hjertejubel

Big day details

 • Skrevet 31.07.2016 klokka 12:32
 • Kategori: Hjertejubel

Hei dere! For å se mange flere detaljebilder fra bryllupsdagen til Alvilde & Fredrik - besøk hjertejubel porteføljen HER ♥ Det var en SÅ fantastisk fin dag, med mange gode erfaringer som jeg tar med meg videre. Jeg kan nesten ikke vente til neste bryllupsoppdrag nå i August! 
 


HI! Press THIS LINK if you would like to view more detail pics from the wedding I photographed last month. It was such a lovely day, and a GREAT experience. Can´t wait for my next wedding session in august ♥

Slik blir det

 • Skrevet 31.07.2016 klokka 12:17
 • Kategori: Blogg

Den attende gangen jeg logget på Jubel´n med et hode smekkfult i ord men med avbrutte nervebaner mellom hjerne og fingerspisser, konkluderte jeg med at det helt sikkert var nødvendig med nok en sjelegransking for bloggen(e) min(e). For slik er nå nemlig jeg - er det rotete og usystematisk èn plass så har alt annet en lei tendens til å slå følge med mayhem´et. Litt slik som når en kaffikopp i vasken blir til tomme kjøkkenskap og ingenting å drikke av. Bare.... BAM-POFF hvafaenskjeddenå. Men nå dere... har a sortert både tanker, ord og kontoer på sosiale medier - og har dermed sluppet Jubel´n ut av en hemmende bås som sakte men sikkert har gitt meg skrivesperre fra en annen verden.

Jeg har enkelt og greit skilt olje fra vann, og har nå TO blogger; denne (hjertejubel.BLOGG.NO) og den andre hjertejubel.COM. Personlig og u-bås´ete versus ... profesjonell. På dottcom Hjertejubelen poster jeg fotografiene fra oppdragene jeg har. Ikke mer - ikke mindre. Oppdragene/blogginnleggene blir delt inn i kategorier (barne-/familiefotografering, nyfødtfotografering, bryllupsfotogragering m.m) som dere enkelt kan navigere til på sidemenyen til høyre, og jeg får stå-titts av å tenke på systemet og oversiktligheten ♥

Mens dottbloggdottno Hjertejubelen og jeg tar på oss sjumilsstøvlene og hopper noen supervoksne skritt tilbake og tillater både mobilbilder, skitne kaffikopper og glossy bebiser i skjønn forening - og hva det enn måtte være som fyller et Bouhafshode på en helt sykt vanlig dag. YAY. 

Og ellers.....Instagram: Hjertejubel_foto
Snap: Nadiabo

Mi greie og smørblide Emilia Arwen

 • Skrevet 30.07.2016 klokka 22:46
 • Kategori: Hjertejubel

Jeg har vært så heldig (igjen) å få dele noen bilder fra en av de siste foto-oppdragene mine med dere ♥ Dette er smørblide Emilia Arwen - så årvåken, blåøyd og fornøyd - er hun ikke helskjønn? Jeg blir bare mer og mer glad i å ha stunder med minimennesker som baby Emilia Arwen her hjemme i mitt elskbare Hjertejubel-studio. For hver bebis som bæres inn over karmen lærer jeg så utrolig mye. Jeg blir tryggere og sikrere på meg selv for hver gang, jeg tilegner meg nyttige tips og triks og jeg DØR etter å lære meg mange mange flere! 

Det føles så ubeskrivelig godt å ha endelig funnet frem til min greie. Jeg har alltid følt at jeg kan litt av hvert om mye forskjellig, men ikke at jeg kan én spesiell ting spesiell godt. Men akkurat med det her, innen foto og det å være en øyeblikksfanger, føler jeg meg mye lenger på vei enn hva jeg har med noe annet. En greie jeg føler jeg mestrer mer og mer, og stadig utvikler meg innenfor, og som gir meg noe tilbake. En veldig etterlengtet vedvarende kreativ utfoldelse. Planene mine for å fortsette å utvikle studioet er allerede godt i gang, slik at jeg kan fortsette å fotografere utover høsten og vinteren, uten å måtte være så altfor bunden til dagslyset som minker faretruende raskt mot slutten av året. 

Jeg har sjelegransket Jubel´n, og lagt en plan for hvordan bloggen(e) mine skal være fremover! Ett innlegg om dette kommer snartsnart. VI skrives plutselig ♥

Fristed

 • Skrevet 23.07.2016 klokka 15:18
 • Kategori: BloggProcessed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Fred♥


 

Mine beste minner

 • Skrevet 09.07.2016 klokka 16:42
 • Kategori: Blogg

Jeg husker så godt alle fisketurene jeg var på som liten. Pappa var langt over gjennomsnittet flink til å ta med meg og søstrene mine på bilturer og utflukter, og fiskestangen var alltid pakket og klar i bagasjerommet. Dagsturer og lengre campingturer. Noen av mine aller beste ferieminner ever er fra den tiden, da vi sov i spinkle etasjesenger i røde hytter, og var alltid like spent på hvor mye (eller lite) kjøkkenutstyr der var å rutte med. Vi hadde dessuten alltid med den brune og gule flettede piknikkurven med blant annet deilig hjemmelaget potetsalat, smørbrød, rissalat og det sommerslige pastellfargede plastbestikket og tallerknene.

Vi sov i et digert telt og våknet klamme og tette, og når glidelåsen ble åpnet så var det som å puste frisk luft for første gang og bli født på nytt. Jeg glemmer aldri når storesøs falt i det iskalde vannet i Olden da hun skulle gjøre opp ørreten min hylkrye pappa fikk, eller den gangen hun insisterte på å kaste ut fiskesnøret fra båten - selv om vi var midtfjords - og samtidig fisket onkel Bobby i øyebrynet. Jeg glemmer aldri lillesøs i sine små gummistøvler UANSETT vær og med melkeflasken kronisk plassert skeivt i munnen. Og pappa i sine matchende nittitalls-grilldresser og sneakers. Og eventyr 3 i baklomma, noe han heldigvis har sluttet med nå.

Jeg har så innmari mange fine minner fra akkurat det med fisketurene våre. Og broren til bestemor, "onkel" Bob som alltid ble med når han var på besøk i Norge, og alltid uten unntak hadde med MASSE sjokolade til oss Bouhafs chicksa. Åh, så mange fine minner som strømmet på i en stille stund da jeg og SuperM var på makrellfiske i nydelig nattvær tidligere i uken. Jeg håper jeg får barn en dag, for da skal vi på bilturer og fisketurer! Og kanskje besten vil bli med oss <3

Self under construction

 • Skrevet 07.07.2016 klokka 23:00
 • Kategori: BloggJeg er tilbake på jobb nå etter å ha vært borte i syv uker, og det føles så utrolig godt å være tilbake! Natten før fikk jeg ikke til å sove, og når jeg først driftet bort i sauetellingens navn sov jeg sov skikkelig dårlig og urolig hele natten - det føltes nesten som første arbeidsdag all over again! Jeg har savnet pasientene mine, kollegaene mine og... jobben! Ah, det var et lykketreff med den der sykepleien ass.. og jeg som i utgangspunktet bare søkte fordi det var det studietilbudet på skolen som jeg hadde minst IKKE lyst til å gå, haha! Friår, was ist das? 

Jeg jobber en del med meg selv for tiden, uten at det er hverken tungt eller alvorlig slik som det kanskje kan høres ut. Bare med.... de små tingene! Som at jeg prøver å legge meg på den samme dagen som jeg står opp på når jeg skal på tidligvakt neste morgen. Eller at jeg skal prøve å jobbe litt mer målrettet og systematisk med lille Jubelen min. Eller at jeg prøver å klikke meg inn på de gørr kjedelige politikk- og økonomioverskriftene på VG og DB og faktisk prøve å LÆRE meg noe av den greia der. Eller at jeg prøver å bli flinkere til å by litt mer på meg selv. Vrenge bare BITTELITT av den introverte meg utover - MEN BARE LITT, ellers klikker jeg. Slike greier. Jeg er nemlig sprengfull av inspirasjon og driv for tiden, jeg må bare finne noen teknikker for å samle mitt flyktige fokus litt. Akkurat nå siver og pipler inspoen min litt utover alt. Det jeg trenger er en hard stråle, DA tror jeg kule greier fort kan skje, haha! 

Åh, jegvetikkehva. SMIL. 

Kjære fornærmede

 • Skrevet 04.07.2016 klokka 18:41
 • Kategori: Blogg

Vi er hensynsløse rasister. Hele jævla gjengen. 

Det var første april i år at det virkelig rant over for meg. Jeg kjørte på en humpete og svingete vei langt uti gokk, i relativt stabilt og fint sinnelag, men på en sånn der dag hvor enhver form for ekstremhumør, på veldig godt og veldig vondt, alltid bare er ett ord, blikk eller en tanke unna. Jeg har lenge irritert meg over hvor sinnsykt nærtagende "vi" alle har blitt, men da radioen plutselig preiket om at i media var det en stor gruppe mennesker som hadde tråkket frem og ropt ut med sine store rungende internettstemmer, og tilføyd den nyeste uskrevne regelen for HVORDAN IKKE FORNÆRME NOEN, NOEN GANG, PÅ NOEN SLAGS MÅTE.

"Tenk dere om hardt og lenge før dere bruker graviditet som en aprilsnarr i dag. TENK bare på alle som ikke kan få, eller som noen gang har mistet et barn"

Jeg er resignert, alt er stilt bortsett fra trærne som passerer forbi vinduet. Blikket mitt sløvet og apatisk. Et nanosekund vurderer jeg å bare ikke svinge rattet i den kommende svingen fordi MENNESKER, men så kommer jeg straks frem til at jeg sikkert fornærmer sikkert noen med det og. I følge alle de fornærmede, kan jeg ikke legge ut et bilde eller en video av hårfrisyren min uten å henvise til den historiske opprinnelsen av den. Og GUD forby om jeg skulle være så dristig å forme håret mitt i noe som obviously blir kalt "cornrows", eller som jeg liker å kalle de - FLETTER!! Excuse me if I´m wrong (men det er jeg altså ikke), men om en gruppe mennesker blir fornærmet over at en annen gruppe bruker """deres""" frisyre og blir kalt rasister for dét..... gjør ikke det DEM til rasistene? Eier en gruppe mennesker en  f r i s y r e ? FORT KJÆRE NORDMENN, vi må patentere vår trofaste Grorudpalme, før det er for seint!! 

Har vi virkelig blitt noen så bortskjemte, bløthudede små snørrete drittunger som bare venter på å få "ta" noen på deres såkalte hensynsløshet? Om jeg vil skrive på sosiale medier at "slik såg huden mitt ut på det verste #kvisetryne", så vet dere jo alle at om nok mennesker ser det, så ville det haglet på med lyn forbanna kommentarer fra andre som har MER #kvisetryne enn meg. Ta litt hensyn a, tenk på alle med mer kviser enn deg #skånmegtildøde. Og, "ikke skriv at du klarte 10KM på mølla i dag da, for jeg klarte bare 6 og nå føler jeg meg som verdens største taper". W h a t. En ting er jo alle som lar seg fornærme av alt. mellom. himmel. og. jord. - men tristere er det med de av oss som faktisk bukker under for det her presset. H v o r f o r  er det snakk om å droppe julegudstjenesten i skolen? Det har da aldri vært tvang å dra dit, men et tilbud for de som ønsker det, noe de aller aller fleste har gjort, og nå leker vi med tanken om å fjerne en av tradisjonene våre - fordi..... en del av skolen ikke tror på den samme guden? Hvorfor er det flere plasser gått fra "juleavslutning" til "vintermarkering med nisseluenekt"?  Hvorfor skal religiøse merker og symboler fjernes fra kirker og andre religiøse bygg? Hvorfor er det forbudt med bursdagskakefeiring i en barnehage, fordi ett barn har melkeallergi? Som om vi ikke har nok egosentriske douchebags som vandrer denne kloden allerede, så får nok i alle fall vedkommende en eller annen form for messias-kompleks når det blir voksent når h*n lærer at universet kretser rundt han/henne, istedenfor at (i dette tilfellet) barnehagen ordner med et annet alternativ til akkurat dette barnet.

Jeg vet ikke engang hvor jeg ville med dette innlegget. Men det er vertfall sikkert at en HEL del frustrasjon måtte ut. Men kjære fornærmede, dere ser jo det at dette ikke går. ALLE kan ikke ikke poste en aprilspøk fordi dere sliter med å få barn. Da blir vel det neste at ingen kan legge ut bilder av de faktiske barna sine heller, fordi DERE sliter jo fortsatt like mye? Kan ikke vi alle bare hvile de moralske pekefingrene våre litt nå og da, og innse at de fleste av oss ikke er ute etter å blodfornærme en hel rase, gruppe, gjeng eller klase eller hva det måtte være. Vi er alle bare noen hverdagsidioter, gitt de riktige omstendighetene, hvor ALLE er litt småuomtenksom med tendenser som grenser mot det semirasistiske, uten å hverken mene det eller vite det selv. Så calm yo titts.

Bortsett fra dere som ikke har titts. Dere kan calm yo chests. 

Juni recap

 • Skrevet 02.07.2016 klokka 19:05
 • Kategori: BloggOkeei, så har vi visst passert startstreken på juli også. Tidsperspektivet mitt er blown to smithereens for tiden, det vil si, mer enn vanlig, og at vi er over midtsommers er litt vanskelig for hodet mitt å gå med på. Uansett - dette skjedde i juni!

♥ Jeg gikk på sommerens første fjelltur, og fant ut at om man har superlite energi, så er ikke dét noe man bare kan late som man ikke har. D.r.i.t.t.u.n.g.t, og en tur som vanligvis tar meg førtifem minutter tok meg over dobbelt så lenge. Ting er heldigvis bedre nå!

♥ Jeg hadde mitt andre bryllupsoppdrag, men mitt første heildagsoppdrag, og det gikk himla bra og gav så mye mersmak at jeg dævver.

♥ Jeg satset litt mer på min lille hjertespire (Hjertejubel), og har jobbet med å utarbeide logo, kontrakter og andre ditter og datter som jeg gleder meg til å vise frem for dere når alt kommer litt mer på plass. Følg gjerne facebooksiden min her :)

♥ Jeg har vært på hyttetur, to ganger! Den ene med utedass og spindelvev og hvor vann måtte hentes i bekken, og den andre hvor dassen nærmest vasket og tørket brunøyet selv. 

♥ Jeg har gjort min re-entré på treningssenteret, og det føles BRA å være tilbake! Jeg løp til og med gerilja-intervaller, og jeg dødde ikke SÅ mye som jeg trodde jeg skulle. Win!

♥ Jeg har minnes mammas femårs-dag på en helt utrolig spesiell måte sammen med min besteste Arielle. Det kommer et innlegg om dette senere.

♥ Jeg har innsett at håret mitt plutselig har blitt veldig langt, og nå vurderer jeg om jeg må klippe meg kort igjen. STORY OF MY LIFE. 

Hejhej sålenge!
 

Hjertejubel

Dagdrømmer. Superintrovert. Fotoentusiast. Sykepleier. Litt for glad i katter og gjør-det-selv prosjekter. Besøk gjerne min foto-porteføljeblogg på www.hjertejubel.com!


KONTAKT
nbouhafs89@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits