hjertejubel

Tommelopp!

 • Skrevet 26.06.2016 klokka 21:06
 • Kategori: Fotolove

LYKKE! ♥ 

Tusen takk for alle lykkeønskinger for jomfruturen min som fotograf i bryllup i går, dere! Kanskje har dere litt av takken for at det GIKK SÅ BRA som det gjorde. Vel, dere - og de mangemange timene jeg har brukt på å forberede meg og planlegge, lese meg opp ned frem og tilbake, og på å studere youtube-videoer, da. Jeg kom hjem sent i går kveld/natt, sliten men så innmari lykkelig, for alt gikk etter planen min, baggen med utstyret var pakket riktig, jeg hadde all back-up og trygghet jeg trengte og til og med været var perfekt! Altså.. for en start på noe som jeg håper blir en av mange flere lignende oppdrag. Det var så innmari fint å få være der hele dagen, som en liten spionflue på veggen, med oppdrag å forevige det hele. Så glad. Så ydmyk. Så sugen på mer!

Jeg er i skikkelig søndagsmodus i dag, og resten av kvelden skal brukes på å drikke sort te på den eneste respektable måten (med MYE mynte og fra marokkanske tekopper), ny favorittsang-jakt på Soundcloud og redigering av bilder fra mine to siste nyfødtshooter. Hva synes dere forresten om det nederste bildet her? Jeg dødde bittelitt da jeg oppdaget at mitt tapre og uelegante forsøk på å ta dette bildet i fugleperspektiv ble foreviget i tekannen min. Der står jeg da altså, og skrever så bredt det fysisk lar seg gjøre, for å ikke få med tøflene mine i bildet. JAJA, behind the scenes ass. 

Ready

 • Skrevet 25.06.2016 klokka 11:15
 • Kategori: Fotolove

Klar til dyst! Det kribler og klør i hele kroppen, wish me luck i dag ♥

Nok en første gang

 • Skrevet 24.06.2016 klokka 23:37
 • Kategori: FotoloveHola!

Det ble vist nok et lite www-avbrekk, men hva kan man si annet enn ikke så jækla mye, så jeg kaster meg i det igjen i en ekte og trofast in medias res stil, som denne bloggen supertrofast sverger til; ​i morgen tråkker jeg noen skritt med syvmilsstøvlene mine utenfor komfortsonen min igjen, og debuterer som fotograf i et heildags-bryllupsoppdrag, yey! Og jeg.gleder.meg.slik! Jeg har brukt så mye tid på å terpe, gjøre klart, planlegge både en plan A og en plan B, og egentlig mange planer etter det også, og alt som heter nerver har blitt lagt et tungt lokk på - enn så lenge, anyway. Det har ballet på seg med oppdrag for meg i det siste, på en veldig god måte så klart. Jeg er så glad og ikke minst YDMYK for tilliten jeg har fått og fortsetter å få, og det gleder en liten fotospire veldig ♥

Nå gjenstår det bare en siste gjennomgang av sjekklisten og å forsikre meg om at utstyret er i orden (tehehehe), og så en siste titt på poseringsplanen min til de offisielle bildene. Jeg BLIR SÅ KLEIN på andres vegner når de bare står der fremfor kameralinsen, og kunne like godt vært nakne så utsatt de føler seg, og bare HVA GJØR JEG MED KROPPEN MIN?! Hvor fester jeg blikket? Hva gjør jeg med armene? Hvordan GJØR man det her?! Selv om jeg er desidert størst fan av tilfeldige bilder, så skal jeg likevel ha en anti-akwardness plan stappet trygt oppi ermet. ÅH JEG GLEDER MEG ♥ 

15 ting barna mine aldri får oppleve

 • Skrevet 13.06.2016 klokka 20:16
 • Kategori: Lister

Jeg er i det nostalgiske hjørnet i kveld, og har tenkt på mange koselige greier som mine (forhåpentligvis) fremtidige barn desverre sikkert aldri får oppleve;♥ Venninne- og kjærestesamtaler - på fasttelefonen! 

♥ Venner som plutselig dukker opp på døren. "Heeei veratme?"

♥ Å kunne finne èn krone på bakken, og faktisk kjøpe seg en godteri-ting for den. En-kroners-klubba eller en Bug? Finnes det i det hele tatt noe som koster én krone lenger?

♥ Å ha sine venners hele og fulle oppmerksomhet når de henger i lag. For bare TENK så sjukt "smarte" telefonene våre har blitt typ ti år frem i tid. Grøss.

♥ Å dra til besteforeldrene sine og ringe hjem fra telefonen med dreieskive.

♥ Å dra på bilferier hvor underholdningen var helt og holdent det en kom på selv. Bilbingo! GUL BIL!!

♥ Rushet av å se crushen sin logge på MSN, åhh. Mimremimre!

♥ Å klare en ny Snake-rekord på nokia 3310.

♥ Å leige VHS fra bensinstasjoner en lørdagskveld. Og  v i k t i g h e t e n  av å gjøre et godt filmvalg for dette var kveldens underholdning. Den, eller lørdagsfilmen på TVNorge som var avbrutt MIDT i filmen for nyhetene, været OG sporten. Hvilken film var det vi såg igjen? Og husk for ALL del å spol tilbake!!

♥ Å lure på ting, og å måtte legge en innsats i å finne det ut. Å bla i et leksikon, HUSKER dere hvor spennende det var?!

♥ Gleden av å kjøpe den nyeste "Absolute music", eller "McMusic" CD´ene. 

♥ Å spille minefelt på pappas PC og ikke AAAANE hva de driver med.

♥ Å lage kruseduller på "Paint" for så å fylle inn med malerkosten.

♥ TAMAGOTCHI!

♥ Å spille POG i friminuttene, og å finne den perfekte steinen til slammert. 
 

To do in june

 • Skrevet 10.06.2016 klokka 13:47
 • Kategori: BloggHva gjør dere i juni?

Er det lov å si man er stolt?

 • Skrevet 09.06.2016 klokka 10:07
 • Kategori: BloggKjære lille venn. Jeg vil bare si unnskyld. 

Jeg har holdt på å kvele deg, knuse deg, slå knyttneven i deg og kaste deg i veggen i vilt raseri så mange ganger nå - for som jeg skreiv i denne listen så eksploderer jeg nesten av teknologi som ikke virker som det skal, og treige datamaskiner troner virkelig listen over ting som tærer på sjela mi. Men nå har jeg endelig fått fingeren ut av rævva og kjøpt deg den eksterne harddisken du uten så mye som et pip har SKREKET etter i så lang tid nå, min lille Mac, og foruten å slette perverst mange forstoppende drittprogrammer fra deg, så har jeg også avlastet deg for over 14.000 bildefiler. FJORTEN. TUSEN. BILDEFILER. Hvor kom de alle fra? Hvorfor SA du ingenting?!
 I går brukte jeg mye tid på å dulle med min lille spire. Ikke Macen, Jubeln! Ikke jubelbloggen, men firmaet! Haha, F I R M A E T - ett ord jeg aldri trodde jeg skulle eige. Jeg vil vise dere alt i sin tid, men nå må jeg først vente til jeg får alle tingene på plass først. Jeg satser jo litt med alle de smågreierne jeg foretar meg for å virke litt mer seriøs, litt mer gira og litt mer dedikert - for det er jeg jo! Og selv om alt bare er bittesmå babysteps i en firmaverden (....der var det ordet igjen), så er jeg faktisk stolt og så innmari gira. Er det lov å si? Visst fæn er´e det!

Følg gjerne siden min på facebook HER

Foto // Unsplash.com - fordi TOM FOR BILDER HEHEH.

 

Hva-listen

 • Skrevet 08.06.2016 klokka 19:00
 • Kategori: Blogg


Jeg easer tilbake i bloggsporet mitt med en liten uskyldig liste, for lister er jo tross alt aldri feil!Hva stresser deg?
Treige datamaskiner og elektronikk som ikke fungerer slik som det skal. Jeg blir også stresset av å ha for mange greier i avtaleboken min, og den følelsen av at tiden min blir eid av andre og der bare blir ikke nok igjen til bare meg. Dét stresser meg veldig. Jeg kan merkelig nok ikke huske å ha vært stresset på jobb, men GAWD jeg er stressa når det gjelder skolearbeid og deadlines. 


Hva skal du gjøre i kveld?
I kveld skal jeg jobbe litt med mitt bittelille babyfirma. Tenk det, Jubel´n tok for noen måneder tilbake sine første svære babyskritt og ble til et lite firma! Og jeg er hylkry og stolt over det lille jeg har oppnådd hittil, og i kveld skal jeg jobbe videre med å utvikle henne - Hjertejubel foto, MIHI ♥ 


Hva er lett?
Det er veldig lett å bruke for lang tid på morgener en har fri. Når noe så enkelt som en kattevask, tannpuss og sminking blir avbrutt av telefonsamtaler, henging i sofaen i undertøyet når man skal bare sjekke insta og face, og kanskje er i dag dagen det blir laget noe nytt og spennende til frokost? 


Hva blir det til middag i dag?
I kveld blir det Currykylling i en crock-pot lastet med squash, gulrøtter, MYE løk, hvitløk, paprika, chillipepper, kokosmelk, fløte, crême fraîche, og en hau med deilige urter og krydder. Hva spiser dere?


Hva vil du gjøre mer?
Gå uten BH. 


Hva blir du gira av?
Tivoli! Jeg er hun som hyler fra start til slutt, og som kommer av turen i full latterkrampe og SUPEReuforisk med maskarastriper til bakhodet. Og som stiller seg rett tilbake i samme køen. Og å være spontan! Festivaler, og morsomme vorspiel. 


Hva gråter du av?
Hva gråter jeg ikke av? Haha, nei nå lyver jeg kanskje litt, jeg har ikke grått på så lenge jeg kan huske! Men, jeg gråter ofte når andre gråter. Jeg suger til meg andres emotions som en knusktørr svamp, og plutselig står jeg der og febrilsk prøver å forhindre at tåredammen min skal sprute over øyeranden og jeg vet ikke hvorfor engang. Jeg gråter ofte litt på morsdager, mammas bursdag og 3- og 16 juni, men mest fordi det gjør godt, egentlig. 


Hva gjorde deg sint sist?
DENNE facebookposten som jeg kom over i går, skrevet av en dansk jente som helt tilfeldigvis overhørte to gutter/menn som snakket om henne, om hvordan hun fikk seg til å ligge i bikini med en kropp som hennes. Jeg blir så FORBANNJA. Altså, se på henne... ♥ Så innmari sint. 


Hva er godt?
Alt som har gjeller. Altså jeg C R A V E R slik sjømat for tiden, det er helt tullete. Mon tro om jeg er lav på omega3, kanskje? 


Hva er tåpelig?
Donald Trump. 

2015: Trump is running for candidate, HAHA

2016: Trump won´t win

2017: President Trump can´t do that, right?

2018: You watching the hunger games to night? I hope my district wins.    Juuust sayin´. 

Hjertejubel

Dagdrømmer. Introvert. Fotoentusiast! Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter.


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits