyd kommentarene litt, så satt jeg igjen med mye ros og tre måter jeg kunne forbedre meg på til neste gang. Bruk reflektor, tips om å bruke en lommeduk fremfor blitzen i mørke settinger, og en aha-opplevelse om at de som får de krystallklare portrettbildene, de bruker langt færre auto-fokuspunkt enn hva jeg har gjort her de, gitt! Både det og gi og ta i mot konstruktiv kritikk er en kunst, og for å bli skikkelig god så må man jo nesten vite om de greierne man kan bli bedre på.

Kveldens lille peptalk til meg selv!

Lenge leve munndiaréen!

 • Skrevet 01.05.2016 klokka 23:23
 • Kategori: Blogg



Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Denne helgen har BLÅST forbi med all awesomenes´en den har inneholdt. Og den har vært hinsides jævlig bra.

Veldig kort fortalt: Foto. Bryllup. Overaskelse. Takknemlighet. Fest. Konfirmasjon. Foto. 

Mye mindre kort fortalt: Jeg startet helgen min med supernerver i borgundgavelen, hvor jeg og plutselig Arielle planla bryllupsshooten jeg skulle ha neste dag. Altså, jeg er en optimist, men akkurat der og da, med iskald vind fra alle himmelretninger, regn, våte og møkkete stier og et lite flatterende lys dødt landskap - så vokste klumpen i magen seg ekstra stor. Den påfølgende natten våknet jeg tusen ganger, minst, for å sjekke hvordan været hadde utviklet seg. Og pinadø våknet jeg til SUPERVÅR ute og sol og varme, THANK YOU KARMA. Og brudeparet var nydelig, skjelvingen og sprutbæsjen (neeeeeeiiid.....jo) gikk over og shooten gitt så bra, og jeg lurer så fælt på hvorfor jeg alltid nesten gruer meg i senk, når det til dags dato alltid har gått bra, men så slår det meg nå at all gruingen kanskje har litt å gjøre med det?

.................. videre!

Fra fotoshoot til bursdagsfest - min fine Trine feiret dagen sin i går, og etter shooten gikk nervene for dét over til sommerfugler på steroider fordi hun skulle få verdens kuleste gave, og jeg elsker å gi gaver mer enn jeg elsker å få de, SPESIELT siden Trine har en helt sinnsyk nydelig stemme og skriver låter selv (helt sant, bare hør her) og jeg og en hel FLOKK (♥) gikk sammen om å gi henne en dag på Ocean Sound Recordings for å spille inn hærligheten. Trine er forresten det mest takknemlige mennesket som spankulerer på jordens overflate, dét ble mildt sagt stadfestet i går. 

Vin vin vin, fire timer søvn. Våkner fordi HERREGUD TØRST to timer før alarmen ringer og jeg er uthvilt??!? Og jeg tenker - er det nå det skal skje?! Er det NÅ jeg blir det mennesket som står opp før alarmen ringer, TO TIMER før alarmen ringer...? ER DET VIRKELIG NÅ?!?! Det skjedde. A-mennesker er oppskrytte, én dag holder for meg, ass. 

SÅ, videre i konfirmasjon i dag tidlig. Og jeg elsker konfirmasjoner. Tjueseksten vil for alltid bli husket som året der bunaden hang i en tynn, tynn tråd. 

Ahh, lenge leve munndiaréen (/tastediaréen?). Så det var helgen min i fast forward, hvordan var deres?

 

Follow

Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits